reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

to jest jedno z lepszych ciat jakie jadlam w zyciu,
mozesz zrobic takie tiramiu nasaczyc tylko biszkopty rumem ale to wersia dla doroslych
moja pizza juz sie piecze

reklama
A ja dzisiaj obiadu nie zrobię chyba. Mam salatke z wczoraj i wogole jakieś żarło pozostawało. Trochę poimprezowaliśmy wczoraj. Ale fajnych sąsiadów nowych mam. Szkoda że oni nie na stałe tutaj tylko przyjeżdzają raz na jakiś czas. A tak to w Niemczech mieszkaja.

Pr gdzie się podziewasz?

A gdzie się podziewa Befatka? A co z Wysłanniczką? A gdzie Future? Pewnie sie wyleguje w wyrze z męnżem :) hehe

edit: CIACHO Niedobra TY!!! Ja tez chce PIZZE!!!!!!!!!!!

katgen to sobie zrob ;-):-D a tak powaznie masz tam jakis super przepis na ciasto wiec moze wieczorem
ja zrobilam pizze bo to najzybszy obiad poza nalesnikami a ja nie mam ochoty dzisiaj stac przy garach
to fajnie ze macie takich sasiadow nawet w przelocie, bo ogolnie sasiedzi sa dretwi

witajcie!
100 lat z okazji urodzin dla Hani, a tak BTW Hania to ładne imię, co na to Larvunia?
ja wstałam o 11.30 i chyba dalej bym spała, gdyby nie ten wiatr przebrzydły. Koty nie chcą na dwór, psy śpią, ,moi rodzice przyjechali z gorzo, mama robi jakiś obiad, ja nie robie nic, i chyba na tym poprzestane. jutro wieczorem mam zjazd, ale chyba nie pojade, bo jakoś mi sie nie chce. Boniu dzisiaj wszystko na nie! ale za to w pn jade do ikei ;)

future dzieki :-):-)
korzystaj ile sie da i odpoczywaj fajnie jak tak mamuska wpada i obiadek zrobi :tak::tak:

katgen dobrze ze sa sasiedzi spoko fajnie tak sobie nieraz poimprezowac :-):tak:
a mozna wiedziec gdzie mieszkaja w niemczech? jakie miasto? ;-)tak z ciekawosci...

a ja esa dostalam ze moj dziadek w szpitalu z cisnieniem ma problem i jakies bole w klatce piersiowej :-(mam nadzieje ze szybko wroci do domu :tak:

uciekam w koncu bo wstac nie moge hehe...

future to zes pospala :-), dobrze masz obiad ci zrobia hehe, my mielismy jechac do rodzicow ale taka pogoda ze mozna pojechac i niewrocic
a rozumiem ze do ikei jedziesz poszalec, mozna tam tyle fajnych rzeczy kupic
ja tez uciekam bo przyrosne do kompa a ze siedzie z nim w kuchni to co chwile mnie tu pelno

Madzia z Wiesbaden.

Ciacho mam jakoś tam hmmm pustawo w lodówce wiec pizzy nie zrobię;)

Future zazdroszczę że mama robi obiadek! Za chwilkę wyślę Ci pw :)

reklama
future nie pomoge ale moze masz ten kaszel od swojej alergii?
ja w obu ciazach w ogole nie chorowalam nawet na katar:sorry:

wiem ze od przyjmowania sterydow itp. non stop moze sie rozwinac grzyb w organizmie, moj dziadek ma astme i bral sterydy w proszku do wdychania okazalo sie ze ma caly organizm zagrzybialy od lekow ktore bral latami:-:)-(

Do góry