reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dobry dzien :-)
ja juz po porannym bieganku :tak: teraz kapiel sobie szykuje a na sniadanie mam dzis heh pizze mojej mamy roboty :-D wczoraj nam dala jak wrocilam z pozniania, ale nie chcialam juz jesc tak pozno wiec na sniadanko zjem, mjami mjami :laugh2::laugh2::laugh2: no a jutro nie 10 min bede biegac a chyba 20 zeby te pizze spalic :sorry: wiecie ja narazie max 10 min wytrzymuje biec bez ustannie i to tak nie za szybko :sorry: Ale widze [postepy juz jak mam maxa i sie zatrzymuje to szybciejdochodze do siebie niz na poczatku :sorry: wczesniej to chcialam sie polozyc a teraz spokojnie wracam do domku :tak: i mam nawet sile wejsc na moje 3cie pietro :rofl2:

reklama
Larvunia podrzuc tu kawalek pizzy uwielbiam :tak::tak:
ale dobra jestes badz dalej wytrwala i biegaj
a babelek biega razem z toba?? :-D:-D....
mnie tez by sie przydalo ..troche sportu ale len taki ze mnie hoho..no i jakos glupio biegac w kolo bloku :-D:-D

dobra ja juz po kawie to uciekam narazie papa

nie kochana babelek zostaje z tatusiem i sniadanko mi montuja :tak: albo kurna nic nie robia i czekaja az ja wroce i im sniadanie pod nos podstawie ;-) faceci...

hej kochane:-)
ja tylko tak na moment:-)
po wczorajszek kapieli juz znacznie lepiej sie czulam,na noc wzielam sobie paracetamol i dzis obolalej piersi juz nie ma:-)
jestem jak nowo narodzona:-)
dawidek wczoraj zasnal o 22 troche nam pomarudzil znow nie mogl zasnac,az w koncu zasnelam razem znim:-)
o 4 sie przebudzil zaczal mi plakac to ja szybko mleczko bieglam robic by tylko mojego nie obudzil bo biedac chodzi ciagle nie wyspany a spi w 2 pokoju ale i tak sie budzi,ja tu gotowa do karmienia a ten w najlepsze spi,potem sie przebudzil na chwilke pojeczal to go wzielam na raczki i przytulilam a ten zasnal szybciutko:-)dziwne bo to jego godz na jedzonko :-Dkurcze kiedy on bedzie przesypial cale choc 6 godz:-D
mykam,idziemy do lekarza na kontrole,sliczna dzis pogoda:-)
do pozniej
a tak wogule to ja na spotkaniu 9go bede najmlodsza:wściekła/y:

cześć laski:-)
widze, że nas przybyło:-)
poczytałam:-)
chce sie wytłumaczyć za weekend:sorry::sorry::sorry:
normalnie w tyg nie zabieram lapka do domu, bo mi sie nie chce go codziennie pakowac i rozpakowywac, w piatek zabieram na weekend, ale teraz jak na złość nie miałam neta, tzn raz był raz nei było, ale żeby wejść na strone jakąkolwiek to już awykonalne było:crazy:
o spotkanku pamiętam:-)i będe:-):-)
Madzia jak będziesz w mieście to zajdź do mnie:-)
Larvunia zgubiłaś mojego phona?:-p:-p:-) no na Długim to byśmy się napewno spotkały:-):-)
Marzenka jak cycuszki? i Dawidek?:-)

a tak w ogóle to pozdrawiam wszystkie dziewuszki:-)

hej my w domu ale goraco
bylam na ryneczku,Beti witaj w koncu jestes :tak: nie wiem czy czytalas pisalam jak masz dojechac do domku na glebokim bo ja wyjezdzam w sobote i wracam dopiero chyba w piatek to mnie nie bedzie na necie :no::no::no:

Mawrzenka ktos musi byc najmlodszy hehe a druga w kolejce to chyba jestem ja hihi (26)
pozniej zajrze ide obiad szykowac papa

Ostatnia edycja:
ale skwar na dowrze :baffled: bylam wlasnie z psem na siku, masakra.
mlody spi od ok 14.00 jak wstanie i zjemy obiadek to idziemy na spacerek. Byla u mnie kolerzanka :-) w koncu ktos mnie odwiedzil :-p heheheh od 10.00 siedziala do teraz, ale sie nagadalam az odzylam :-)
ide ogarnac mieszkanko, bay

reklama
U nas dziś tak piękna pogoda że szkoda w domu siedzieć. cały ranek byliśmy na dworze teraz przyszliśmy na obiadek i koło 16 znowu na spacerek dzieciaczki dotlenione lepiej śpią:-). Ja na weekend majowy wyjeżdżam do rodziców wolałabym posiedzieć z Piotrkiem i chłopakami ale Piotrek pracuje te trzy dni więc samej będzie smutno w domku. a wy co planujecie??

marzenka i jak po kontroli???

To ja gdzieś będę po środku z tym wiekiem:-p

Do góry