reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

No właśnie wczoraj mi poszedl taki fajny na alegro bo zaczęłam sie zastanawiać czy 68 bedzie na koniec kwietnia dobry ale jeszcze cos pewnie znajdę:)
marzenka- masz już stresa? Ja miałam dopiero w dzien ślubu

reklama
hello
aniu pr nie mam stresa,pewnie bede miec w dzien slubu:-D
ciasteczko tak na 15 osob kg tortu starczy?
jakie plany na dzis?bo my pozniej na obiad do mamy idziemy i pewnie do wieczora bedziemy siedziec:-)

Cześć wszystkim

marzenka myślę że 1kg na 15 osób to mało. my wzięliśmy teraz na dwa latka, 1,5 kg na 11 osób i wcale nie jest on taki wielki, myślę, że po kawałku i ok. więc jeśli byłabym na twoim miejscu to bym wzięła tak 1,5 kg.

aniu my nie mieliśmy garniturka. Cypuś był chrzczony jak miał 2 miesiące, a kacperek 1 miesiąc więc ubrani byli w białe wyprawki

A w ogóe to wróciłam do świata żywych:-D

marzenka to wszystko zalezy jak duze kawalki bedziesz kroic jezeli po 2cm to starczy ale moim zdaniem tak 1,5-2kg ale to nie zalezy od wagi tylko od tego jaka bedzie miec srednice, najlepiej bedzie jak pokaza ci jak wyglada tort 1kg a jak 2, ja wiem ze oni moga zrobic nieduzy tor ktory wazy duzo to chwyt cukierni
ja ososbiscie na tyle osob robie 3kg ale kawalek tortu ma min 5cm

witam w niedziele!!
u nas pada bee...
rosolek mam juz gotowy na dzis
Marzenka ja na urodziny hani mialam torta 1 kg na 7 dzieci
i zjedli calego hehe :szok: ja tylko 1 kawalek z niego zjadlam..takze jak dla mnie na 15 ludzi kg to malo...:tak:
kroma nic sie nie stalo skad moglas wiedziec gdzie mieszkam ...:-)

Udanej niedzieli !!!:-)

reklama
Do góry