reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

beti ktora?? :-D

wiecie a ja zla jestem..., nadal kasy nie mam za marzec z poprzedniej formy :wściekła/y: Dzwonilam i byly szef mnie zbyl. Ze niby ogolnie kasa bede miala najpoizniej w piatek :wściekła/y: a ja zusu nie mam jeszcze zaplaconego! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a teraz cos milego... piekna pogoda prawda :-) po drzemce mlodego idziemy na spacerek :tak: narazie mlody bryka.. a ja ide obiadek szykowac

reklama
o loosiee to aż do Szczecina?! ja myślałam, że on w Gorzowie
no a jakiś zastępca, kadrowiec, przecież muszą Ci kase oddać

Witam ponownie,ja wrocilam z dworku zaliczylam male zakupy....
a teraz usmazylam juz schabowe pozniej tylko podgrzeje,ale jakos nie chce mi sie jesc....:no::no:

Larvunia pomalu sie rozkreci teraz lato idzie to beda kupowac modne torebeczki :tak::tak:....

Beti a ty pewnie w pracy co??

dziewczyny mam takie pytanko moze bysmy sie tak spotkaly wszystkie razem??:tak::tak:..w koncu mieszkamy kolo siebie....mozna byloby zrobic takie spotkanko forumowe co wy na to??? cieplo jest spacerek bylby super...
no i gdzie dla mnie najlepiej to tu na miejscu :-D:-D:-D....

hej Madzia:-) jo, ja w pracy:-)
i jestem jak najbardziej za:-):-)

jak tam masz duzy ruch??
teraz chyba czas wesel sie zaczyna...:-):-)

fajnie by bylo jakby takie spotkanko nam sie udalo...larvunia ma autko to moze przyjechac ciekawe co na to marzenka ....fajnie by bylo tak sie spotkac ....
:tak::tak:

ruch może duży nie, ale na brak pracy nie narzekam, no bo właśnie weselicha się zaczęły:-)
pewnie, że było by super, a jak trzeba to po Marzenke pojade:-)

ruch może duży nie, ale na brak pracy nie narzekam, no bo właśnie weselicha się zaczęły:-)
pewnie, że było by super, a jak trzeba to po Marzenke pojade:-)

no to fajnie,ze interes sie kreci :tak::tak:
a Marzenke moze mezus zabrac w drodze do pracy a potem z nim moze wrocic..fajnie by bylo zobaczyc tego naszego najmniejszego forumowicza :-D:-D...

ja i moge jechac w inne miejsce mnie wsio ryba tylko ja to bym sie z Beti musiala zabrac hihi.....bo m ciagle w pracy....:tak:

no zobaczymy co powie reszta.....

reklama
możemy nawet na Głębokie pojechać, twoje dzieciaczki z Marcelkiem beda mogly poszalec, a "nasz" najmłodszy powdycha świeżego powietrza:-)
hmmm niech się zastanowię:-):-) no dobra zaborę cie:-p:-):-):-)

Do góry