reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Chyba , że jako inwestycja pod kątem drugiego dziecka, a teraz jako wygoda dla Julki.
Więc zdecydownie różowy odpada, bo chlopiec w różowym śmiesznie by wyglądał;-)Nie wiem jak intensywny jest ten zielony, ale ja swój głęboki, a potem spacerówkę miałam w silnym zielonym kolorze i wszytsko było by w porządku, ale latem meszki tak do niego leciały, że opędzić nie mogliśmy się.

future- odważna z Ciebie mama, ale jak swoje z działki to całkiem inna sprawa, przynajmniej wiesz co dzieku dajesz.

reklama
tak inwestycja. ja nawet gdybym nie inwestowala w przyszlsoc to rozowego bym nie chciala. obecnie mam graco zielony no i jest super nawet ze waga jest taka sobie i podoba mi sie.
w sumie to waham si emiedzy dwoma wozkami. poki co dla wygody julki a pozniej pojdzie do piwnicy chyba ze nie zdazy;p

jeszcze ten czerowno czarny chodzi mi po glowie MICHELLE XENOP 2011 OKRYCIE+ WYSYŁKA + GRATIS (1655765215) - Aukcje internetowe Allegro
ale gabartytem juz podobny do mojego Graco z tym ze duzy kosz i podnozek regulowany.
no i sama nie wiem. bo znow bertoni to tylko 7kg;p
jeszcze m podejmie decyzje ktory ale wasze zdanie moze etz mi pomoze:D

co do zielonego to tez nie wiem ale mialam juz pomaranczowy intensywny i latem mnostwo muszek siadalo na julke i takich malych czarnych robaczkow!

to juz by byla 3 spacerowka! teraz chce kupic trafnie!

Ostatnia edycja:
Ja bym brała lżejszy, jak będziesz miała dwójkę to będziesz miała co dzwigać, a spacerówką prawie 10kg to już za dużo,przynajmniej dla mnie byłoby.
Moja parasolka waży 8kg, a jakbym miała teraz drugi raz kupować to wybrałabym lżejszą.

Mój pierwszy byl taki X LANDER XA ZIELONY GREEN gratisy (1559309598) - Aukcje internetowe Allegro i nie wiem czy wtedy był pomór meszek, ale autentycznie nie mogłam sobie z nimi dac rady, tak lgneły do tego koloru. Młody cały czas na gondoli miał założoną moskitierę. Szybko go sprzedałam, bo po 6 m-ach i kupiłam dużo lżejszą parasolkę.

Hejo :-p
U Mnie młody śpi od jakiegoś czasu, mąż pojechał na firmę bo dostawę mają więc sama jestem..
Wleciałam się pożegnać i życzyć miłej i spokojnej nocki ... :tak:

Lana jakby co to czarny jest fajny .... :dry:

No to kolorowych snów babeczki :blink: :-)
Papa DOBRANOC!!!!!

aneteczko bo ty jestes drobniutka a ja mam krzepe i sama targam po schudach w rekach ten wozek graco co ma wlasnie 10kg z julka w sordku czyli dodatkwoe 13 kg;p
wiec mi bez roznicy tak do konca. tylko znwo ten michelle wydaje sie po stelazu solidniejszy niz ten bertoni.
no mwoie wam mam metlik taki ze moze po nocy jak wstane bede weicej wiedziec;p
i tak ktory nie wezme bede gdybac ze moze tamten bylby lepszy;p
ehhh;p
co do twojego x-landera to pwoiem ze kolor mial siwetny i nei jakis super intensywny ale robactwo to dziadostwo.

e tam czarny, dla takiej ślicznej niuni? nie czarny!!!!!!

a ja właśnie dostałam speeda i odchudziłam szafe niuni. śpi z tatusiem w sypialni a ja latam. ale to dlatego, za zasnelam kolo 16 i spalam do 18 ;)
u malej w szafie milon rzeczy raz założonych, już za małych, cały karton odłożyłam. starłam kurze, Dźeku wcześniej odkurzył, poukadałam w komodzie, wszystko wisi pięknie w szafie i w końcu jest przewiew. Karton czeka na następną dzidzie, na Michalinke jak zechce, lub na moją kuzynke. do kartonu odłożyłam też podgrzewacz, bo nie używam. chcialbym sprzedać, ale szkoda mi, może na zimę się przyda? żeby koło łóżka herbatke mieć ciepłą dla małej? no zobaczymy. Larvunia jak potrzebujesz, to mogę pożyczyć ;)

łazienkę też posprzątałam, pranie wywiesiłam i chyba trzeba iść spać, bo rano będę nieprzytomna. ale jeszcze kuchani została i kibelki oba....wrrrr. mogę jutro? dzięki.

daffi - SUMMER BABY NOWY WOZEK SPACEROWKA PARASOLKA OKAZJA (1658767882) - Aukcje internetowe Allegro ten tani, a moze akurat fajny? poczytaj opinie ;)

bry :cool2:
Future slonce z checia, ale nie mam gdzie skladowac ciuszki :sorry: Moj sie smieje ze taka mala a juz ma pelna szafke ciuchow a co bedzie jak podrosnie :-D;-)
Ale DZIEKUJE z calego serducha za checi kochana :tak:
Podgrzewacza nie mam i po co mi ;-) do cycka hehehe

aaaaa Future ja tez jade w piatek do g-wa, beda mi mala badac, wazyc i mierzyc ;-) Ciekawe ile wazy :huh: Na 11.00 jade .... Wiec rowniez DZIEKI kupie jutro sobie te wkladki na cycole i platki :tak:

no i piknie :confused2: narobila w swierza pieluche srake... a sekunde temu w swierza ja ubralam heh :-p

reklama
Witam

lavrunia-
kup wkładki w rossmmanie, te rossmmanowskie są lepsze według mnie, bo więcej chłonęły i są tańsze, chyba 6 albo 7 zł.

Do góry