reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Madzia27 taka śliczna to aż nie jest:-D
ale dość duża więc mi odpowiada;-)
wrzucę fotkę jak wrócę z zakupów, dziś na obiad gulasz to wolę wcześniej wstawić mięsko.

oki martucha czekam :tak::tak:
u mnie juz sosik gotowy do obiadu
tylko miesko usmazylam a sos ze sloika wiec luzik :-D:-D

dobra zwijam sie...

milego dzioneczka !!!:-):-)

ooo widzę, że temacik remontów :) My też musimy kuchnię wyremontować bo już mi się nie podoba no i ściany już poplamione. Pozatym mamy w planie całą chatkę przerobić, ale to jak M wróci ... musimy pokoik małej zrobić i wogóle salon jakoś inaczej bo mi się znudził ... bleeee ... idę obejrzeć Wasze zdjątka w galerii, ja w piatek postaram się coś świeżego wrzucić ;)

A ja dizs niewsypana... w nocy i zgaga nie meczyla i kolano bolalo i brzuch od @.... sac nie moglam... czekam na kacperka bo niebawem powinien byc.

Bry. aj dzisiaj do 11 pospalam szoooook bo ucieklam do mlodej do pokoju a pawel z 2 spal w naszym lozku;p;p ubralam sie i poszlam po zakupy w domu totoslny syyf a tu polozna przyszla ale wstyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:;p;p;p

reklama
Do góry