reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej.
Na kawę to ja jestem baaardzo chętna ... spać mi się chce, padam z nóg a jeszcze 8 godz. w pracy :(
Po weekendzie - zabawa udana, wychodziliśmy jako pierwsi po 3 - musiałam bo moja zołza mała budzi się przed 4 zawsze na cyca :/ wygraliśmy w loterii fantowej poduszkę :/
Marzena - ja myślałam, że Damian pójdzie w mundurze - coś jak mój M :) a te dziurki po szpitalkach po zarasoaniu powinny się "wchłonąć" no chyba, że jakimiś szpilami były przypięte :)
Lili - torciki rewelacyjne !!
Katgen - po ile to krzesełko :)
Miłego dnia życzę !!

reklama
hej madziarena :)
fajnie ze udana zabawa :)
no wlasnie tez mysle zeby zaprasowac i zobacze wtedy,ja chcialabym zeby m poszedl w mundurze wojskowym ale on nie chce,a tak by nie bylo wydatku dodatkowego,no ale coz predzej czy pozniej trzeba by bylo kupic bo nie mial :)szpilki byly te malutkie
lili tort swietny,szkoda ze ja nie mam cierpliwosci do tortow :)
kurcze wczoraj zauwazylam ze te zajady coraz bardziej mi sie rozrastaja :(mam wieksze plamy w kacikach ust,ta wit b2 chyba nie pomaga,bede musiala kupic jeszcze masc zeby to zalagodzic,

Ostatnia edycja:
hey za krzesełko bym chciała 80zł.
Daffi a pościele tak, te lóżeczkowe.

dzien dobry tak wogole.
Ja lece sie szykowac dzis alergolog, za godz wychodzimy a młoda śpi.
Chyba jej służy nowe lóżko ;)

Miłego dnia!

20612.jpg

Ostatnia edycja:
hej laseczki
ja wlasnie napisalam podanie o przyjecie mlodszej do podstawowki, jutro zanosze i mam nadzieje ze ja przyjma ze nie bedzie problemu, bo chce dac tam gdzie starsza bedzie mi latwiej i im tez jak cos
mi sie wlasnie biszkopt piecze na maly torcik dla mojego
lili cudne torty i wierze ci ze na pewn pyszne, ja to nie moge sie powstrzymac zeby choc pare lyzek nie wyzrec takiej jeszcze
plynnej masy :-D:-D:sorry:
marzenka ja biore od tyg wit.b widac poprawe ale jeszcze mam braki nieraz to i 2 tyg bralam

Witam w walentynkowy dzionek...!!!

ja zostalam dzis milo zaskoczona z rana
mezus przyniosl mi bukiecik roz i moj ulubiony likier toffi :):)
normalnie sie zaskoczylam hehe..
az mi glupio bo ja nie mam nic :(

Lili torciki superowe wyszly !!!:-):-):-)
Pr jaki pasztet z ciebie co ty gadasz popatrz na mnie :happy::-D
Katgen pochwal sie wyrkiem :tak:

reklama
katgen super lozeczko:-)sama bym chciala takie dla daw ile dalas?jesli to nie tajemnica:-)
zmykamy do miasta:-)
koszule wyprasowalam nie widac nic:-)

Do góry