reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej a my dziś jakoś tak pół dnia poza domem jak nigdy:) pierw sala zabaw z dzieciakami (dzięki mycha za towarzystwo) później przyszła Beti napisał mi jej mąż podanie dla mojego i wyciągnęła mnie na plac zabaw i spacerek ( Beti dzięki również) i tak minął dzień młoda jak tylko ją wykąpałam to tak usnęła przed 20.00 więc mam ciszę:) Zajadam sałateczkę na słodko ale za ciepła jutro schłodzona będzie lepsza;)

Kurcze blond to nieciekawie, dobrze że mój w tamtym roku chorował.
Fajnie, że Rafałek przeszedł ospę prawie niezauważalnie, ale uważaj na niego , bo ospa może mieć paskudne powikłania.
Dziś kobieta w żłobku mówiła , że angina panuje,kurcze, aż mnie zmroziło, bo mój od dwóch miesięcy chory co drugi-trzeci tydzień.Zimę ładnie przeszedł, a teraz ciągle coś.

Ostatnia edycja:
Mój to chyba ptrzez ostatnie dwa miesiące z dwie jelitówki przeszedł, ostatnio trzy razy wysoką goroączkę bez żadnych innych objawów, lekarka myślała że może od zębów, potem już w sumie nawet nie próbowała zgadywać od czego.....
Mam nadzieje, że nasze chłopaki przynajmniej anginy nie złapią.
A co zrobisz jak Rafałek jeszcze chory bedzie? Masz możliwość przełożenia stażu, np na tydzień później?

To nie ciekawie, ale jakby już strupki mu się zrobily to może już iść, bo już nie zarazi, no i nie bedzie powikłań.

Wiesz, ale tobie chyba na takim stażu przysługuje opieka, wiem że tak głupio na początku, ale czasem tak bywa.
Ja jak bylam na stażu zaraz po studiach to właśnie chorobowym zaczełam, dzień przed planowanym stażem, dostałam silnej jelitówki i na pogotowi wylądowałam, dostałam na tydzien chorobowe:-p
Póżniej to głupio było mi iść, ale co zrobić,choroba nie wybiera.

reklama
Ciasteczko moze sobie chociaz tego Miśka przez monitor poliże haha
Aneteczka,Blond przerabane z tymi chorobami juz zaczynam majtami trząść bo moja startuje od wrzesnie
Future-3mam kciuki za egzaminy
Ide spac bo juz chyba czas .Do juterka

Do góry