reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam :-)

Smutno mi trochę, bo siostra już pojechała. Dziś wstadziliśmy ją do pociągu i pomachlaiśmy na pożegnanie i znow sami.
Młody jutro do żłobka pójdzie pierwszy raz po tygodniowej nieobecności, mam nadzieję, że płakac nie będzie. Teraz już psozedł spać, M na koszu, więc sobie sama siedzę w pokoju i szperam po necie.

Milej nocki dziewczyny:-)

reklama
Dziewczyny mam do sprzedania Krzesełko Uczydełko z FisherPrice, używane, ale w dobrym stanie. Któraś może chętna?

Aha i dodatkowo 2 kompety pościeli dziecięcej. Jedna z firmy Ferreti, włoska. A druga nie wiem, jakaś inna.

Bry;] a ja juz nakupilam produkty i od jutra dietka niusska pomocy ile dni mam zrobic uderzeniowa? 5 wystarczy?
megi tak z czystej ciekawosci poaz mi ta swoja siostre:)

Ostatnia edycja:
1 (40).jpg

AniuPR tylko ona z natury jest też ciemny blond ale jest fryzjerką więc często kombinuje z włosami....mnie się wydaje że jesteście podobne patrząc na ciebie widzę moją sister:)
Malujecie się podobnie ja widzę po oczach i kształt nosa taki sam:-) no nie wiem może to tylko moje stwierdzenie:)

Ostatnia edycja:
No teraz to się wnerwiłam, wysmarowałam takiego dłuuugaśnego posta, już kończyłam, a tu nagle bateria w lapku padła , komp się wyłączył i po poście:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A teraz to już nie mam siły i chęci znowu tego samego pisać...:wściekła/y: No nic, może jutro...
Pochwalę się tylko moimi torcikami , które upiekłam Ali na urodzinki,bo widze że tu dziś było "tortowo":-) Ten "motyl" był na wczorajsze przyjęcie dla gości (był przepyszny i zrobił furorę:-D A wszystko dzięki Ciasteczkowemu niezawodnemu przepisowi na bitą śmietanę- Ciacho dzięki jesteś wielka!;-)), a ten drugi na jutro do przedszkola ma być.
A teraz idę w bety, bo rano do rrrobotyyy:sorry: Dobrej nocy!

Załączniki

• Kopia poł.grudnia- 12.02.2011r. 078.jpg
    Kopia poł.grudnia- 12.02.2011r. 078.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 28
  • Kopia poł.grudnia- 12.02.2011r. 3.jpg
    Kopia poł.grudnia- 12.02.2011r. 3.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 29
  • Kopia poł.grudnia- 12.02.2011r. 077.jpg
    Kopia poł.grudnia- 12.02.2011r. 077.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 32
Dziewczyny mam do sprzedania Krzesełko Uczydełko z FisherPrice, używane, ale w dobrym stanie. Któraś może chętna?

Aha i dodatkowo 2 kompety pościeli dziecięcej. Jedna z firmy Ferreti, włoska. A druga nie wiem, jakaś inna.

Katgen jakie te posciele? takie lozeczkowe? ja potrzebuje dla Julki juz kolderke wieksza.. lozeczkowa jej za mala na lozku... i poduszke tez juz wieksza bo ona nie lubi tej cienkiej plaskiej. no i ile za to krzeselko? bo fajne jest a widzialam je u ciebie.

Pr ja ci dam paszteta!!!
w ogole to mialam pytac czego uzywasz do ust ze taki ladny kolorek masz? juz na kilku zdj zwrocilam na usta twoje uwage:D

reklama
czesc
wiecie jestem zla bo wczoraj moj m przymiezal caly garnitur i koszula ktora kupilam jest w dziurkach po szpilce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i widac mam tylko nadzieje ze ma taka sama
moj nie spi dzis od 5-30 masakra spaaaaaaaaaaaaaaac:eek:
ktora chetna na kawke?

Do góry