reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

O są zdjęcia sali tortur, ale sprzęcior mają, ja się nie załapałam. I już nie zamierzam tam zagościć, nawet Ordynator jest, jakoś nie wspominam miło pobytu tam, ale porodówka ładna :)

reklama
czesc kochaniutkie:-)bardzo wam dziekuje za zyczenia
a tobie kasiu beti rowniez bardzo dziekuje ze przyjechalyscie naprawde niespodzianke zescie nam zrobili,kochane jestescie buziaczki dla was:-):-):-):-):-)milutko mi sie zrobilo na serduszku:-)
beti fajnie ze wrzucilas zdjecia,nie mam nic przeciwko:-):-):-)
jestem szczesliwa:-)

WItam

Marzenka jeszcze raz gratuluje!Bardzo łądnie wyglądaliście, a Dawidek już duży i taki poważny.

Zdjecia porodówki, na sam widok ciarki mnie przechodzą:zawstydzona/y:

My dziś pewnie na spacerek pójdziemy, bo ładnie, a małego w domu już roznosi. Nie wiem kiedy, ale zrobił sie z niego straszny łobuziak, wszędzie go pełno, na wszystko wychodzi, wywala z szafek, nie usiedzi spokojnie 5 sek.
Pewnie dziś zachaczymy o figloraj, żeby młody się wyszalał, bo mi chatę rozniesie.

Ależ słoneczko...................aż chce się żyć.

Kroma- a wy na dowbora wynajmujecie w tych biało brązowych bloczkach????tam tak ładnie, takie małe kameralne

Ostatnia edycja:
Witam

Odzyskałam na chwile kompa :-)
Marzenko życze życia pełnego miłości i szczęścia!!!

A u nas jakoś leci czekamy na ważną wiadomość i bardzo sie denerwuje,,, dziewczynki są juz takie smieszne razem jak sie nie widza dzień potrafia sie potem cały dzien przytulac...

Lece miłgo niedzielowania

aneteczka- tak w tych słynnych szklanych domach, i faktycznie tu okien do mycia jak w pałacu. Mam trzy okna balkonowe i jedno takie wielkie na całą ścianę. Mieszkania, jak mieszkania dość ładne, tylko źle przestrzeń zagospodarowana, za duży korytarz, ale okolica ładna i zadbana.

Ostatnia edycja:
ja spadam i tez życzę miłej niedzieli, mała mnie wpieniła, bo kupę rozmazała i jak tu nie krzyczeć na dzieciaki, nie ma czegoś takiego jak bezstresowe wychowanie, ja bym musiała się totalnie wyluzować i nie zwracać uwagi na to co ona robi, a tak się nie da, chyba, żebym coś brała.

Wrzuciłam coś do galerii stare fotki jak kiedyś piękna i młoda byłam :) Musiałam się trochę dowartościować, bo mam chandrę dzisiaj :)

Annes- a twoja córcia chyba miała wczoraj urodziny, zdrówka dla małej i Stu lat.

Pa

reklama
No wlasnie Annes, sto lat dla Natalci! Pamiętałam kurcze cały czas ale ten ślub Marzenki i wogole wyleciało mi z glowy. Przepraszam!

Kochana Nataleczko radości, zabawy, dużo prezentów!! Buziaki od Izki, cioci i wujka:)

Aha i życzę powodzenia w uzyskanej wiadomosci. Czyżbym wiedziała o co chodzi?

Do góry