reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

lili pol roku o dosyc czasu ale moze byc ze teraz infekcja ma inne podloze i powinien przepisac inny antybiotyk dla mnie przepisywanie z tej samej grupy tez mija sie z celem
a przepis na bita smietane mowisz masz:-)
ja robie 3 smietany po 200g kazda i do tego 2 galaretki rozpuszczona w 2 szklankach wody mozna nawet w mniejszej ilosci rozpuscic,
a super jest smietana 36% tylko ja to sie tak z 10min ubija ale bez zadnych usztywniaczy trzyma sie jak trza

future niektorzy ludzie to ostanie dziady i tyle

reklama
O dzięki Ciacho!:-)
Nie mogę się od rana od neta odczepić...a godzinki lecą :confused2: Idę w końcu coś pożytecznego dla siebie i otoczenia zrobić;-) Miłego dnia laski!

lili najpierw ubij smietane i wlej tezejaca galaretke tak w ramach przypomnienia hehe
no ja tez mykam na dwor bo cieplo az milo musze dupsko ruszyc bo odkad dzieciaki maja ferie przytylam :szok:
milego dnia lili i rescie

Oooo widzisz, a ja bym wlała galaretkę do nieubitej śmietany... mi to jednak trzeba jak krowie na rowie tłumaczyć:zawstydzona/y::-D
Miłego spacerku Ciacho!

cześć laski!!!!!!!!!!! czy któraś nas jeszcze pamięta?? już nawet nie wiem kiedy byłam ostatni raz na forum, tak jakoś dziwnie się wszystko układa. Pracuję dalej w szkole, dorabiam w bibliotece popołudniami no i kończę tą swoją magisterkę więc brak mi czasu na cokolwiek. Na szczęście chłopcy nie chorują ale za to broją jakbym ich miała z dziesięciu. Widzę, duzo fasolek i buźka mi się uśmiecha. Dziewczyny zyczę Wam spokojnej ciąży. Marzenka tobie udanego wesela ( a kiedy je masz?) a całej reszcie zdrówka dla dzieciaczków

cześć laski!!!!!!!!!!! czy któraś nas jeszcze pamięta?? już nawet nie wiem kiedy byłam ostatni raz na forum, tak jakoś dziwnie się wszystko układa. Pracuję dalej w szkole, dorabiam w bibliotece popołudniami no i kończę tą swoją magisterkę więc brak mi czasu na cokolwiek. Na szczęście chłopcy nie chorują ale za to broją jakbym ich miała z dziesięciu. Widzę, duzo fasolek i buźka mi się uśmiecha. Dziewczyny zyczę Wam spokojnej ciąży. Marzenka tobie udanego wesela ( a kiedy je masz?) a całej reszcie zdrówka dla dzieciaczków

ja cie nie pamietam ale witam ponownie cieplo:)

hej dziewczyny;-)

ostatnio mam mało czasu ale podczytuje was w miarę regularnie.
u nas bez zmian;-)

zdrówka dla wszystkich chorujących i udanego zbliżającego się tygodnia:-)

hej jeżyk fakt wieki cie tu nie bylo, moze chociaz raz na tydzien cos nasmarujesz:-D
dobrze ze chlopcy zdrowi, spytaj sie kogo tutaj dzieciaki nie lobuzuja to pewnie nie znajdziesz nikogo:-D
ja juz obiadek prawie skonczony i jeszcze bigos zrobilam bo moj M lubi:-)

reklama
ciasteczko mam sukienke,z tylu zawiazywana rekaw ma do lokcia jak znajde cos to podesle linka:-)
jezyk 19 lutego mam slub cywilny:-)
my wlasnie wrocilismy ze spacerku,wcale nie jest tak cieplo,

Do góry