reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej laski :) Coś mnie mało tu ostatnio, bo doba powinna być o 24h dłuższa, to może wtedy bym sie ze wszystkim z czym chcę wyrobiła:-D A dzisiaj siedzę w domu z Alą, bo przyniosła wczoraj z przedszkola jakiegoś wirusa i miała ponad 39 stopni gorączki:szok:
Ja też już wszystko co zimowe odstawiłam w kąt i mówię zimie a kyszzzz, a moim dziewczynom wydziergałam wiosenne czapeczki i się cieszą:-) O takie coś mi wyszło:

reklama
czesc wszystkim !!!
ja dzis mam wolne i od rana sprzatam
pomylam 3 okna i zostalo mi duze balkonowe ale na jutro zostawie sobie
na dzis wystarczy:tak:
musze sie za obiadek brac za troche..:tak:
u mnie tez cieplo ale od soboty ma sie ochlodzic,a ja tak jak i wy zimowe rzeczy juz mam pochowane w szafach i wiosennie sie ubieramy...:tak:

Lili cuda normalnie tworzysz,super !!! a dziewczynki sliczne masz..:-):-)

Mycha fajnie ze juz dzis humorek lepszy..nie ma co sie stresowac...:no::-)

Katgen zdrowka..!!:-)

Pr a to do pracy twoj jedzie?? dobrze ze tylko na miesiac to szybko zleci :tak:

a reszte kobitek pozdrawiam

lili swietne te czapeczi. moglabyś słono na nich zarabiac ;) tylko wie, ze czasu brak.

my wstałyśmy o 7, najadłyśmy sie poszłyśmy dalej spac. no i o 10,30 powtórka, z tym, ze ja już nie jadłam, a mała tak. ale pospałam mhmmm. Dzeku mowi, ze mam zdeka sińce pod oczami, hehe, ja tylko czekam na słońce, zeby sie troche poopalać ;)

i odkryłam nowe znaczenie porannej kawy...zbożowej ;)

Future ona nie ma glowy do interesow heheheh
jak mi robi komplecik dla malej to powiedziala zebym tylko oddala za wloczke :-D
wariatka :-D
juz sie doczekac nie moge mojego kompleciku :-)

Dzięki, dzięki, kochane jesteście!:-)
Future doczytałam że Twoja Helenka dużo śpi i czasami masz problem czy wybudzać ją na karmienie, czy nie. Wiesz, moja Ola też była takim śpiochem, jako jedyny noworodek na oddziale przesypiała mi calutką noc (8 godzin) bez pobudki na jedzonko, w domu to samo do 4 m-ca życia:tak: I pytałam się lekarzy i położnej czy wybudzać czy nie, i odpowiedź była zawsze taka, że jak normalnie przybiera na wadze to NIE. A taka super położna co do nas przychodziła powiedziała : " A jakby tak pani sobie smacznie spała i pięknie śniła, a nagle ktoś za wszelką cenę chciałby panią uczczęśliwić wpychając do ust kanapkę, i karząc ją zjeść w całości, to była by pani zadowolona?? ":-D Więc nigdy nie budziłam i wychodziłam z założenia że jak zgłodnieje, to głód sam ją obudzi:tak:

reklama
Do góry