reklama
aneteczka
Fanka BB :)
Ach namęczy się ta nasza pr....ale jak przebili jej pęcherz to jeszcze dziś bedzie miała swoje malenstwo
Nie chciałabym być teraz na jej miejscu
ja mam takie złe wspomnienia z porodu, że chyba drugi raz w ciąze nie zajdę.

Nie chciałabym być teraz na jej miejscu

Ostatnia edycja:
madziarena
Mamusia Amelki
WItam.
Jestem na chwilkę - ten styczeń mnie wykończy w pracy ...
Myszka - ja też miałam dylemat co z małą zrobić, bo teściowa jakoś nie miała podejścia - a teraz - mała do niej lgnie, i jest ok
także może spróbuj oddać dziecko w ręce teściowej, może akurat się okaże, że sobie radzi.
Marzenka - ja nie czyściłam ich jeszcze - ale jak jest mokro to nawet ich nie ubieram b raz miałam tak, że normalnie jakbym stopy miała w misce z wodą w tych butach.
Pr - Trzymamy kciuki !!! już niedługo i będzie po wszystkim.
Ja też studiowałam wczesnoszkolną - mam licencjat - a teraz chce iśćna mgr ale zastanawiam się na jaki kierunek ... może resocjalizacja ... jeszcze nie wiem ...
Od wczoraj rozpoczęłam dietkę - MŻ i nie żreć słodkiego
no i robie przysiady i chce biegac ale jak sie pogoda zmieni ... ciekawe czy cos wyjdzie z tej mojej diety - chce schudnac chociaz 5 kg, choc marzy mi sie waga z okresu ślubu - czyli jakies 10 kg mniej ...
Jestem na chwilkę - ten styczeń mnie wykończy w pracy ...
Myszka - ja też miałam dylemat co z małą zrobić, bo teściowa jakoś nie miała podejścia - a teraz - mała do niej lgnie, i jest ok
Marzenka - ja nie czyściłam ich jeszcze - ale jak jest mokro to nawet ich nie ubieram b raz miałam tak, że normalnie jakbym stopy miała w misce z wodą w tych butach.
Pr - Trzymamy kciuki !!! już niedługo i będzie po wszystkim.
Ja też studiowałam wczesnoszkolną - mam licencjat - a teraz chce iśćna mgr ale zastanawiam się na jaki kierunek ... może resocjalizacja ... jeszcze nie wiem ...
Od wczoraj rozpoczęłam dietkę - MŻ i nie żreć słodkiego
patyczak 

no robi sie troszku cieplej snieg znika i juz sie niektore odchudzac chca
ja teraz kminie co tu zrobic zeby zostac w k-cach
nie widzi mi sie przeprowadzka z tym wszystkim teraz co juz mamy
z 2 dzieciolkow i wszystko zmieniac.... i tak przeprowadzak do tesciow poznej znowu na wynajem to jednego roku 3 razy juz... nie nie nie...
nie smiac sie ze ciagle cos zmieniam, ale musze
Mam czas do maja zeby cos wykminic.

no robi sie troszku cieplej snieg znika i juz sie niektore odchudzac chca

ja teraz kminie co tu zrobic zeby zostac w k-cach

nie smiac sie ze ciagle cos zmieniam, ale musze

aneteczka
Fanka BB :)
hehehe larvunia.....ale zmieniacie
Myślcie tak aby Wam było jak najlepiej i żebyście za rok znów nie musieli zmieniać, raz.....a dobrze.
Larvunai- a tak z ciekawości, jakbyście się przeprowadzili do gorzowa to mieszkanie w krzeszycach planujecie sprzedać czy wynając komuś???
Dawno coś Befatki nie było....

Larvunai- a tak z ciekawości, jakbyście się przeprowadzili do gorzowa to mieszkanie w krzeszycach planujecie sprzedać czy wynając komuś???
Dawno coś Befatki nie było....
Ostatnia edycja:
C
ciasteczko
Gość
aneteczka to rzeczywicie taniej na manhattanie niz na staszica, ja place za 3 osoby 430zl ale mam w tym wszystko oprocz pradu, z tym ze za ogrzewanie i wode 250zl w tym mam wiec nie tak malo
larvunia kombinuj, moze sie uda zebyscie zostali u siebie, ja sobie nie wyobrazam tylu przeprowadzek w tak krotkim czasie
myszka dasz rade, choc ciezko bedzie a moze masz jakas kolezanke ktora ci popilnuje dzieciatka?
dlatego ja nie pracuje jak narazie bo nie mam z kim dzieciakow zostawic a nie sa juz takie male, a ze mojego tez nie ma od rana do wieczora to wyszloby ze caly dzien byly by same, mi np. odpowiadala by praca na 4 godziny, ale teraz mloda ma zmianowosc w przedszkolu i wez tu miej robote
larvunia kombinuj, moze sie uda zebyscie zostali u siebie, ja sobie nie wyobrazam tylu przeprowadzek w tak krotkim czasie
myszka dasz rade, choc ciezko bedzie a moze masz jakas kolezanke ktora ci popilnuje dzieciatka?
dlatego ja nie pracuje jak narazie bo nie mam z kim dzieciakow zostawic a nie sa juz takie male, a ze mojego tez nie ma od rana do wieczora to wyszloby ze caly dzien byly by same, mi np. odpowiadala by praca na 4 godziny, ale teraz mloda ma zmianowosc w przedszkolu i wez tu miej robote

reklama
C
ciasteczko
Gość
larvunia to juz na ta stale chcecie sie do g-wa przeprowadzic?
Podziel się: