reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejka

oj zimno i to wkurza bo nie mam jak z dzieciakami wyjść, ale mam nadzieję, że po takiej zimie przyjdzie piękna, ciepła wiosna.
Lavrunia- to tylko dwa dni, widać, że kochasz mocno męża. Zanim się obrócisz już wróci. Ja też nie lubię jak mojego nie ma, na szczęście nie wyjeżdża na dłużej niż jeden dzień, tylko czasem mi go brakuje popołudniu, bo on pracuje od popołudnia do późnego wieczora.
Mycha- ja na początku ciąży tylko spać bym mogła i też mi się nic nie chciało, hormony robią swoje, a na dodatek pogoda jeszcze cię dołuje. Musisz troszkę ochłonąć, bo dzidzia czuje. Zaraz zrobi się ciepło, bliżej niż dalej i nam wszystkim humorki się poprawią.
Katgen- jak laski mówią, ty szoruj do lekarza i przestań wymyślać, bo jeszcze nam w paranoję popadniesz.

A moje dzieciaki od 6 na nogach, już się przyzwyczaiłam, tylko młody wczoraj późno spać poszedł, kupa go obudziła i mama poszła spać o 12-tej, na szczęście wczułam się w książkę i mi jakoś czas zleciał.
Dzisiaj jakaś zadżumiona jestem, zaraz idę na spacer, bo oszaleję w tych murach, ile to można tynk wdychać.

Ostatnia edycja:
reklama
no @ a @ zawsze mnie boli. takze chyba luz tylko czemu tak szybko? ehh

U Was tez tak zimno? kurde no

zimno zimno... choc w tv mowia ze mroz odpuszcza nam powoli i niby u nas -2 "tylko" ma byc a dawno tak "wysoko" nie bylo ;-)
Katar mi nie odpuszcza kurde nooooo, spac sie nie da z zatkanym nochalem :confused2:

kroma kocham kocham ;-)

Katgen- ja jednak @ no to tylko tabletki na ból i do wyrka szoruj :)

Lavrunia- Alicja to ładne imię ja chciałam takie dla drugiej córki, moja ulubiona piosenkarka to Alicia Keys.
A już myślałam że mnie kochasz :), to pięknie, bo teraz to ludzie tylko się kłócą i rozwodzą. Ja też mojego kocham :)

Ja idę młodego nakarmić. Buźka do później :)

Ostatnia edycja:
dzisiaj bylo -14stop niby ma byc ocieplenie tylko u nich -2 a w realu bedzie z -5 :eek:
kroma zimno jeszcze jest
larvunia a jak mlody?
co mozna kupic tacie nie imieniny? mam problem bo nie mam pomysl

czesc dziewczynki
wpadlam sie przywitac i zmykam,mamy dzis troche do zalatwienia w miescie potem znajomi wpadaja na winko:-)
buziaki
larvunia a pomysl jak wroci bedziecie stesknieni soba:-)takie dni dobrze robia:-)to tylko dwa dni kochana

tacie? zalezy jaki budżet moze saszetke, portfel, etui na okulary, 4ropak piwa jakiegos ;p .... u mnie zawsze gorzej z mama ;-) kosetykow ma pelno bo w avonie siedzi ;-)

a mlody... pokaszluje ciagle, ale w ciagu dnia malo, no chyba ze biega.. to sie nasila. Poszedl do przedszkola, ale prosilam pania by zwrocily uwage czy kaszle i jakby co maja dzwonic. Gorzej ze mna... smary mnie mecza i kaszle wiecej niz mlody :confused2:

kroma my nie mamy czasu na klutnie heheeh, malo sie widzimy puki co ;-) ciagle jak nie w pracy to dorabia i tak w kolko ;-)

reklama
tak, tatkowi, a okularow nie nosi, portfel ma, piwa mu nie wolno,
ja z mama nie mam problemow, bo albo dostanie ode mnie torebke, klipsy albo jakas inna bizuterie albo szal
a z prezentami dla facetow zawsze problem
to fajnie ze mlody w przedszkolu, oby przeszlo wam te kaszle i katary, ja odpukac jeszcze tej zimy nie chorowalam na katar tylko mialam grype zoladkowa

Do góry