reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam sie i ja :-)
my dzis do tesciowej na obiadek pojechalismy....
mlody juz spi a ja przy lapku ;-)
ciekawe co dzis w tv graja...

witam nowa kolezanke :tak::-D Zapraszam do czestych wizyt :tak:
ja mieszkalam cale zycie w gorzowie, od ponad 2 lat mieszkam eehhh na zadupiu :-p:sorry:;-) Jestes mobilna?? Jak tak to zapraszam do mnie na spacer po lasach :-)
Kurde kazda z Was zapraszam :-D:-D:-D

reklama
no niestety mobilna nie jestem ale dziekuje za zaproszenie:)prawko mam ale niestety samochod jeszcze nie:(narazie trzeba mieszkanie doprowadzic do stanu uzywalnosci, kupic meble i sie wprowadzic.trezba w koncu od mamusi sie wyprowadzic bo juz stara d... jestem w sumie;)no i wtedy zaczne do siebie zapraszac hihi:)chcialabym mlodego oddac do zlobka i pracy poszukac ale teraz ze zlobkiem to juz chyba po ptokach nie?orientujecie sie jak to jest?

Dobranoc laseczki,moje dziecie tez spi juz od godziny
ide jeszcze posiedziec z tesciami :tak::tak:

Blondi ja miedzyrzecz zapraszam rowniez na kawe jak bedziesz :tak::tak::-):-)

papa do jutra

blond a nie wiem jak to ze zlobkami jest, ale wydaje mi sie ze ciezko ci teraz bedzie gdzies go zapisac... dobrze ze ja mam przedszkole pod nosem :-p Ale to za 1,5 roku gdzies pojdzie a moze za rok nie wiem jeszcze ;-) narazie siedzi z nami brzdac :-) z czego bardzo sie ciesze szczegolnie teraz gdy nie pracuje juz jak wszyscy :sorry:

blond moze nie powinnam sie pytac, jak cos to nie odp, sama wychowujesz maluszka?? I na jakim osiedlu bedziesz w g-wie mieszkac?? i dlaczego akurat g-ow? :sorry:

magda no dobrej nocy kochana, do juterka!

witam sie i ja :-D
my dzis do miasta zalatwiac sprawy idziemy wiec pewnie do wieczorka
moj maly je coraz wiecej i budzi sie jak w zegarku co 2 godz,kurde moze sie nie najada juz moim mlekiem.bo ciagle glodny,wczoraj mial kolke,kurde chyba zapomniec moge o miesie bo wczoraj zjadlam udko z kurczaka pieczone i sie biedak meczyl
kobiety a ja juz prawie wrocilam do figury z przed ciazy,no jeszcze moze z 4 kg i bedzie git:-)
tylko jeszcze ten brzusio troszku zostal ale prawie nic:-)
ale myslalam ze bede gorzej wygladac po ciazy:-)
pozdrawiam

Witam i ja po swietach :-)
teraz wielkie sprzatanko u mnie hihi....
tescie jada okolo 12 jak maz sie wyspi po nocce jest to ich zawiezie....

Marzenka masz malego glodomorka hihi
pokaz tu foteczki ze spacerku chce zobaczyc wozeczek :tak::tak: i maluszka pewnie juz troche urosl..pokaz nam go szybko :tak::tak:

milego dzionka narazie uciekam do moich gosci :-):-)

Witam i ja:tak:
Marzenka moj tez tak jadl co chwile i sie w koncu na butle przestawilam bo okazalo sie ze schudl:-(a odkad dostal butle to budzil sie raz w nocy:tak:nie zebym Cie namawiala:-p
tak ja wychowuje sama Rafalka bo z jego ojcem kompletnie sioe dogadac nie moglismy:baffled:masakra po prostu.taka ksiazkowa wpadka.ale teraz na szczescie kogos mam i jest dobrze:tak:
W Gorzowie bede mieszkac na os.Staszica.a Gorzow dlatego ze dosc blisko mamy w razie czego, no i jednak jakbym chciala tu pracy szukac to lepiej w Gorzowie niz u mnie na wsi;-)
idu malego polozyc bo na mnie krzyczy hihi:-D
milego dnia mamuski:tak:

reklama
no podrosl podrosl,zdjecia to ja najpierw musze zrobic hehe
blondi ja tez juz mam czasami dosyc karmienia piersia,same karmienie nie jest zle ale to jak czasem mnie gryzie to normalnie nie do zniesienia i tez mam mysli zeby na butle go dac,no ale dopuki moge to bede go karmic piersia przemecze sie dla dobra synka:-)
o moj dawidek sie juz budzi wiec mykam.
milego dzionka

Do góry