reklama
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Cześć wszystkim :-)
marzenka21
Fanka BB :)
czesc:-)
dzień dobry!
Marzenka, jakoś weny mi brak. A co do przyszlego tyg. to sie możemy umówić jakoś gdzieś.
Póki co, po wczorajszym spacerze z Beti raz mi było gorąco a za chwile zawiało i chyba się lekko załatwiłam. Z nocha leci, gardło drapie.
Młoda oby się uchroniła. Póki co tylko smara.
Marzenka, jakoś weny mi brak. A co do przyszlego tyg. to sie możemy umówić jakoś gdzieś.
Póki co, po wczorajszym spacerze z Beti raz mi było gorąco a za chwile zawiało i chyba się lekko załatwiłam. Z nocha leci, gardło drapie.
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
A no larvunia można by powiedzieć, że dziś jestem w lepszym nastroju niż w ostatnich dniach ;-) zaraz pranie powieszę i idę na łajzy :-) gdzieś pospacerować, niech młody się wyszaleje bo już normalnie wychodzi z siebie ...
asienka.k1
Fanka BB :)
bry:-)
C
ciasteczko
Gość
witam:-) z deka niewyspana
dzień dobry!
ojoj.. to wasze rozbieranie sie do krotkiego rekawka teraz wychodzi.
zdrowka kuruj sie kobieto.
a jak tam gołąbki?
reklama
madziarena
Mamusia Amelki
Witam
Pogoda dzisiaj znów cudna i co ... od jutro pogorszenie <fuck> a juz było tak fajnie :/
Pogoda dzisiaj znów cudna i co ... od jutro pogorszenie <fuck> a juz było tak fajnie :/
Podziel się: