reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej Befatka !!!
jasne kazdy robi tak jak uwaza..ja musze sie przyznac ze moje dzieciaki jedza sporo slodkiego ale nadwaga to im nie grozi :-D:-D:-D..wiem wiem ze to nie zdrowe ale w tych naszych czasach wszystko teraz jest bee....

ajak szymon widzi ze hania je cos slodkiego to on sie tak drze ze tez musze mu dac :tak::tak:...

a na obiad mam dzis pierogi ruskie tylko podsmaze i gotowe :-) wiec mam dzis dzien lenia :tak: :-D:-D

reklama
Nasza nowa mama Agnieszka-Jezyk jest od 6 dni w szpitalu z malutkim :-(
starszy synek zarazil ich wszystkich,ale jest juz dobrze i jutro wychodza do domu..
tyle wiem pisalam z jej mezem na gg dlatego nie zaglada do nas !!!

wszystkim dzieciaczka zycze duzo duzo zdroweczka !!!

zdrowiejcie szybko na nasze spotkanko !!!
:tak::tak:

Madzia wiesza ja mam tez troche schize bo mojej kuzynki prawie 2 letni ma próchnice butelkową bo zasypiał z np kubusiem w paszczy;-)i jadł tony słodyczy.A taki bobas z czarnymi juz ząbkami słodko nie wyglada ale on ma jeszcze jakąs wade szkilwa i inne takie tam.

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-(Madzia miałam byc teraz w maju ale nie dam rady bo dwie komunie a dzieckiaki chca laptopy sorki nie jestem ciacią z ameryki i nie bede brała udziału w komunijnej szopce prezentowej.
Wysle jakis preznt -skromny chrzesnieczce a jacka synowi jak uzbieramy na lapa.
Zwłaszcza ze z kasa nie zabardzo a dentysta mnie wzywaaaaa......... i bilety tez w super cenie nie sa.Tak sie smialismy ze wyjazd do polski drożej wychodzi niz tygodniowe wakacje np na majorce.To straszne ale prawda heheh.
W kazdym razie mam juz termin na koniec wakacji ale nic nie bede mówic dopuki nie bede miała biletu bo bez sensu znowu cos nie wypali bede miała załamke:-(
Tez musze kiedys zrobic ruskie mój uwielbia ale takie z paczki sa bee wiec musze sama robic.Tylko ze zrobie 60 i ledwo na sniadanie 2giego dnia wystarcza:szok::szok:

no to rzeczywiscie nie dobrze..moj na cale szczescie nie zasypia ze sokiem ale tez w nocy budzi sie bo chce pic !!!

a z tymi komunismi to teraz przesada dzieciaki wymyslaja takie prezenty ze glowa mala co to bedzie na 18 tke?? :szok::szok:

kiedys dostawalo sie biblie i zegarek i bylo ok a teraz to juz kompy albo nawet Quady..czy jak to tam sie pisze....

a ja wlasnie jem pierozki ja mam robione swojskie od tesciowej :tak::tak:

No własnie z komuniamii to przesada a na 18 to moze samochód a na wesele willa z basenem:-D:-D:-D

Ale Ci dobrze z ta tesciowa :-D:-Ddawaj jednego :-):-)

Biedna Aga i synio tez nie nawidze szpitali.Duzo zdrówka wszystkim

Ja czekam az moja mycha zasnie i gonie sie opalac ale cos jej sie nie chce narazie:crazy:

widze ze forum zaczyna istniec na nowo:-)
fajniutko:-)
kurde tyle sie napisalam znow i nie ma tego posta:wściekła/y:
gdzie on sie zapodzial:wściekła/y::wściekła/y:
befatka masz racje z tymi slodyczami,ja tez nie zamierzam za duzo uczyc malego,tak samo z parowkami,hehe tymbardziej ze moj nie lubi duzo slodyczy i takich fast foodow,raz kiedys tak ale nie za czesto.a ja sama wiem co to znaczy miec za duzo w bioderkach takze wieice,no zreszta to kazda indywidualna sprawa...
moja siostrzenica dostawala duzo slodyczy ja nie wd domu to u dziadkow bo jest jedynaczka wsrod wnukow bo same chlopy sa i jest rozpieszczana a jej zabki wygladaja marnie:szok:a ma 6lat.
wogule to mam plana by malego uczyc myc zabki juz jak zacznie zabkowac bo wiem ze mozna czytalam cos na ten temat,dla mnie zdrowe zabki to podstawa:-)
co do komunii to juz przesadzaja te dzieciaki!!no i co jeszcze !!!moze w lape jeszcze sobie zazycza 100tys:szok::szok::szok::-D:-D
to przez to ze sa za duzo rozpieszczeni i rodzice za duzo pozwalaja a tak raczej nie powinno byc:tak:
befatka aduzo kosztuje taki bilet do polski na 1 os?
jak tam wogule twoja kruszynka sie chowa?no i chce pic sama wode?
madzia aty sie wysypiasz jak tyle razy wstajesz do malego w nocy?
byl u mnie sasiad na chwile,maz tej sasiadki,i mowize kazda klatka ma swoja wozkarnie,tyle ze sasiad pode mna sobie to przywlaszczyl i gromadzi tam swoje klamoty,mowi ze moze sie nie zgodzil to mam powiedziec ze pojde do administracji ze skarga bo to lekka przesada bym tachala wozek codziennie na 3 pietro..hehe ale mowi zebym niemowila ze to od niego wiem hihihih.

reklama
a tak wogule dziewczyny wczoraj zmarl mojego wojek....madzia pamietasz jakis czas temu pisalam zee ma raka.kurcze szkoda bo nawet nie zdarzyl zobaczyc dawidka:-:)-:)-(

Do góry