reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Annes to i ja dołączam do życzeń, zdrówka i żeby Natalka rosła wam radośnie i każdego dnia pokazywała wam jak bardzo was kocha:**

Kasiu jest dobrze:-D:-D:-D:-Dty zboczucha jedna :-D:-D
wlasnie gosci pozegnalismy:-)
beti aty jak bedziesz miala czas to przeslij mi na poczte reszte zdjec;-)

Witam wieczorem
dziekuje w imieniu Natalki za życzonka....

Katgen- ta czekam od 3 lat na ta wiadomość więc kciukasy sciskac ;-)

A ja znow bez kompa zostaje wiec do piatku kobietki miłego tygodnia życze

Ciacho-
żeby zrzucić brzuch, to najlepsze jest bieganie, same brzuszki nie pomogą, skakanka lub hulaj-hop też dobrze robią na brzuch. Jutro w Lidlu jest skakanka z licznikiem, kosztuje 20 zł, ale fajna sprawa, bo widać ile się straciło i ile wyskakało, ja brzuch najlepiej gubię skacząc na skakance. Ja moją porwałam, muszę nową kupić. Jest też taki pas, który się zakłada jak się ćwiczy i brzuch się szybciej poci i spalasz szybciej tkankę.Można też robić sobie okłady z błota-Guamu, lub smarować się kremem np.eveline z kofeiną i owijać folią.

A ja cały dzień sama, kota prawie dostałam w tych murach. Nawet w Tv nic nie było. Mąż wrócił z imprezy, nie wiem jak on do pracy pójdzie w takim stanie.

kroma ja mam taki pas i rzeczywiscie daje duzy efekt,jak ja musialam schudnac przed ciaza to codzienne 20min jezdzenie na rowerku wtym pasie dalo duzy efekt na brzuchu,ja dodatkowo zakladalam polara i bylam mokra jak krowa:-D:-D:-D:-D:-D:-D
annes trzymam kciuki:-)
milej nocki

Heya
Przywiało i mnie normalnie życ bez Was nie moge :-D:-D
:-DAnnes -wszystkiego najlepszego dla Natalki:** i 3mam kciuki
Kroma moja tez sie kiedyś tak wymazała haha dobrze ze mam tapety zmywalne

Ja tez owijam sie folią spozywcza haha pas tez mam ale folia jakos bardziej mi podchodzi.no i tez musze sie wziąc za siebie bo brzuch mi zwisa jak stara skapeta ze o boczkach nie wspomne na skakanke nie mam cierpliwosci (mam ta smieszna z kulkami dla pierdół co skakac nie potafia)ale jakos nie potrafie sie zmobilizowac buuu.Kiedys miałam jakos wiecej samozaparcia
Pewnie dlatego ze J ciagle cos wcina słodkiego i mnie pyta czy chce grrrr

Przespanej nocki zycze do juterka

reklama
witam z rana
kroma skakac i biegac nie moge:-( ale w moim przypadku same brzuszki pomoga:-) tylko musze ze 100 zrobic i zazwyczaj robie je naraz, ja mam brzuch ale od pasa w gore pod biustem ma wiecej niz ponizej:dry:
zreszta nie bede sie uzalac nad soba hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry