reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dziękujemy :-)

Larvunia artykuł straszny :baffled:

no to sie zabrały do sprzatania :-) az mi głupio i chyba tez sie wezme :-)

szybkiego sprzatania i do później ;-)

No widzę dziewczyny za sprzątanie się wzięły hihi Ja już rano posprzątałam, właśnie wróciłam ze sklepu i zaraz obiadek będę klepać ale najpierw synka położę spać :-) co do prasowania to Ja lubię prasować ;-)
Megi widzę będzie się działo jak mężuś wróci ;-) a Ja ochoty na nic nie mam bo w ciągu dnia te mdłości Mnie wykańczają że na koniec dnia po prostu padam z wycieńczenia :-(

ja pierwsze 3 miesiace przespalam ciazy, wiec sie dziwie ze Wy laski wogolemacie na cokolwiek sily ;-)

szukam gincia najlepiej na nfz, ale nie tego co mi ostatnio niuskaa podala (bo u niego sie placi za usg bo ma prywatny sprzet) by dzidzie podejrzec... macie jakies propozycje?
moja gincia wlasnie dzwonila ze 17tego marca dopiero usg, bo remont maja... nie doczekam sie :confused2: no i jeszcze plci nie znam... nie wytrzymam do tego czasu :confused2:

Cześć laski
Zimno, wieje i w ogóle do d...
katgen Ty reklamo chodząca Ty, priwa ci napisałam

beti piękny, co tu dużo mówić

daffi jeśli chodzisz do lekarzy w Międzyrzeczu to wyrzuć te wszystkie debridady i zmień lekarza, moja dobra rada:-)

larvunia a Ty kochana nie masz co czyać??? to chętnie coś polecę.
megi mąż na misje wyjeżdża??? oj

U nas względny spokój, a na wszystkie choroby, oskrzela itp polecam mieć w domu nebulizator. Świetna rzecz, my używamy nawet przy zwykłym katarze, inhalkacje z wdoy beż żadnych leków, antybiotyków i innych dupereli

ja pierdziu, nawet do mojej przychodni dzwonilam gdzie mam rodzinnego, bo tez gincio jest i pytam o jakies usg to mi babka gada ze tylko dla swoich pacjentek, dla mnie nie ma wizyty chyba ze zaplace w kasie i przyjde z dowodem wplaty :eek::confused2:
zostaje mi chyba tylko sciemniac na IP w szpitalu ze chce usg, ale mi tam chyba nie powiedza plci... z reszta niechce sciemniac i sciagac zlego... masakra. Nawet na usg nie mozna dzidzi podejzec na nfz :confused2:
chyba musze zbierac kase i isc do dr.Maja do hipokratesa... tam bynajmniej zaplace i mam co chce ;/

jezyk hello laska dawno Cie nie bylo ;-)

reklama
witam sie popoludniowo:-)
zaliczylam jeszcze fryzjera ,zrobilam sobie grzywke i koncowki scielam a najlepsze jest to ze moj sie nie spodziewa:-D:-D:-D:-D:-D:-D
kupilam koszule stanelo na bialej w prazki,tez jest ladna bo nigdzie nie bylo kremowej czy w brazie,a ta przynajmniej bedzie do wszystkiego pasowac.
katgen co to za nowowsscie:szok::eek:ide zobaczyc :-D

Do góry