reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

oo jak wy szybko na spacerku byliscie

ja dopiero o 9 wyczolgalam sie z wyrka hehe
hania w szkole a mlody zostal w domu...
na dworze pada od rana...
zmykam bo mlody bajke chce ogladac i mnie zgania...
bay bay....

reklama
madzia no jakas odskocznia od domowej codziennosci a na swierzym poawitrzu zawsze lepiej niz kisic sie w domu prawda.....

szukam czegos dla 3latka w gorzowie, albo cos z plastyka albo jakies tance sama nie wiem czego dokladnie, ale zajecia dla Frucia i nic nie widze na tym necie... Do MDK od 5 lat... no masakra zostaje nam figloraj? :confused2: HHmmm...
Macie jakies pomysly dla 3latka?

witam
wściekła od rana.

Napisze tu na ogólnym bo normalnie nie moge.

Odkąd wyszłam za mąż mam jeden podstawowy problem. Oboje jesteśmy zameldowaniu u rodziców P. u swoich ja u swoich. A oni mieszkaja w jednej miejscowości. I moje listy są wkładane przez młodego listonosza do teściów bo nazwisko a nikt nie patrzy że nr domu inny. Już kilka razy dzwoniłam na poczte i prosiłam straszyłam ale i tak zdarza się. A jak juz pisałam teściowa chleje a do tego jest tak wścipską i irytującą osobą że szlag może trafić..
Wczoraj dzowni i mowi do P. że przyszedł list do mnie i że to raty. Po rozmowie okazało sie ze otworzyla list niby przez przypadek ale dokładnie wie ile miesięcy jaka rata a nawet wyliczyła sobie ile braliśmy i kur... dopytuje sie po co nam to ? co za to kupiliśmy? P. na nią się darł ale do niej nic nie dociera. Moich tel nie odbiera więc napisałam jej smsa. Wiem że to głupio zabrzmi ale wszysty odsapną jak ta baba sie zapije wkońcu!!

WItam

Annes- biedna ty.........nie zazdroszczę takiej teściowej, przy niej to i moja wydaje się być aniołem
Na twoim miejscu zgłosiłabym pisemną skargę na pocztę i zaznaczyłabym że nie raz zgłaszałaś problem, a wciąż takie sytuacje się zdarzają, przez co masz osobiste problemy. Nie zaszkodzi jak przełożony listonosza "zmyje" mu głowe za zaniedbanie.

A ja się zbieram żeby w domku trochę ogarnąć, ale młody śpi i nie chce go obudzić, bo jego to byle stuk wybija ze spania.
My dzis w domku siedzimy.........nie ma dokad iść, pewnie później na spacer się wybierzemy.

Dziewczyny powiedzcie mi czy moj Misiek nie jest jeszcze za mały żeby iść do gofika???w sumie nigdy tam nie byłam, nie wiem jakie dzieciaki tam chodzą, czy już taki 19 miesięczniak będzie miał się czym tam zabawić???

Ostatnia edycja:
a ja bawie sie w dekoracje pokoju
i wieszam balony :tak::tak:na kinder party :-):-)

megi upss zapomnialam juz ide ci pisac eska :tak::tak:

witam:-)
annes wspolczuje
madzia to imprezka bedzie ze hej:-)
larvunia na spacerze juz bylas:sorry: ja dzisiaj odsypialam wstalam po 9
mielismy jechac do rodzicow ale nic z tego pada deszcze i jest na minusie wiec wszystko marznie:dry:

reklama
Do góry