reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
To nie takie piękne i proste Future. Jak czasami się nie ma co do garnka wlożyć by dziecku obiad ugotować....
A mój maż robi wszystko by na nas zarobić ale czasy są jakie są. I nie użalam się nad sobą ani trochę po prostu czasem chce człowiek coś z siebie wywalić.

no rozumiem, nam mozesz sie wyżalać, choć nam cięzko, że nie możemy Ci pomoc...może...szyj spodniczki i sprzedawaj na allegro, albo... rob skarpetki na drutach ;)
zalezy co umiesz...
nie nie, wygłupiam się, a tak powaznie, to szukaj spokojnie, napewno coś się znajdzie...

Hej ja już po zakupkach, przeszłyśmy się z Zuzką, mąż dziś wybył na mały remoncik do znajomych a ja mam w końcu czas by pozaglądać tu i ówdzie:-)
Zrobiłam właśnie na deser galaretkę z owocami dawno nie jadłam no i znów sałatkę gyros będę wieczorkiem robić bo mój mi opróżnił miskę a tylko raz spróbowałam:-D
Kurczę zmartwiłam się troszkę bo zadzwonił do mnie mój tata i mówił że zasłabł w drodze do pracy:-( kazałam mu na wyniki iść porobić badania bo zaniedbał swoje zdrowie doszczętnie, kilka lat u lekarza nie był:no: sam sobie jest winien!
Wiecie co? moja Zuza przerzuciła się na vivę zamiast bajek:-D ja jej włączam a ona "NIE JA CHCĘ PIOSENKI" i tak już od kilku dni no szok:-)
katgen szkoda że nie udało się tym razem ale nie łam się nadejdzie pora i czas i na pewno znajdzie się praca dla ciebie i będziesz szczęśliwa:tak:
aneteczka dużo zdrówka dla was:)
Magda to znów na weekend wybywacie z domku:-) no i dobrze że korzystacie :tak:

co tam jeszcze komu miałam napisać:confused:
miłego po południa;-)

Katgen- przykro, że macie takie problemy, ale po złym czasie musi w końcu nadejść dobr
megi- dzieci lubią teledyski, bo są szybkie, kolorowe i krótkie.Ja też lubię gyrosa, ale tyle tam majonezu:szok:że na razie sobie odpuszcze.

Mój mały Szogunek wstał i postanowił wyprowadzić mnie z równowagi:wściekła/y:tyle pospał to myślałam, że będzie w miarę grzeczy, ale gdzie tam....nie on.

aneteczka jakies sto lat dla mnie?? :-D do moich urodzin daleko :-D
Future noooo wyprowadzam sie..., Fajnie ze zakupy udane :tak: pokazuj te foty :tak:
katgen sciskam!!!
daffi gadaj gadaj i jeszcze raz gadaj ze nie wolno bic Juleczki. A jak nie skutkuje to do kata...
czesc madzia, ciacho i megi...

no dziewczeta jak dobrze pojdzie to uciekam do g-wa od maja gdzies... ale wynajmowac chce dopiero od pazdziernika... wiec jakbyscie cos taniego mialy gdzies na oku bede wdzieczna ;-) Poprostu finansowo nie dajemy rady na dojazdach...

A mieszkanie w krzeczycach będziecie wynajmować???ale z Was wariaty........:-)
To w sumie szkoda że mieszkanie na garbary sprzedaliście, teraz byłoby jak znalazł

Czesc :)

Marta spi a ja mam chwilke zeby sobie posiedziec przed kompem :)

Wczoraj tak sobie myslalam o tym zeby isc na wynajem, ale chyba zaczekay bo jak dobrze pojdzie to w czerwcu albo lipcu odzyskamy pieniadze za auto i spadek ja tez dostane, wiec wezmiemy kredyt na mieszkanie i bedziemy na swoim. A teraz to troche szkoda kasy placic za wynajem jak mozna to odlozyc i miec wiekszy wklad wlasny do kredytu... A teraz musze zacisnac zeby i jakos mieszkac tutaj choc lekko nie jest.

Aneteczka szybko wracajcie do zdrowia

Katgen przykro mi z powodu pracy, ale trzeba wierzyc ze sie uda. Ja tez bylam napalona na prace bylam na rozmowie i nic z tego nie wyszlo :(

Future a jaka pedagogike studiujesz?? ja studiowalam opiekunczo wychowawcza z wczesnoszkolna ale nie dokonczylam :( ostatni semestr mi zostal. W zeszlym roku wznowilam ale nic z tego nie wyszlo, i juz chyba nie dokoncze chyba ze poszlabym na zaoczne bo dzienne odpadaja....

no i zapomnialabym Lilian sto lat kochana :*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry