reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
myslalam, ze dasz na facebooka Larvo Ty jedna ;)

nasz podobnie. ale skoro ty dałas to i ja daję ;)

Zara (jak myślała, że nas nie ma)

lozeczko 005.jpg

lozeczko 003.jpg

a na koncu OBIE DWIE ;-)

ksiazki 126.jpg a tak BTW futerko is nice ;D

HEj DZiewczyny, jeny ale tu widzę ruch jak w ulu ;-) No niestety nie w temacie jestem i nie mam chwili by nadrobić... Dopiero na tyłek na chwilę siadłam, od samego rana mam taki zapiernicz że łohoho. Jutro rodzinka przyjeżdza na Ali urodziny, a ja się produkuję w kuchni, za dużo na bary wzięłam....:baffled: Zrobiłam już sałatkę warzywną, sałatkę gyros(oj, pycha wyszła:tak::-D), pieczarki faszerowane, muffinki, babeczki z owocami i galaretką, a za chwilę będę się produkować nad tortem, biszkopt już z rana upiekłam, teraz tylko zrobić masę i ozdobić...
Dziś Ala miała swój wyczekiwany od wieeelu miesięcy dzień:-D - urodzinki dla znajomych w fikolandzie, dokładnie w Askalandii w Askanie. Byliśmy temu przeciwni, ale tak męczyła nas i błagała że ulegliśmy:sorry2: No ale w sumie nie żałuję , kasy trochę za to daliśmy, ale dzieciaki bawiły się świetnie,a Ala przeszczęśliwa i obsypana całą masą ślicznych prezentów;-). No nic idę robić tego torta, :sorry2: Paaa

ale tu wesolo;] heheh ja to tez mam probolem z gimnastykowaniem sie a raczej juz go nie mam najgorzej to z tym brzuchem bylo hehehe
ja tez wlasnie popijam likierk wisniowy jezyk witaj w klubie haha;p;p;p;p

lili- nie dziwie sie ze Ala sie cieszylas;] tez musze w koncu moja lobuziare zabrac do jakiegos fikoloandu...
nie ma nikogo buuuuu a ja siedze sama bo pawel poszedl nan nocke i nie mam z kim pogadac dajcei gg;p;p;p juz was mam;p tylko ze zadnej nie ma :(

Ostatnia edycja:
witam się z rana!

Jeżyk.....wczoraj niestety mnie nei było przy kompie! ;( Ale załuję...

Larvunia, Kroma, Future, Pr, Madzia, Megi, Lili, Marzenka i Asieńka Buziak

Witam :-) my dzisiaj od 6 nie śpimy, synek wczoraj i dzisiaj zrobił siu siu na nocniczek :-) ale bym chciała żeby się nauczył już siusiać i bez pampersa chodzić no ale trzeba cierpliwości do tego mam nadzieję, że się uda.
No a wczoraj to faktycznie wesoło miałyście ;-) u nas wieczór zleciał standardowo, mąż późno wrócił i tyle naszego ...
Życzę miłego dnia :-)

reklama
Do góry