reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dziewczyny doradzcie mi
jadlyscie truskawki od poczatku karmienia piersia czy nie :confused:
rodzice dzis przywiezli mi takie piekne truskawy i sie na nie czaje...
ale boje sie
nie musi mlodej uczulic ale moze i nie wiem czy exsperymentowac czy nie :-(

larvunia wyczytalam ze podczas karmienia nie wolno a w ciazy owszem wolno
wiesz jak zjesz jedna to malej pewnie nic nie bedzie ale jakbys zjalda pol michy to niewiadomo jakby sie to skonczylo moze tylko albo az kolka

milej nocki lasecki ,chociaz jest tak widno ze do ciemnosci daleko ale teraz najdluzsze dni sa:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam wieczornie
pospiewalam wczoraj do 4 w nocy i ledwo mowie:/jutro mlody jeszcze zostanie jednakw domu w razie czego, niby juz nic mu nie jest ale jeszcze odczekam. rano ide do US i na badania. mam byc na czczo.krew mi beda pobierac???w zadnej pracy jeszcze tego nie robili hehe
milej nocy:)

Koniec niedzieli...jupi!!!:-D dobrej nocy;-)

AniaPR wszystkiego naj dla Jaśka na te 5 miesięcy już:szok: normalnie czas goni...buziaki dla niego od nieznajomej ecioci:)

Ostatnia edycja:
reklama
WItam

Ja tylko na chwilkę, bo zaraz idę spać, jutro niestety trzeba do pracy iść. Czemu ten weekend tak krótko trwa???

Jakby kto miał ochotę to na tajnym kilka zdjęć wrzuciłam z dzisiejszej spontanicznej wycieszki do ogrodu dendrologicznego.

Larvunia- nie jedz truskawek, bo to silny alergent, mój w tamtym roku zjadł trzy i na pogotowie jechaliśmy, bo sie dusił. Przy karmieniu też nie wolno, Michalinka jeszcze za malutka na takie eksperymenty.

Ostatnia edycja:
Do góry