reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry:-)
Kasiu hmm jak sie czuje:-) spelniona bo dlugo na to czekalam:-)
aj dawid nie da pospac wstal juz o 6-30:wściekła/y::wściekła/y:
ciasteczko to trzeba by bylo sie wziac za te brzuszki co nie,pewnie sie nie chce.
a sernik kurcze niby dobry ale rozpada sie:baffled:

reklama
marzenka od dzisiaj znowu bede robic brzuszki, ja co jakis czas wracam do nich:tak:
bo kiedys dlugo je robilam no i znowu zaczelam pic czerwona herbate
to fajnie ze czujesz sie spelniona:-)
katgen nic nie mow u nas -10 a jak wstalam przed 5 to bylo tylko -8 ale wiadomo slonce wstaje robi sie zimniej

witam się i ja, ja nie śpię już od 3 rano, młody wył jak opętany, kupa mu szła, zrobił nad ranem.
Ja mam zamiar na spacer iść a tu tak zimno.
Może jak dzieciaki poczują mróz to matce spokój dadzą.
Ciacho- Ja nigdy nie umiałam tylu brzuszków zrobić, 20 zrobię i mam dosyć, ale rozumiem jak nie możesz skakać, ja akurat mogę i lubię. Życzę powodzenia :)
Befatka-ja teraz muszę zacząć się owijać, ale jakoś mi się nie chce.

hej kroma
ja tez lubie skakac ale nie moge, zimno jest ale moze kolo poludnia zrobi sie ciut cieplej i wyjdziecie,
ja pozniej ide polazic troche kilosow nabic hehe
ja nie spie od 4:40 i pospalam dzisiaj tylko 5 godzin masakra ale spac nie moglam

hej babeczki. nie bylo mnie wczoraj, bo pojechalam niespodziewanie do poznania do Ikei. normalnie godzine nie moglam pozniej wyjechac na tą drogę, którą przyjechaliśmy. a nie chcieliśmy autostradą, bo sie nie oplaca bo to na około. normalnie mowie wam porażka. tak się wsciekliśmy, ze musieliśmy odreagowac hehe. i oprocz mebli i pierdoł dla Helenki, kupiliśmy kupełek kfc i najedliśmy sie jak.......... w domu byliśmy kolo 20 i zaczeliśmy skręcać. normalnie pokój odmieniony...
u helenki wisi już baldachim, moskitiera czy zwał to jak zwał. ale wiecie, my na wsi mysimy mieć dla niej takie cos. sami jesteśmy ciągle pożarci od wiosny do jesieni, i nam to przeszkadza, a co dopiero takiej niuni? zatem wisi "firanka", ale narazie tylko na przymiarkę, bo trzeba wyprac.

kupilismy tez sliczną mate edukacyjną, no tak sie cieszę, ze nie kupilam w internecie bo chcialam. byla przecena, bo zmiana asotrymentu, zamiast 119zl dalismy 79, bardzo duza, jak rozpakuje to zrobie zdjęcie i wstawie. naprawdę super. coprawda nie ma pałąków, ale można dokupić przecież. a jest naprawdę fajna, i cieplutka, moze też służyć jako kocyk, bo od spodu ocieplana. na moje podłogi wiejskie, gdzie ciągle coś hula (nienawidze dywanów) dla niej jak znalazł. a te co widziałam w komisie, no podobaly mi sie, ale w porównaniu do tej, to porażka. no tyle o nas. aha, a my mamy komode i regał nowy ;)
noże, nożki pierdoły, listwe magnetyczną, szczotke do "kibla" itp.

Annes 100 lat dla małej i wiosny w końcu, bo wiem jak dzieci na nią czekają. Chociaż teraz jest śnieg to też nieżle...

pozdrawiam Was dziewczynki i ide chate ogarnąć, bo normalnie aż wstyd.

hej hej
P. zapomniał kompa. Ja na nogach od 7 u nas - 13 było rano więc odrazu rozpalałam żeby mi czubole nie pomarzły bo obie po tatusi spia na kołderce zamiast sie nia przykryć ;-)

Zonia męczy nati zabiera jej prezenty i ucieka zeby ja goniła.
Marzenka fajowo tak zaraz po slubie...
bo ja to mam ochote ostatnio swojego poduszka w nocy udusić ;-) tak mi na nerwy działa ale moze to na @.

Wie ktoś kiedy ta wiosna ma przyjść bo oszaleje Nati wniebowzieta bo ona kocha zime ale ja i Sofi nie bardzo:-)

future to zaszaleliscie :-) to wstaw jakas fotke pokoj helenki:tak:
annes a kiedy wiosna hymm... ja tez za nia tesknie i marzy mi sie ciepelko
dzisiaj jak ogladalam pogode na swiecie i temp jakie sa np. w australii to zatesknilam nawet za takimi 30stop

Hej hej
Witam z rana .Moja mała oszlala zeby mnie o 8mej budzic zwłaszcza ze polozyłam sie po 2ej.Ale mówi ze nosek jej sie zepsół,,ześiułaś nosek''hhe katar ma w sensie to jej wbacze;-)
Unas jakoś szaro buro ale przynajmniej temp. jest plusie ,nie ma śniegu i nic nie pada -jeszcze

Ide pic kawe miłego dnia laseczki .Bede czesciej bo w akcie desperacji lapa wygrzebałam z szafy .Buziaki

reklama
Do góry