reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kroma dzieki za podpowiedz, ale ja w aptece kupie i spadam do domu
nie bede z mala jezdzic nigdzie i szukac parkingu i sie z nia tarabanic, bede sama moj w pracy
a tak podjade do przchodni, zalatwie co trzeba i w aptece kupie przy okazji i spadam do domu ;-)

reklama
Cześć ja jeszcze w piżamie:) trzeba się zaraz ogarnąć...pogoda dziś taka znośna chłodno jak dla mnie w sam raz w moim stanie:) Dzisiaj mija 3 miesiące odkąd nie mam męża w domu:( oby do końca sierpnia jak wszystko dobrze pójdzie i zgodnie z planem...A jutro nasz cudowny dzień 5 rocznica ślubu liczę na randkę z mężem na skejpie:tak:
miłego dnia laseczki

Witam :) Już po egzaminach sialalala teraz będę miała więcej czasu na wszystko :)
LaNa - Ty wiesz - ja mam Bertoni Foxy i jestem tak sobie z niego zadowolona, jest bardzo sztywny :/ teraz piorę zobaczumy jak będzie wyglądał po praniu bo ja mam kolor miętowy - taki jaśniutki zielony ...
Ciasteczko - mogę wiedzieć, gdzie koleżanka miała robioną operację ? Ja jak mój M wróci z misji to też chcę pójść ale nie wiem gdzie najbliżej operują, czytałam, że Kraków i Katowice, ale ponoc w Poznaniu juz tez otwarli taka klinike ... no i w jakiej cenie ?

Odnośnie dentysty to idę z małą dzisiaj też - niech mi spojrzy na jej ząbki czy tam się nic nie dzieje

madziarena o ona miala operacje jakos 10-11 lat temu, w katowicach i z tego co pamietam operowala ja Gierkowa, ale nie wiem jak ona to zrobila ale byla na NFZ, z czego musiala przejsc szereg badan, musiala wyleczyc bakterie z oka ogolnie chyba z pare miesiecy ciagala sie zanim mogli jej wzrok naprawic
ale jest naprawde zadowolona:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się i Ja :-)
Dziś pospaliśmy do po 9, właśnie skończyliśmy śniadanko synek aż kromkę chleba zjadł (odkąd nic nie chce jeść to kromka to dla Mnie cud i szczęście, że chociaż tę kromkę zjadł) ....
Zaraz się ubierzemy i na miasto trzeba iść, ale Mi się nie chce, ale słońca brak więc może nie będzie tak źle bo póki co to słońca mam już dość ...

Mamuśki miłego przedpołudnia i południa :tak: ;-) :cool2:

helo. a moja wlasnie sie przeciaga mi na kolanach. teraz juz jest taka fajna, ze jak sie obudzi to sobie gada, oglada wszystko, i nie placze zaraz, ze głodna. a jak sie nachylam nad nia i mowie dzien dobry, to ona sie chichra i piszczy....złota niunia.
ja juz kawe pije, mala butle wytrąbiła i lece jakas kanapke wciagnac, bo normalnie zemre wam z głodu...

madziarena- gratuluję zdania egzaminów, a co do tej operacji na wzrok to ja tez już myślałam żeby iść, troszkę ceny spadły, wiem, że mój kolega robił w Szklarskiej, ale chyba też robią tak jak mówisz w Poznaniu, najlepiej idź do swojego okulisty i ci poleci, i trzeba ceny sprawdzić, bo wiem, że jest dość duża rozbieżność.

megi- to długo już jesteście po ślubie, ja dopiero dwa lata.

A ja mam @ znowu :confused2:

reklama
mycha na dworze fajnie jest, mi tam pasuje taka pogoda, cieplo troche pochmurno ideal:-)
future smacznego, ja tez kawe wypilam bo od kilku dni nie pilam wiec pora byla:-D
przyszlo skorygowanie faktury mojego M za duzo mu policzyli za telefon miesiac temu
i teraz mamy mnieszy rachunek ale i tak jest duzy:sorry:
kroma bylas u tego lekarza z tym? wiesz bo to nie sa zarty
ja to juz ja dinozaur do was z rocznica slubu:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry