reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hello
Zazdroszcze wam tej pogody bo u mnie to juz 3ci tydzien gdzie sa tylko 2dni cieplutkie bez deszczu bo tak to leje masakrycznie.Jak byłam chora to nawet mi to pasowało bo nie było duszno a i tak nigdzie nie wyłaziłam.No ale teraz musze isc rachunki zapłacic i doopcie nam trzeba ptrzewietrzyc ;-)No i wiecie dzien bez zakupów dniem straconym hehe

Madziarena -gratuluje zdanego egzaminu

Ciasteczko -pochwal sie ile to juz latek razem?
Future-spóznione ale szczere buziaczki dla Niuni na 3 miechy
Megi -oby poszło po waszej mysli i mąz wrócił na poród .no i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Dafi -zielony :)
Kroma smigaj do lekarza bo w doope natrzaskam ;-):-) moja mama tez tak teraz miała ze co 2 tyg okres teraz robia jej jakies badania ale jeszcze nic nie wiadomo.Czekamy
Mycha pewnie smigaj na spacer puki pogoda w miare :)
Larvunia -jak tam nocka?Pospałas?

reklama
befatka a zimno macie?, bo to ze pada to wiesz mi by nie przeszkadzalo byleby cieplo bylo:tak:
a 12 w tym roku obchodzimy a znamy sie 13latek kawal czasu:-D

befatka dzięki.
rozdzwonil sie u mnie telefon, i wszyscy chcą rapem się ze mną spotykać w przyszłym tygodniu, i z Hesią. ale ja wiem cze mu....wakacje sie zaczynają ;)

a w sobote jedziemy do znajomych na niedziele też zostaniemy. Ciekawe jak mała zareaguje ;/

future to bedziecie miec rozrywke w weekend:-)
ja tez mam miec goscia nie widzianego z 7 lat chyba, alez sie ciesze
uciekam milego poludnia dziewczyny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u mnie pokazuje 28 'C ale tez nie czuje tego w domku fajnie mam :tak:
Jejku po ciazy zrobilam sie jakas taka ckliwa :sorry: Wlasnie sie pobeczalam bo film ogladalam i byla smutna scenka heh :sorry:przeciez ja twarda bylam zawsze :-p;-)

Misiulka spi sobie smacznie to ja ide przygotowac obiadek jakis... MILEGO DNIA :tak:

Cisteczko No to juz jest sie czym pochwalic 13rocznica bedzie:p
U nas jakos 12 stopni niby nie tak zle ale u nas nawet jak słonce to wiatr jest prawie zawsze.Zmokne ,przewieje mi czaszke i moje żarcie antybiotyku przez 7 dni na marne pójdzie a z wózkiem i parasolem ciezko mi .Marudze wiem hehe
Larvunia co na obiadek??
Ja robie pomidorówke z ryzem dla młodej a Jacolowi i sobie miecho + ziemnieki jakies.Młoda nie jada drugich dan chyba ze jest ryba albo brokuły no frytki oczywiscie uwielbia.A jak pytatm co chce jesc to odpowiedz najczesciej brzmi ,,ćiekoladke i lota'':-D

Własnie przyjechały mi nowe zele do paznokci juz je kocham :)

Ostatnia edycja:
Hej babeczki !!
ja w domu od 40 minut zrobilam juz na szybko makaron z sosem pomidorowym...:tak:
za godzine znow wypad z chaty jade do rodzinnego po skierowanie do logopedy dla hani
ech nie chce mi sie tarabanic tak daleko z przesiadka tramwajem no ale musze...

pogoda dziwna niedawno lalo...a teraz slonce :tak::tak:ale ogolnie duszno :tak:

kroma lec do lekarza sie obadac..nie ma co...

ciacho no to ladna rocznica u was..my jestesmy razem tez az 10 lat :szok::szok: z jednym masakra :-D po slubie 4 :tak:

madziarena gratuluje zdania :-):-)

larvunia i jak tam wypad dp lekarza zaliczony juz?..

Lana wybralas wozek??

dobra dziolchy spadam bo jajka na salatke gotuje zrobie jak wroce pozniej tunczykowa :tak::tak:

Narazie !!:happy::happy:

halo
tesciowa zabrala amelke na obiad a my z mlodym na 16 do lekarza jedziemy bo cos mi pokasluje amelka tez ale jeuj daje syropek a jemu nie wiem co moge dac... wiec niech go lepeij oslucha..
latrvunia- ja tam po domu cielam wkladi higieniczne na pol i sobie wkladalam zawsze to taniej ;p

reklama
lecę laski w poniedziałek, będę w okolicy mojego Gina.

A mnie od tej duchoty głowa boli i jak tu coś wkuć, jak łeb naparza.

Lavrunia- ja też jestem ckliwa odkąd dzieci urodziłam.

ciasteczko- 13 wow, to szybko dojdziecie do 50tej rocznicy.
Befatka- a ty jesteś w Londynie i jak tam jest? nie za tłocznie? Ja tylko tam byłam przejazdem, dla mnie Newcastle już za tłoczne. Taki jest urok Anglii czasem kota szło dostać, bo ciągle padało, a co do pracy doszłam to byłam przemoknięta, ale jakoś ten ich wilgotny klimat lepiej n amnie działał niż nas suchy, tylko te grzyby w mieszkaniach, rosły tam jak grzyby po deszczu.

Pr- ty nie długo mnie dogonisz z wagą, a lepiej iść niech zobaczy, mój jak miał zapalenie gardła to nawet nie kaszlał tylko dostał gorączki.

laski ja miałam też makaron z sosem brokułowym.

Do góry