reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam

a ja uwielbialam karmic cycuchem... mialam je w tedy tak fajnie duze :-p hehehe... no sam odrzucil :-( jak poiszlam do pracy na przelomie 3-4 jego miesiaca zycia. Posmakowal jak to fajnie i lekko sie pije z butli i niechcal cycka ssac. Obojetne mu bylo co je.. byleby przez butle... i odciagalam swoj pokarm puki mialam...i puki praca pozwalala...

blond fajnie ze w gorZowie bedziesz... mam tesciowa na os. staszica wiec jak u niej bede to moze wspolny wypad na spacer zgadamy co?

reklama
Witam ponownie....tescie odjechali teraz jakas dziwna cisza w domu panuje :-D:-D
mezus pojechal ich zawiezc i przy okazji ma isc do babci do szpitala....bo nie jest z nia ciekawie....:-:)-(
ja robie 2 pranko posciel piore i zaraz spadamy na spacerek :-):-)

papapa.....

ja tez dzis 2 prania robie, jedno juz wisi na balkonie ;-) teraz czekam az mlody wstanie, zjemy obiadek i tez na spacerek idziemy :tak:

milego dnia mamy!!!!!!!

hej ciotki:-):-):-)

a we mnie dziś od rana obudziło się zwierze:baffled: obawiam się jednak , że to leniwiec:baffled::baffled::baffled:

a pracy opór

ide poczytać:-):-)

witajcie sloneczka:-)
pisalam do tej dziewczyny od wozka i jutro idziemy po ten paragon i torbe a tak swoja droga ciekawe czemu od razu nie dala............
my juz po spacerku dlugo nas nie bylo
madzia u mnie z wojkiem mojego jest nie za ciekawie z tgeo co wiem ma raka i krucho z nim sama widzialam na wlasne oczy,szkoda chlopa:-(
ok mykam zrobic amu amu mojemu :-)bo biedak dzis obiadku nie jadl nie bylo kiedy

"jak krew z nosa" idzie mi ten interes... ale po malu, jestem dobrej mysli... jak bede miala wiecej pozytywow to pewnie lepiej bedzie szlo... :sorry:
no ale ja tez szukam innej pracy na normalna umowe czegos... + torebki chce miec, bynajmniej narazie puki interes nie bedzie szedl jak trzeba :sorry:

a pogoda piekna :tak: jak sie wykapie to tez ide na spacer z mlodym :tak:

reklama
cześć ciotki:-)
Larvunia rozkręci się, początki zawsze ciężkie, a tak swoją drogą to podoba mi się taka jedna czerwona:-)
Madzia Ty to expres jesteś w tych obiadkach:-)
Marzenka jak Dawidek na spacerkach?podoba mu się?:-) no a jak Ty się czujesz?

Do góry