reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Cześć laski, słońce daje po oczach ale ziąb jak byk...jak ja mam się na dwór wynurzyć :szok::confused: a trzeba po chlebek iść...
miłego dnia;-)

reklama
ja tez uciekam, musze zakupy zrobic bo po weekendzie pustki ale juz mam zupe ugotowana wiec spoko loko obiado juz jest

Cześć laseczki :-) Ja nawet nie wiem jak jest na dworze, ale ważne że słoneczko świeci zawsze to lżej na duszy i inaczej się wstaje bo jak ponuro to nic się człowiekowi nie chce .... ;-) też muszę wyjść z domku a nie chce Mi się jak nie wiem, lenia mam jakiegoś ... :-( do usłyszenia, trzymajcie się ... :-)

hej dziewczyny po weekendowo:-)
my byliśmy na imprezce w sobocie i powiem wam że pierwszy raz w życiu miałam takiego kaca że nie mogłam z łóżka wstać:no: coś okropnego,nigdy więcej:rofl2:

Marzenka cieszę się ze to był taki piękny dzien dla ciebie:tak::-)

kroma mam nadzieję że jeszcze będą te skakanki bo narobiłaś mi ochoty na skakanie:-p zaraz się wybierzemy do lidla tylko ten mróz mnie przeraża

Witam :)
U nas zimnooo że hej !! Rano było -17 jak szłam do pracy - a mój M w polu - dobrze mu tak !
My w sobotę byliśmy na imieninach u szwagra i spaliśmy u mamy - mała mi zasnęło o 2:30 w nocy !!!
Wszystkim WIOSNY życzę !! - Annes spóźnione całuski dla Twojej córeczki :*

dzien doberek !!!

Annes wszystkiego naj naj dla corci :-):-)

Katgen odpisalam ci na tajnym :tak:

u nas tez ziimno i mrozno:tak:

milego dnia !!!:-)

Laski juzobiady macie gotowe a ja dopiero wyjełam miecho z zamrazarki ;-)

Martucha no to poszalałas heheh i dobrze raz nie zawsze

;-)
Łoooo matko jak mi sie nic nie chce juz nie wspomne ze jeszcze w pidzamie przed kompem siedze a J. pokrecił sie upolowal cos w lodówce i dalej popędzil na góre

no i mój plan wykonany na dzis. Obiad już zjedzony, pozmywane, no i oczywiscie posprzatane, przy okazji przemeblowanie zrobiłam. Ale nie wiem czy na długo tak zostanie, bo nie wiem czy Młoda w nocy w swoich wędrowkach do nas będzie trafiac;)

A teraz piję herbatkę i chcialam poczytać co u Was a tu pustki!

reklama
a mi dzien leci jak durny, dopiero lazienka i sypialnia zrobione. pranie skladam, jedno juz wywiesilam, a teraz nowe wstawilam. oj sprzątanie jest męczące. a ja sie glodna zrobilam. aha psom ugotowalam skorki z kurczaka i zasypalam ryzem, a one czekaja (az wystygnie) jakby z mioesiac nie jadly. to ten kurczak tak pachnie na caly dom. ale jaja. no ale nie dam im cieplego. narazie to chyba odpoczne chwile. bo nie mam sily. moj dzwonil, mowi, ze mam sie nie meczyc, a ja do niego ze kto to za mnie zrobi, a on ze smutkiem w glosie powiedzial no dobra, to ja cos zrobie jak przyjade hehhe. rozbraja mnie normalnie. a Helenka śpi. wariowala od 6 i sie przekrecala, a ja co 5 min siku, a teraz ja sobie robie w domku, a ona jak aniołek. ciekawe jak bedzie w realu heheh.
oj babki ja na obiad mam z wczoraj rosol i kopytka z sosem. nic nie robie dzis.

Katgen - ale zapuściłaś dziś tempo no. Gratuluje. Chyba powinnam się od Ciebie uczyc ;)

Do góry