reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hejka
wy to macie zapał laski do sprzątania, ja mam w niedziele imprezę, rodzina przychodzi a na chacie syf, kiła i mogiła i mi się nie chce sprzątać, lenia mam. Odkurzacz dzisiaj przyszedł, muszę za szafami podkurzać.

Lavrunia- idź do Pepcco tam jest tanio i są rozmiary do 122, ja kupiłam małej bluzki po 10 zł, spodnie też są w podobnych cenach.

reklama
kroma a dzieki dzieki, jak bede to zajde :tak: Tylko wiesz w ciemno jechac to mi nie na reke tak... bo zawsze malo czasu mam :sorry2: Musze wiedziec ze sa tam tanie spodnie :tak:
Tak sobie mysle ze chyba i tak musze do 10tego czekac na pieniadze... wiec doooopa teraz.
ale dziekuje :tak:

Larvunia nie przesadzaj ze spacerami i porządkami w domu. weż sie połóż, poczytaj gazete, książke, posłuchaj muzyki...a nie zapierdzielasz. musisz dbac o siebie. ja umylam okna a rano mi wody odeszly!
weż sie miarkuj dziewczyno! bo jak tam wpadne do Ciebie, to Cie pasami do łóżka przywiążę... ;)

Daffi dzięki za miłe słowka, nie rozpływaj sie. dziś sie zakrztusiła biedna i ma taki kaszelek czasem. nie wiem, czy to choroba czy co.
bylam w gorzowie, zapisalam ją do lekarza, znaczy założyłam karte, mam akt uodzenia, macierzyński załatwiony i wogóle wszystko ;)

eh, jakiś krótki dzisiaj dzien,

buzki ;*

Lavrunia- ja tam mam po drodze do Pepcco jak będą na dniach to ci dam znać czy są jakieś, ale ty chcesz dresowe czy Jeansowe?
A Future ma racje nie przesadzaj z porządkami, bo jak ci się coś pomału ruszyło to jeszcze sobie poród wywołasz, moja siostra urodziła się w 30 tyg. mojej mamie wody odeszły i nie wie do tej pory, czy się przepracowała, bo w tym dniu i prała i sprzątała i latała po mieście, czy przez to że ją w autobusie tłok zdusił.
Więc się oszczędzaj.
Future-
Normalne, mój też jak się zakrztusi to charczy, jakby chrapał, czasem trzeba ją troszkę poklepywać po pleckach, to przejdzie.

Larvunia nie przesadzaj ze spacerami i porządkami w domu. weż sie połóż, poczytaj gazete, książke, posłuchaj muzyki...a nie zapierdzielasz. musisz dbac o siebie. ja umylam okna a rano mi wody odeszly!
weż sie miarkuj dziewczyno! bo jak tam wpadne do Ciebie, to Cie pasami do łóżka przywiążę... ;)

Daffi dzięki za miłe słowka, nie rozpływaj sie. dziś sie zakrztusiła biedna i ma taki kaszelek czasem. nie wiem, czy to choroba czy co.
bylam w gorzowie, zapisalam ją do lekarza, znaczy założyłam karte, mam akt uodzenia, macierzyński załatwiony i wogóle wszystko ;)

eh, jakiś krótki dzisiaj dzien,

buzki ;*

moze ma podraznione gardelko.. julka jak sie nakrzyczy na hustawce to tez tak ma ze ciagle by kaszlala...
wiec sie nie martw. do jutra pzejdzie:)
a rozplywac sie nie da. ja tak mam na widok dzieci.

Ania PR a jak tam Twoj synus? nasz przystoniak maly???:)

larvunia ja dzis bylam w pepco u siebie i jest duzo ladnych spodni dresowych i jeansowych,pewnie kolekcja wiosenna weszla,niewiem jak u was ale u mnie duoz tego wszystkiego bylo.
my po spacerku david zajada tosty:-Di widac ze zmeczony
ciasteczko kupilas wkoncu te butki?
ja ciagle szukam jakis adidasow pozadnych,
mam dzis dola,wyjazd coraz blizej i ciezko mi na sercu
bylam w zlobku nikle szanse na to by david sie dostal ale coz probowac trzeba.
milego wieczorku

dzieki dziewczyny ale ciacho byla i mi dzwonila ze nic fajnego nie ma a jak juz to od 140cm a to za duze na mojego :sorry2: Ale dzieki :tak:

zle mi dzis cos... kurde ciezko i boli wszystko... i humorek tez jakis dziwny :sorry2:

marzenka nie kupilam i chyba nie kupie:-(
cos mi sie ze stopami zrobilo nie moge nosic butow na plaskim:baffled:
ponosilam dzisiaj moje pumy i strasznie bolaly mnie stopy:-:)-(
jakos sie przemecze do lata

reklama
Dzwonila położna, mówi że z raz przyjedzie, ale to daleko, to ona nie wie czy wiecej, czy nie. ale w takim razie ja pojade do mamy i spotkamy się u mamy może...no zobaczymy ;)

teraz moja niunia śpi (jak zwykle) zamieszczam coś powoli w galerii

ps. chyba nigdy was nie nadrobie ;)

Do góry