reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ok baloniki wisza,pozniej na drzwi wejsciowe zawiesze jednego zeby wiedzieli gdzie isc hihi :-D:tak:
mam nadzieje ze jakos dogadam sie z dziecmi :tak:

katgen dzieki :tak:w imieniu mlodej :-)
ciacho u nas tez dzis deszczowo choc narazie przestalo
ale jest na plusie :tak:

reklama
madzia 100 LAT DLA HANECZKI :tak:

no jakas ciapa sie robi na dworze... dobrze ze rano bylismy :tak: sie przejsc troche

aneteczka pytasz o figloraj?? czy o co? W pilkach moze sie bawic np, jesli o to pytasz sa male slizgawki dla maluchow, domki itp... tylko tam gdzie wysoko to chyba sam nie wlezie, ale mozesz z nim ;-)

dzieki wszystkim !!
jakos nie wierze ze mam juz takie duze dziecko w domu :szok::-D
jak pomysle ze za rok szykowanie komuni to normalnie mam juz stresa :tak:
jeszcze kosciol niemiecki masakra
:tak:

madzia kobito nie stresuj sie dasz rade z komunia, ale to fakt Hania juz 8 lat az niewiarygodne
ale co u nas starsza w tym roku 12 lat to jest dopiero :szok: a ja jeszcze nie czuje sie staro i mam juz takie duze dziecie
larvunia na dworze paskudnie, pada snieg jakby bylo go malo:eek:

Dzieki dziewczyny

100 lat dla Hani!!

aneteczka- ja Zonie zabrałam na sale zabaw i jej sie podobało.
ciacho- ciesz sie ty młoda a dzieci odchowane. A możesz nawet o 3cie sie postarac :-)

annes hehe no odchowana to sa takie inne plusy miec dzieci wczesniej,
za trzecie podziekuje, nie chce, dwojka mi wystarczy,

a tak w ogole to robie tort na 85 urodziny dziadka i tak sie zastanawiam jaki smakowo zrobic tort hymm...

madzia my wiecznie piekne i mlode :-)
moze pr wypakowuje sie z dwupaku? albo nie ma sily biedna

a ja dzisiaj na obiad pizze robie pozniej ciasto z chalwa, uwielbiam chalwe ale ta nasza to taka sobie pamietam jak babcia przywozila zza wschodniej granicy to byla chalwa dopiero

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ciasto z chalwa hm..nie jadlam jeszcze..
choc za chalwa nie przepadam zbytnio :no:
mnie tesciowka zostawila kilka kremow
ekler,i kilka paczek kremu tiramisu musze cos z tego zrobic jak mnie ochota najdzie :tak:
moze taki deser trzasne w pucharkach tiramisu z biszkoptami zobacze na wekend :baffled:

dobra ide brac sie za obiad bo mloda za 30 minut wraca
:tak:

Do góry