reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciacho fanka F1 i dopiero prawko robilas no wiesz co :-p:-p:-p
jejku z wody niechca wyjsc.... dwa morsy w wodzie siedza i zacieszaja :sorry2:

reklama
a no widzisz hehe tak to bywa, ale powaga strasznie lubie F1, moje dzieciaki sa poszkodowane jak jest sezon i sa wyscigi bo wypadaja w niedziele i wtedy jestem niedostepna dla nikogo:zawstydzona/y:
a zeby bylo smieszniej zarazilam tym swojego mezulka, zlapal bakcyla

Fanka Kubicy i F1 widzę:-) a ja skoków narciarskich i nie przegapię żadnych zawodów:-D a zamiłowanie do tej dziedziny sportu zapodał mi tata:tak:

Witam wszystkich :-) wczoraj Mnie tutaj w ogóle nie było a to dlatego że byłam u rodziców na weekend a jak wróciłam to się okazało że nie mamy neta i dzwoniliśmy do gościa od którego go mamy i przyjechał i naprawił :-)
Ledwo siedzę przy lapku :-( tak Mnie mdli że normalnie brak słów, piję wodę z cytryną tak jak Mi megi poradziłaś mam nadzieję, że coś pomoże bo już nie wyrabiam non stop Mnie mdli że aż sił już nie mam ... A tak poza tym to ok:-) pozdrawiam cieplutko :-)

witam!
ja to sie wrzodow zoladka dzis nabawie na pewno!
ale musze usiasc pzred kompem bo jakbym miala bezczynnie siedziec to bym oszlala!!!!
cale szczescie ze Julcia kochana bawi sie pieknie.

Ostatnia edycja:
Witam !!!

Daffi bedzie dobrze zobaczysz !!! trzymam kciuki :tak::tak::tak:

Mycha wspolczuje :tak:

u nas wczoraj male party,popilam troszke ale dobrze sie czuje takze spoko :tak:

Hej Kobitki, ja kolejny tydzień z Olą w domu siedzę, już drugi tydz. trzyma ją zapalenie oskrzeli, i pomimo antybiotyków i inhalacji jest tylko minimalna poprawa...hmmm co jest grane...?:-(
Daffi, kochana, wykończysz się, musisz koniecznie czymś innym głowę zająć coby tyle nie myśleć...:sorry: Kciukasy zaciśnięte, więc musi być dobrze;-)
Magda Ty imprezowiczko!:-D;-) Korzystasz z życia, nie ma co;-)

reklama
Do góry