reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

No ja od początku daje je Miśkowi, czasem nawet samą wodę pije, ale nie chętnie, a herbatki potrafi wypić 250ml. Ja robie mu możliwie jak najsłabszą, ale czasem i tak muszę dosypywać, bo się połapie. Kiedyś chetnie pił nawet wodę.

Ja już od dwana młodego ubieram w jeansy(z podszewką) ale rajtki też nakładam, z racji tego ze młody zawsze trochę w wózku siedzi. Wogóle to caly kombinezon ubrałam mu może 3 razy i tyle:-pon strasznie nie lubi spodni narciarek, jak mu je zakładam to jest płacz.

reklama
Aneteczka u mnie też byl taki okres z Izku, że 2 minuty i "nóski bolą i opa". Przejdzie Miloszkowi, nie martw się.

U nas wózek już oooohoho kiedy w odstawkę poszedł, już nawet nie pamiętam.
Próbuj go zachęcach do chodzenia, nie wiem, weź piłkę jakąś małą idźcie do parku, spodoba mu się ;) Ja moją tak przekonalam. A wogole to robiłam tak że jej po prostu nie brałam na ręce i koniec. Wyła sobie wyła ale wiedziała ze nie ugnę się. Bo mój K to wiecie, miętki facet i odrazu ją brał na ręce. A do mnie juz się nawet nie zwracala z tym :)

Idę drugą kawke machnąć, ma ktoś ochotę?
163644_187667214594086_100000524274908_605874_1028402_n.jpg

bo ogolnie takie spodnie sa srednio wygodne, dziecko ma ograniczone ruchy, mloda u nas zakladala jak byl naprawde spory mroz i szlismy gdzies na spacer albo szly na sanki
bo dziecko trzeba ubierac odpowiednio do pogody ale co niektorzy o tym zapominaja,
dla mnie jak jest lato i nawet jest 20stop to jest lato i moge wewntualnie zalozyc dziecku cienka kurteczke jak mu zimno albo skarpety w sandaly ale nic poza tym a uwierzcie mi ze co niektorzy potrafia zalozyc cienkie rajstopy i spodnie i kryte buty bo jest tylko 20stop i pochmurno

katgen stanowcza baba jestes hehe moje lubily jezdzic w wozku

katgen- śliczną masz córeczkę:-)

Właśnie ja mam za miękkie serce do niego, bo nie umiem patrzeć jak on płacze i tymi ślipkami patrzy na mnie.W zimię mu ustępowałam , bo bałam się że jak nałapie się zimnego powietrza to chory będzie, teraz się ocieplilo, to muszę wymóc na nim chodzenie na własnych nóżkach, ewentualnie w wózku.

Do poźniej dziewczynki , idę trochę posprzątać....bo 13 nieuchronnie się zbliża a ja jeszcze w pieleszach

Ostatnia edycja:
Oj ja twarda jestem :) I ta "zla" zawsze, bo to ja stawiam młodą ko kąta i ja jej na coś nie pozwalam. No ale ktoś musi....
Moj K. jest za "miętki" heh

Aneteczka dzieki! A Ty też byś Miłoszka pokazala, bo już nie pamiętam jak on wygląda!

pokaże tylko później, bo gdzieś zapodział mi się aparat.......chyab w aucie został.

Dobra ja narazie lecę, do popołdnia:-)

papa ;)

Ciacho a Ty jesteś jeszcze?
Może by tak znowu zacząć kombinować jakieś spotkanko? Tylko aż strach pisać, bo znowu się nie uda..

A tak wogole gdzie się podziewa Befatka?

katgen Izulka sliczna, i te kitusie, zeby mloda chciala wizac kudelki a ta lata w rozpuszczonych kiedys jej sie krecily miala takie sprezyny a teraz juz jej sie prostuja ale ma prawie do pasa wlosy

no z tymi naszymi spotkaniami to strach myslec zawsze cos niewypali :-(
no wlasnie befatka jakby sie pod ziemie zapadla hymm?

Dzięki, Izku też na bakier z gumkami i spinkami. No ale czasem się uda;) To było akurat z 2ich urodzin.

Ostatnia edycja:
reklama
o rany kiedy ja mialam tyle lat hehe to bylo w zeszlym wieku :-D :-D
uciekam jak cos bede pozniej bo mloda niedlugo do przedszkola prowadze i obiad jakis musze zmontowac nie chce mi sie

wstawie na tajny zdjecie mlodej jakie miala wlosy o ile jakies znajde;-)

Do góry