reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Pr- ale ja bym się czegoś napiła, chociaż kawki :(

Madzia- a ja już myślałam, że u nas tak sypie, a zapomniałam że ty w Danii heh.

kochana jeszcze tak daleko to mnie nie wywialo hehe :no::-D
ja mieszkam w Niemczech ( Hannover ) :tak::tak:
a wczesniej to slubice i miedzyrzecz...

reklama
Daffi jak tam Julcia??Pisz jak co tam u Was i jak bedziesz miała juz wyniki badan
Future-no tak faceci.Mój cały czas głosi swoje mądrości typu ze dzicka nie ubiera sie na cebulke najlepiej przez lato i zime ubierał by mała tak samo w koszulke i polar.Wiecie bo w podrecznikach dla rodziców przeciez bzdury pisza

Ja pierdziele ale u nas ceny poszły do góry .Byłam dzis na zakupach jak co tydzien w tym samym markecie (samo zarcie )Normalnie masakra grrr....

Miłego wieczoru laseczki

Ale pyszną kolację mąż zrobil:) i winko do tego:) teraz oglądam film a on w łazience zaraz ja ide sie porelaksowac a potem cos sobie obejrzymy:) i moze cos jeszcze:p heh

Pr to przyjemnego wieczoru
tylko czasem 3 nie zmajstrujcie hihi :-D:-D:-D:-D

a ja sobie drina zrobilam naszlo mnie na zubrowke z sokiem jablkowym :tak::tak:

Jeżyk
hahaha.gif
hahaha.gif
hahaha.gif
to dałaś czadu wczoraj
zeby.GIF
no i trzymam mocno kciuki , daj znać ;-) że też mnie wczoraj nie było :-)

Megi udanego wekendziku, cieszcie się sobą kochani :-)

PR wszystkiego naj dla przystojniaka miesięczniaka :-) :-) i miłego wieczorku ;-)

Marzenka super, ze wsio załatwione :-) to już za tydzień ;-)

Befatka co do podwyżki w sklepach to nic nie mów, bo mam maxa, wszytsko w góre prócz naszych zarobków
uoeee.gif
buziaki dla Kajtka :-)

no i nie pamiętam co jeszcze miałam napisać
hmmm.gif

u nas troche pracowity weekend, ale jak mus to mus ;-)

aaa i która ciotka sie nie wypowiedziała na tajnym to prosze tam zajrzeć ;-)

Ostatnia edycja:
czesc wieczornie
dzien zlecial...,popoludniu byl bal, pozniej gosci mialam i czas zlecial...

teraz odpoczywam...
foty zgrywam jutro Wam pokaze :tak:
spokojnej nocki laseczki :***

laski ja do was z pytankiem nie macie do sprzedania garniturku na chrzest w rozmiarze 68 ?? na 4 miesiace to taki chyba bedzie nie? czy na 74??

madzia- sorki, ale ja byłam święcie przekonana, że ty w Danii, ale to dobrze że bliżej, zawsze szybciej do Pl.
Pr- ja mam chrzest w marcu pod koniec i będę szukać, 74 numeru- chyba, bo młody jest długi. To zależy od firmy. Na allegro są podane wymiary, więc jak coś to zmierz i będziesz wiedziała orientacyjnie. Ja też szukałam po znajomych i nikt nie ma takiego rozmiaru, mają tylko małe. Na allegro mają też używane w licytacjach.

reklama
Do góry