reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam i ja
mije szatany szaleją a ja zbieram sie do kopca kreta ;-)

Larvunia- cieżko tak imie wybrac ja i do Zosi i do Nati nie byłam przekonana (mąż wymyslał) ale w miare jak bąbelki rosły jakoś tak przyzwyczajałam sie że mam Nati w brzuszku a potem Zonie :-) Mu dla faceta juz mamy od dawna Miłosz i moze sie jeszcze przyda kiedys heheh

A co do laseczek do Gabi, Berenika.... Aurelia hmmm

A co do wózków do miałam mutsego i byłam zadowolona po lasach dawał rade a dzięki skrętnej tylniej osi i w mieście ok tylko po śniegu tak do łydki nie dało se jechac bo nisko stelarz osadzony ;-) teraz mam bliżniaczy i ten to nawet po śniegu po kolana idzie. ;-)

reklama
Annes wszystkie imionka które wybrałaś są SUPER:) Berenika brzmi fajowo no ale larvunia wybredna hehe:p:p

Ja też uciekam....robić fasolkę po bretońsku:)

annes to tak to jest ze zazwyczaj albo sie podobja wybrane imiona albo nie tak do konca, ale twoje dziewczyny maja ladne imiona, u mnie jest karola i wiki,
ide pozniej zajrze

Megi- no nie dziwie sie larvuni wkońcu dziecko imie bedzie do konca zycia miało heheh

Ciacho- dzieki i twoje tez laseczki mają ładne imiona.
Mojego P. mała siora to Wika i taka spokojna jest twoja tez?,a Karola to pewnie łobuziak bo taka mi sie Karolinki jakoś wyobrazaja ;-)

my juz po spacerku...
niby slonce ale mrozno strasznie :tak:

na dworze mlody powiedzial mi ze chce nalesniki, nie wiem z kad mu to do glowy przyszlo bo nawet nie myslalam jeszcze o obiedzie :sorry2: No ale zrobie mu je jak chce, pierwszy raz powiedzial mi ze chce na obiad cos ;-)
rosolek najwyzej zjemy ok 16.00 mam ostatnio ochote na rosol jak nigdy ;-)
mlodemu tez dobrze zrobi na chorobe...

dzwonilam do przedszkola ze mlodego od 17 stycznia puszcze dopiero, bo mielismy sie zjawic 3 stycznia a mlody nadal chory...dyrka wlasnie sie zastanawiala co z nami :sorry2: Mam nadzieje ze mlody wydobrzeje w miare do tego czasu bo znowu mowil o przedszkolu na spacerku... Jeszcze troche...

buziolki bede pozniej, ide te nalesniki robic ;-)

future dawaj na herbatke po rytmice do nas !!!!
blok nr 7 B mieszkania 8 ;-)

Witam:-)

My już w domku, teraz długi weekend...jupi.Młody mi już porządki w szafach robi:sorry2:

Ania Pr- to trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, mnie w ciązy też tak skakało cisnienie, doszło do 190 na 110 i położyli mnie do szpitala., trochę poobserwowali i unormowali.Trzymam kciuki za dzisiejszą twoją wizytę u gin.
Z twoich imion to najbardziej podoba mi się krystian i karol.

Larvunia- cięzki orzech do zgryzienia z imionami. Ja miałąm odwrotnie bo dużo imion dziewczęcych mi się podobało, a męskie jakoś tak mniej. Przeglądaliśmy z m kalendarz i tak nam wpadło imie Miłoszek.
Dla dziewczynki podoba mi się Milenka, ale raczej jak kiedyś druga będzie dziewczynka to pewnie nie dam, zbyt podobnie do Miłoszka.

no wlasnie wrocilam, zmeczona jak nigdy. Larvunia dzieki za zaproszenie, ale do[piero teraz odczytałam...eh dzieciaki mnie kiedyś wykończa...ale ja to uwielbiam. a dzis byly niesamowite. maluszki ciuchutkie, słodkie, rozespane. chyba pogoda... no i przyjrzałam się bliżej Pannie Oliwii D. - słodka niunia. i taka drobniutka, może moja taka bedzie ;) i ma takie wielkie brązowe oczki no...tfu tfu ale pikna babka rośnie. z Marcelem ją zeswatamy hehe... menżu robi nuggetsy te z knorra...ale pachnie................ a ja po tancach spocona, smierdzaca. ale jaka głodna....ide do wanny. i do kuchni...

reklama
mam nadzieje ze do porodu zdaze z wyborem imienia :-D;-)

Future hej hej.. idz odpoczywaj teraz :tak:
PR daj znac jak po wizycie bedzie :tak:

Do góry