reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
co do sangrii bo chyba tym spil się jezyk to uwielbiam, w gorzowie pilam ostatnio sangrie w lubu dubu. ze swiezymi owocami podane. pyszne. polecam, nie ciężarówkom oczywiscie
LILIann
Majowe mamy'09
HEj DZiewczyny, jeny ale tu widzę ruch jak w ulu ;-) No niestety nie w temacie jestem i nie mam chwili by nadrobić... Dopiero na tyłek na chwilę siadłam, od samego rana mam taki zapiernicz że łohoho. Jutro rodzinka przyjeżdza na Ali urodziny, a ja się produkuję w kuchni, za dużo na bary wzięłam.... Zrobiłam już sałatkę warzywną, sałatkę gyros(oj, pycha wyszła), pieczarki faszerowane, muffinki, babeczki z owocami i galaretką, a za chwilę będę się produkować nad tortem, biszkopt już z rana upiekłam, teraz tylko zrobić masę i ozdobić...
Dziś Ala miała swój wyczekiwany od wieeelu miesięcy dzień - urodzinki dla znajomych w fikolandzie, dokładnie w Askalandii w Askanie. Byliśmy temu przeciwni, ale tak męczyła nas i błagała że ulegliśmy No ale w sumie nie żałuję , kasy trochę za to daliśmy, ale dzieciaki bawiły się świetnie,a Ala przeszczęśliwa i obsypana całą masą ślicznych prezentów;-). No nic idę robić tego torta, Paaa
Dziś Ala miała swój wyczekiwany od wieeelu miesięcy dzień - urodzinki dla znajomych w fikolandzie, dokładnie w Askalandii w Askanie. Byliśmy temu przeciwni, ale tak męczyła nas i błagała że ulegliśmy No ale w sumie nie żałuję , kasy trochę za to daliśmy, ale dzieciaki bawiły się świetnie,a Ala przeszczęśliwa i obsypana całą masą ślicznych prezentów;-). No nic idę robić tego torta, Paaa
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
ale tu wesolo;] heheh ja to tez mam probolem z gimnastykowaniem sie a raczej juz go nie mam najgorzej to z tym brzuchem bylo hehehe
ja tez wlasnie popijam likierk wisniowy jezyk witaj w klubie haha;p;p;p;p
lili- nie dziwie sie ze Ala sie cieszylas;] tez musze w koncu moja lobuziare zabrac do jakiegos fikoloandu...
nie ma nikogo buuuuu a ja siedze sama bo pawel poszedl nan nocke i nie mam z kim pogadac dajcei gg;p;p;p juz was mam;p tylko ze zadnej nie ma
ja tez wlasnie popijam likierk wisniowy jezyk witaj w klubie haha;p;p;p;p
lili- nie dziwie sie ze Ala sie cieszylas;] tez musze w koncu moja lobuziare zabrac do jakiegos fikoloandu...
nie ma nikogo buuuuu a ja siedze sama bo pawel poszedl nan nocke i nie mam z kim pogadac dajcei gg;p;p;p juz was mam;p tylko ze zadnej nie ma
Ostatnia edycja:
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Witam :-) my dzisiaj od 6 nie śpimy, synek wczoraj i dzisiaj zrobił siu siu na nocniczek :-) ale bym chciała żeby się nauczył już siusiać i bez pampersa chodzić no ale trzeba cierpliwości do tego mam nadzieję, że się uda.
No a wczoraj to faktycznie wesoło miałyście ;-) u nas wieczór zleciał standardowo, mąż późno wrócił i tyle naszego ...
Życzę miłego dnia :-)
No a wczoraj to faktycznie wesoło miałyście ;-) u nas wieczór zleciał standardowo, mąż późno wrócił i tyle naszego ...
Życzę miłego dnia :-)
reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Ja tez witam. Ale głowa mnie boli ojoj
Podziel się: