reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Oglądałam galerie własnie ale mam pingla ze nas nie było z Wami.Dzieciaki boskie,mamuśki piekne a chałupa wypasiona.:-):-):-)

reklama
Dobra to juz wszystkie rozpoznałam.Beti Twoja chuda tez była ???:-):-):-)A gdzie jej fota tez dzieciak nie???:-D:-D:-Dprzepraszam panna

była Chuda i była Pati:-)
Chuda siedziała krótko, wpadła coś zjeść po kąpieli:-)
A Pati z Patrykiem przyjechali na końcu:-)

hello laski
wpadlam na chwile
DZIEKI ZA TEN WYPAD kochane!
super mi sie z Wami siedzialo i gadulilo, jestescie super i ciesze sie na maxa ze sie spotkalysmy :tak::-D
mezulek wkurzony byl na to ze musial sie wyrywac z pracy, ale ogolnie jest oki, pomarudzil, powyzywal od blondynek i mu przeszlo, choc to nie moja wina ze mamy zlom a nie samochod :dry: teraz siedzi i sie ze mnie nabija :sorry2:

jeszcze raz dzieki za wspolne spotkanie zakochalam sie w waszych dzieciaczkach i Wiem teraz ktora to ktora ;-):-)

beti szukaj admina i pros o zamkniete te foty zeby byly bede wdzieczna, a ja lece juz szykowac sie na jutro o 4 wstaje z mezulkiem...

3majcie sie kochane

ps nie moge przezyc ze spotkanie sie mega super udalo nam :tak:
beti foty extra!!!

ja foty ze swojego aparatu powrzucac w poniedzialek albo w niedziele wieczorkiem... nie beda piekne jak beti, ale uwiecznilo nas :-)

lece sie szykowac paaaaaaaaaaaa

reklama
larvunia marcelek to slodziutki jest jeszcze lepszy fajniutki niz na zdjeciach:-)
a dawidek tak mi padl ze az jestem zdziwiona i zadowolona:-)bo wkoncu na spokojnie moge posiedziec na necie:-)
kochane wiecie co ale jakos mi lepiej po naszym spotkanku:-Dmoze dlatego ze juz dawno nie mialam takiego wypadu:-)
a pomyslalyscie co to by bylo gdybysmy byly same bez dzieci:-D ulllala ale by sie dzialo:-D
madzia moj nic nie gadal,
a dawidek przespal cala droge spokojnie bez problemow,.chyba te swierze powietrze dobrze mu zrobilo:-)
a tak wogule to mnie muszki nie pogryzly malego tez a ledwo damianek posiedzial znami i juz go pozarly hehehhe
befatka zaluj ze cie nie bylo,ale mam nadziejje ze na nasteonym spotkaniu bedziesz?bo chyba raczej bedzie nastepne co nie:-D
beti poprosze o zdjecia na wp ok?
jezyk aty gdzie sie podziewasz?
ide ogarnac mieszkanko zeby jutro miec luz buziaki
wpadne przed snem:-)
fajne babki z was :-p

Do góry