reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

No właśnie wczoraj mi poszedl taki fajny na alegro bo zaczęłam sie zastanawiać czy 68 bedzie na koniec kwietnia dobry ale jeszcze cos pewnie znajdę:)
marzenka- masz już stresa? Ja miałam dopiero w dzien ślubu

reklama
hello
aniu pr nie mam stresa,pewnie bede miec w dzien slubu:-D
ciasteczko tak na 15 osob kg tortu starczy?
jakie plany na dzis?bo my pozniej na obiad do mamy idziemy i pewnie do wieczora bedziemy siedziec:-)

Cześć wszystkim

marzenka myślę że 1kg na 15 osób to mało. my wzięliśmy teraz na dwa latka, 1,5 kg na 11 osób i wcale nie jest on taki wielki, myślę, że po kawałku i ok. więc jeśli byłabym na twoim miejscu to bym wzięła tak 1,5 kg.

aniu my nie mieliśmy garniturka. Cypuś był chrzczony jak miał 2 miesiące, a kacperek 1 miesiąc więc ubrani byli w białe wyprawki

A w ogóe to wróciłam do świata żywych:-D

marzenka to wszystko zalezy jak duze kawalki bedziesz kroic jezeli po 2cm to starczy ale moim zdaniem tak 1,5-2kg ale to nie zalezy od wagi tylko od tego jaka bedzie miec srednice, najlepiej bedzie jak pokaza ci jak wyglada tort 1kg a jak 2, ja wiem ze oni moga zrobic nieduzy tor ktory wazy duzo to chwyt cukierni
ja ososbiscie na tyle osob robie 3kg ale kawalek tortu ma min 5cm

witam w niedziele!!
u nas pada bee...
rosolek mam juz gotowy na dzis
Marzenka ja na urodziny hani mialam torta 1 kg na 7 dzieci
i zjedli calego hehe :szok: ja tylko 1 kawalek z niego zjadlam..takze jak dla mnie na 15 ludzi kg to malo...:tak:
kroma nic sie nie stalo skad moglas wiedziec gdzie mieszkam ...:-)

Udanej niedzieli !!!:-)

reklama
Do góry