reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

oj ciacho wez tabletke jakas nie mecz sie...
moja niunia tez jeszcze pampki nosi :-D:-D:-D hehehehe, nie no zarcik ;-)

kurde zla jestem troche, wlasnie sie sklaplam ze mlody zgubil czapke orginalna gdzies na wyjezdzie do g-wa i bluze ktos mu gwizdnol :wściekła/y:
moj mowi ze szafki poprzestawiali w przedszkolu i nawet butow szukal malego jak po niego poszedl :crazy: Jutro ja ide do przedszkola zaprowadzic mlodego (jak mala bedzie spac) i kurde poszukam. Szkoda mi czapki z daszkiem :-( Mial jedna i to fajna...

reklama
ciacho wez tebletke :tak::tak: i walnij sie do wyrka :tak:

Larvunia wlasnie jak tam marcelek po wycieczce zadowolony wrocil??:baffled:
a czapka szkoda..mam nadzieje ze moze jeszcze sie jutro znajdzie ...

jak tam misia spi?? :baffled: jak mlody interesuje sie siostra??

ciekawe gdzie nasza megi sie dzis podziewa??...:nerd:

ide na wspolnej obejrzec...:tak::tak:

no mloda spi, po 1,5 h wiseniu na cycku ;-) ale zaraz ide ja kapac... i dalej powisi 1,5 h na cycku i bede wolna na 3-5 h ;-)

mlody szczesliwy ze jechal autobusem ;-) chyba najbardziej ;-) Wrocil zmeczony, teraz ledwno patrzy ale spac nie chce isc. Ale juz mu powiedzialam ze ma max 10 min grania jeszcze i ma konczyc. ;-)
siostra jako tako, czy jest czy jej nie ma obojetnie mu hehehe ;-) Mloda jak spi to zycie u nas jest jak dawniej ;-) Jak wisi na cycku to mlody z dystansem ale ok, podchodzi i zagaduje :tak: Nie ma scen zazdrosci puki co ;-)

edit:
jupiiiii strupki mi znikaja z brodawek heheh, ale jaka ulga ;p

aneteczka czemu nie bedzie jezdzil rowerkiem?bo moj jezdzi :-)tzn go pcham ale sam kieruje itd

No, bo właśnie musiałabym go pchać..........a na tej zasadzie ma plastikowy rowerek, który jest mniejszy i do pedałów dostaje i może pedałować, jak mu się chce:rofl2:

Tak myśle, ze odtwarzać dvd byłby dobry dla młodego w podróży, mógłby sobie baje oglądać:happy:

kroma- no ja ponoć w pieluche przestałam robić jak miałam coś ponad rok, ale teraz pampki, dzieci przez to są bardziej leniwe. Ja na razie radykalnie do oduczania nawet nie podchodziłam, w sumie tylko raz dziennie go wysadzam na nocnik, a w weekendy to czasami ani raz. W żłobku nocnikuje i wychodzi mu to bardzo ładnie i zawsze coś zrobi. Mój woła teraz kupę, ale jak zrobi, albo jest w trakcie:laugh2:jeszcze troche, a może opanuje, że trzeba wcześniej.W wakacje, jak będę miaął urlop za to całe nocnikowanie się wezmę wtedy będę miała więcej czasu na to.

Larvunia- pewnie jutro znajdziesz, jak szafki poprzestawiali to może u kogoś innego jest.Mój M jak idzie po młodego to zawsze o czymś zapomni, a to o bluzie, kurteczce czy właśnie czapeczce. Szkoda jakby przepadła.

ciacho- współczuje bólu glowy. Mnie też dziś łeb napierdzielała, chyba taka pogoda, na szczeście tabletka dała radę.

Ostatnia edycja:
Witam
ja na moment. pierwszy dzien w pracy w porzadku ale tak sie zle czuje ze nie wyrobie zaraz.brzuch i glowa mnie boli. ide chyba spac bo sie przewroce normalnie
mlody zdrowy juz. bylismy na kontroli i moze do zlobka maszerowac. na szczescie :)
dobranoc

mycha, aneteczka,marzenka- a może chłopaki w tej kwestii są inteligentniejsi :) A moja już robiła sama, jakieś ponad tydzień temu, siadała, i nie trzeba było jej aż tak przypominać. Nawet jak spała to miała sucho, na drzemkach, bo w nocy już ma pampka, i mało kiedy mi już od ponad m-ca sikała w majty, tylko z kupą było ciężko, bo w locie ją łapałam. I nagle od tygodnia jakiś kryzys przechodzi, już myślałam, że może ma zapalenie pęcherza, ale ona robi takie porządne kałuże. Dzisiaj na spacerze też nie sikała, dopiero jak do domu wróciła, też jej daję jeszcze czas. Tylko mnie zastanawia co nią kieruje teraz, że nie chce.

Blond-
@ nadchodzi czy jakaś grypka, to dobrze, że ci miło czas zleciał w pracy. Odpoczywaj :)

aneteczka-
ja młodej kupię rower dopiero na następne wakacje, w tym roku odpuściłam, a ten odtwarzacz to dobra sprawa, jak często gdzieś jeździcie, moja koleżanka ma i jest zadowolona z niego.

Lavrunia-
zazdroszczę uroków karmienia, tylko nie popękanych brodawek, ale samo karmienie i dziecko na cycku tęsknie za tym :) oby obyło się bez zatkanych kanalików :)

to sie nazywaz uzalenienie:-D:-D:-D
bol glowy prawie przeszedl ale wzielam tabsa bo myslalam ze przejdzie ale coraz bardziej
bylo
aneteczka ooo odtwarzac dvd w aucie genialna sprawa, my mamy i jak jedziemy gdzies po autostradzie albo S3 to jest cisza, bo ogladaja i jak zwykle scooby doo:-D

kroma- ale ci dzieci wykombinowaly;] pewnie Ola chciała go przewinac;] a co do pampka to zdejmij jej i badz wytrwala, bo jak odpuscisz to zobaczy ze moze dalej sikac do niego....
larvunia- na popekane brodawki kup sobie bepanthen mi strupki po 1 nocy odpadly i moze przez nakladki malej bedzie lepeij zlapac przy mlodym sie sprawdzaly tylkoze poptem jak dostal butle to z cycka juz mu za wolno lecialo i sie obrazil;/
kurde wlasnie mi mloda przez sen pokaszluje mamnadzieje ze sie odemnie nie zarazila;/

reklama
Do góry