reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej.
Na kawę to ja jestem baaardzo chętna ... spać mi się chce, padam z nóg a jeszcze 8 godz. w pracy :(
Po weekendzie - zabawa udana, wychodziliśmy jako pierwsi po 3 - musiałam bo moja zołza mała budzi się przed 4 zawsze na cyca :/ wygraliśmy w loterii fantowej poduszkę :/
Marzena - ja myślałam, że Damian pójdzie w mundurze - coś jak mój M :) a te dziurki po szpitalkach po zarasoaniu powinny się "wchłonąć" no chyba, że jakimiś szpilami były przypięte :)
Lili - torciki rewelacyjne !!
Katgen - po ile to krzesełko :)
Miłego dnia życzę !!

reklama
hej madziarena :)
fajnie ze udana zabawa :)
no wlasnie tez mysle zeby zaprasowac i zobacze wtedy,ja chcialabym zeby m poszedl w mundurze wojskowym ale on nie chce,a tak by nie bylo wydatku dodatkowego,no ale coz predzej czy pozniej trzeba by bylo kupic bo nie mial :)szpilki byly te malutkie
lili tort swietny,szkoda ze ja nie mam cierpliwosci do tortow :)
kurcze wczoraj zauwazylam ze te zajady coraz bardziej mi sie rozrastaja :(mam wieksze plamy w kacikach ust,ta wit b2 chyba nie pomaga,bede musiala kupic jeszcze masc zeby to zalagodzic,

Ostatnia edycja:
hey za krzesełko bym chciała 80zł.
Daffi a pościele tak, te lóżeczkowe.

dzien dobry tak wogole.
Ja lece sie szykowac dzis alergolog, za godz wychodzimy a młoda śpi.
Chyba jej służy nowe lóżko ;)

Miłego dnia!

20612.jpg

Ostatnia edycja:
hej laseczki
ja wlasnie napisalam podanie o przyjecie mlodszej do podstawowki, jutro zanosze i mam nadzieje ze ja przyjma ze nie bedzie problemu, bo chce dac tam gdzie starsza bedzie mi latwiej i im tez jak cos
mi sie wlasnie biszkopt piecze na maly torcik dla mojego
lili cudne torty i wierze ci ze na pewn pyszne, ja to nie moge sie powstrzymac zeby choc pare lyzek nie wyzrec takiej jeszcze
plynnej masy :-D:-D:sorry:
marzenka ja biore od tyg wit.b widac poprawe ale jeszcze mam braki nieraz to i 2 tyg bralam

Witam w walentynkowy dzionek...!!!

ja zostalam dzis milo zaskoczona z rana
mezus przyniosl mi bukiecik roz i moj ulubiony likier toffi :):)
normalnie sie zaskoczylam hehe..
az mi glupio bo ja nie mam nic :(

Lili torciki superowe wyszly !!!:-):-):-)
Pr jaki pasztet z ciebie co ty gadasz popatrz na mnie :happy::-D
Katgen pochwal sie wyrkiem :tak:

reklama
katgen super lozeczko:-)sama bym chciala takie dla daw ile dalas?jesli to nie tajemnica:-)
zmykamy do miasta:-)
koszule wyprasowalam nie widac nic:-)

Do góry