reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

future- zapomniałam o Helusi, Gratki z okazji 3 mc.

Ja z moją Olą też byłam u dentysty, i z tego co wiem, to dzieci mają za darmo, moja Olka była grzeczna, a myślałam, że nie otworzy buzi. Ma wszystkie zęby zdrowe, ja jej myję, ale ona ma z tyłu tylko po jednym zębie, z przodu ma na górze 8 i na dole 8, więc na moje oko 20 zębów, zgryz prawidłowy. kazała tylko nie dawać tak małym dzieciom pasty z fluorem, a ja w sumie jej myłam z fluorem. Ja mam zęby zdrowe, za to nogi popsute, czasem bym wolała mieć te kły do robienia niż giry. Nie mam ubytków, ale wzrok to jestem ślepak jeden, mam nadzieję, że Ola nie pójdzie w moje ślady, ale pediatra mówił, że póki nie mruży to nie trzeba z nią iść. Ma tylko nie siedzieć blisko TV i mieć dobre oświetlenie.

Marzenka-
ja już studia ukończyłam 6 lat temu prawie, a teraz to robię certyfikat, mam w sobotę egzamin państwowy.

Dzieci śpią, jak nigdy poszły spać razem o 19tej.

reklama
kroma moja kolezanka miala na jedno oko -10 a na drugie -11, z operowali jej miala "0"
ale po ciazy zrobilo jej sie chyba z -1 ale to i tak nic jak miala juz taka wade

Wpadlam powiedziec dobranoc :-):-)
Szymon juz zasnal a mloda jeszcze nawija makaron na uszy :tak::-D

Larvunia co tam ??..jak miasia spi grzecznie?

do jutra !!:happy:

pare min przed 21.00 zasnela w koncu :sorry2:
dwa trolle sie kapia wlasnie a ja mam chwilke..., ale zaraz sie wykapie i tez spac chyba pojde, czuje sie mega zmeczona nie wiem czym :sorry2:

dni mi uciekaja jakos, choc nic sie nie dzieje :-p Moze dla urozmaicenia mojego teraz monotonnego zycia odporowadzic mi sie uda jutro mlodego do przedszkola z nowu ;-) Jedyna atrakcja chyba u mnie ostatnio hehhe :sorry2:
Wiecie jak mloda wisi mi tak na cycku 1,5 h to mam dosc i na glowe dostaje... nie zawsze ale czuje ze fiksuje. Ale jak juz zasnie to wszystko mija... kocham ja! To chyba normalne coooo... ze mam czasami dosc :zawstydzona/y:

edit:
jeszcze chyba mi sie nie udalo karmic ja krocej niz 1 godzine, zawsze min godz do 1,5-2 czasami.... i tak co 3-4 godziny ....

no i szlak bo na tej mojej wiosce nic nie ma co sie chce ggggrrr... nakladki na cycki mi sie skonczyly a ciagle mi z nich cieknie jak mlda je z jednego to z drugiego leci tez i jak za dlugo spi to leci mi z 2 na raz ;p i duzych kwadratowych platkow kosmetycznych tez nie ma gggrrr..... co za wiocha

Ostatnia edycja:
larvunia takie uroki a jak ma sie dwojke to czasem czasu brakuje i doba zbyt krotka
madzia milej nocki
ja tez uciekam bo zmeczona jestem, milego wieczoru nocki itp.

reklama
Do góry