reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

jeju biedna PR, ja juz mojemu powiedzialam ze jak bede dluzej rodzic niz rodzilam Marcelka to ma mi zalatwiac cesarke! Bo nie mam zamiaru sie meczyc :sorry2: Nie wiem jak on to zrobi nie interesuje mnie to :cool2:

reklama
Ach namęczy się ta nasza pr....ale jak przebili jej pęcherz to jeszcze dziś bedzie miała swoje malenstwo:tak:

Nie chciałabym być teraz na jej miejscu:sorry2:ja mam takie złe wspomnienia z porodu, że chyba drugi raz w ciąze nie zajdę.

Ostatnia edycja:
tzn z tego co pisze to zle nie jest.. wiec moze sie nie meczy az tak bardzo:D
jua tam jednak wole SN rodzic mimo wszytsko:D
no chyba ze bedzie zagrozenie.

WItam.
Jestem na chwilkę - ten styczeń mnie wykończy w pracy ...
Myszka - ja też miałam dylemat co z małą zrobić, bo teściowa jakoś nie miała podejścia - a teraz - mała do niej lgnie, i jest ok :) także może spróbuj oddać dziecko w ręce teściowej, może akurat się okaże, że sobie radzi.
Marzenka - ja nie czyściłam ich jeszcze - ale jak jest mokro to nawet ich nie ubieram b raz miałam tak, że normalnie jakbym stopy miała w misce z wodą w tych butach.
Pr - Trzymamy kciuki !!! już niedługo i będzie po wszystkim.
Ja też studiowałam wczesnoszkolną - mam licencjat - a teraz chce iśćna mgr ale zastanawiam się na jaki kierunek ... może resocjalizacja ... jeszcze nie wiem ...

Od wczoraj rozpoczęłam dietkę - MŻ i nie żreć słodkiego :p no i robie przysiady i chce biegac ale jak sie pogoda zmieni ... ciekawe czy cos wyjdzie z tej mojej diety - chce schudnac chociaz 5 kg, choc marzy mi sie waga z okresu ślubu - czyli jakies 10 kg mniej ...

patyczak :-D:-D:-D
no robi sie troszku cieplej snieg znika i juz sie niektore odchudzac chca :-D

ja teraz kminie co tu zrobic zeby zostac w k-cach :-D nie widzi mi sie przeprowadzka z tym wszystkim teraz co juz mamy :dry: z 2 dzieciolkow i wszystko zmieniac.... i tak przeprowadzak do tesciow poznej znowu na wynajem to jednego roku 3 razy juz... nie nie nie...
nie smiac sie ze ciagle cos zmieniam, ale musze :cool2: Mam czas do maja zeby cos wykminic.

hehehe larvunia.....ale zmieniacie:-DMyślcie tak aby Wam było jak najlepiej i żebyście za rok znów nie musieli zmieniać, raz.....a dobrze.

Larvunai- a tak z ciekawości, jakbyście się przeprowadzili do gorzowa to mieszkanie w krzeszycach planujecie sprzedać czy wynając komuś???

Dawno coś Befatki nie było....

Ostatnia edycja:
aneteczka to rzeczywicie taniej na manhattanie niz na staszica, ja place za 3 osoby 430zl ale mam w tym wszystko oprocz pradu, z tym ze za ogrzewanie i wode 250zl w tym mam wiec nie tak malo
larvunia kombinuj, moze sie uda zebyscie zostali u siebie, ja sobie nie wyobrazam tylu przeprowadzek w tak krotkim czasie
myszka dasz rade, choc ciezko bedzie a moze masz jakas kolezanke ktora ci popilnuje dzieciatka?
dlatego ja nie pracuje jak narazie bo nie mam z kim dzieciakow zostawic a nie sa juz takie male, a ze mojego tez nie ma od rana do wieczora to wyszloby ze caly dzien byly by same, mi np. odpowiadala by praca na 4 godziny, ale teraz mloda ma zmianowosc w przedszkolu i wez tu miej robote:eek:

aneteczka przez 2 lata wynajem komus i po 2 latach sprzedac.... i kupic w g-wie. Wczesniej nie mozemy sprzedac bo bysmy mieli kare z banku.

reklama
Do góry