reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

O Jasiu ma dziś miesiąc, jejuśku jak zleciało, dopiero Aniu rodziłaś:szok::-) buziaczek dla maluszka:*
Pogoda piękna, spacer zaliczony, zakupy zrobione, sałatkę z gyrosa zrobiłam no i czekamy bo później idziemy na spotkanko.....Mycha;-)
Future śliczny wózeczek:tak:

reklama
witam sie:-)
a ja sie wzielam za pieczenie rogalikow:-)dostalam przepis od kolezanki bardzo fajny:-):-)
megi to ci mezus zrobil niespodzianke;-);-);-)
future fajny wozeczek:-)dobry wybor:-):-)
boze swiety aniu pr jak ten czas leci:szok::szok:
jezyk wszystkiego dobrego,zaraz moj tez bedzie mial 2 latka:-):-):-)

my dzis tez bylismy za zakupach slubnych:-)kupilismy w koncu garnitur i wszytsko juz gra:tak::tak::tak::tak:jeszcze zakupy jedzeniowe w biedronce bo po obiedzie w restauracji szykuje sie popijawa w domku:-):-)
rzeczywiscie pogoda piekna,

witam się dopiero i ja

Jeżyk- ale mnie wczoraj rozbawiłaś, a głowa to zawsze po alkoholu boli :)

Pr- zdrówka dla małego, a jeszcze nie dawno w brzuchu pływał.

Future-fajna bryka, koła skrętne będzie dobrze się prowadził :)

A ja od mamy wróciłam i ledwo żyję, i jeszcze mnie coś czyści.
Dzieci spać nie chcą jak nigdy, matka sobie nie odpocznie heh :no:

Hejka
Jeżyk -fajnie ze wróciłas:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DAle mnie wczoraj rozbawiłas
Megi -Super niespodzianke męzuś zrobiła . Nowa Bielizna sie przyda ;-);-)
Asienka ,Larvunia -miłego balowania w przedszkolu .Czekam na foty urwisków
Future-Sliczne psiaki.Szkoda ze sie z Katgen nie spiknełas ona ma taki wózek do sprzedania i pewnie taniej niz za 600
Serdeczne życzenia dla Cyprianka i Jasia
Marzenka -fajnie ze juz wszystko gotowe.Wow to juz za tydzien ten wielki dzien
Katgen ,Beti ,Madzia ,Kroma ,Pr Mycha -Buziaki
Miłego dnia laseczki...

witam sobotnio !!!
dzieci na urodzinach do 18 a ja popijam herbatke
za oknem zima sypie snieg i to jak :szok:

megi to ci mezus zrobil niespodzianke fajnie,przyjemnego wieczorku !!!:-):-)

Pr zdrowka dla jasia na ten pierwszy miesiac..zlecialo predko ...:tak::tak:

future wozio ekstra :tak:i fotelik do tego fajnie...

Marzenka to dobrze ze zakupy slubne macie juz z glowy,widze robicie tak jak my mielismy tylko obiad i ciacho z kawa w duecie,a w domu byla popijawa do 1 w nocy :tak::tak:

Larvunia asienka i jak tam bal udany?? :happy2:

Jezyk jak tam glowa lepiej juz ??..:-D

pozdrawiam reszte mamusiek :-):-)

A dziadek własnie zabrał Amelke do siebie a my zostalismy z Jaskiem Pawel szykuje kolacyjke i popijamy drinka mojito;] a potem bedzie pinakolada:D:D heheh
marzenka- fajnie ze juz wsio gotowe a kiedy ten wielki dzien bo znow zapomnialam ;p;p

Pr- ale ja bym się czegoś napiła, chociaż kawki :(

Madzia- a ja już myślałam, że u nas tak sypie, a zapomniałam że ty w Danii heh.

reklama
kroma a ja wlasnie kawke wypilam:-D:-D
ania pr w nastepna sobote 19go:-):-)
madzia no widzisz,hehe jeszcze brat z zona przyjezdza zgorzowa beda spac wiec zobaczymy jak to sie skonczy:-):-)

Do góry