reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

o i nne dziewczyny sie zjawily ;-)
mlody powiedzial ze jak skonczy baje na DVD to pojdzie teraz jest zajety bo sie bawi tez :-D zatkalo mnie normalnie hehehee...

Laura jakos nie bardzo do mnie przemawia,zdrobnienie mnie nie bawi Laurka :dry: Ale dzieki megi za propozycje i prosze o wiecej ;-)

ciacho Klara fuj, Alina i Antonina nie bardzo... no ja wyubredna jestem co nie ;p

reklama
A larvunia co do wozka to jest super:)
jesli chodzi o zimowe pory i wozki ze skretnymi kolami to przeciez nie problem zablokowac kolka:D ja tak mam i o niebo lepiej sie prowadzi... a grunt by kolka byly duze i najlepiej pompowane... wygoda z prowadzenia jest wtedy duzo bardziej odczuwalna:D

milego spaceru katgen
larvunia to fakt wybredna jestes ale w koncu imie ma sie do konca zycia wiec musi byc ladne

róża, konstancja, aurelia, cecylia, moja mama ma na imie Celina,

a wlasnie kiedys mi sie to imie strasznie nie podobalo a teraz owsze
Makary, moze smieszne ale fajne

mam liste imoon przed soba i kazdego sieczepiam :dry:

roza nie podoba mi sie
konstancja to jak eustacha blleeee
aurelia ciezko sie wypowiada
cecylia za duzo przezwisk
celina nie podchodzi mi :sorry2:

dobra ide namawiac mlodego na spacer, szkoda dnia :***

idz idz
klementyna hehe to tez ci sie nie spodoba, :-D
ania a imie hubert, dosyc ciekawe malo popularne

tu macie malopopularne albo zdaniem innych dziwne imiona:
maurycy,manfred,emanuel,zbigniew, zdzislaw, bruno, ignacy, ambrozy,cedryk, tymoteusz,tymon, poncyliusz, namyslaw, kajetan,ariel,

milena, marlena,malwina,irmina, ksenia,roma,kasandra(bleee), larysa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się ;0
Wpadam na sekunde bo przeczytalam o wózkach -ja dla mojej Amelci miałam zwykły Raf-Polu - duże popmowane koła - coś podobnego do Frucia i byłam meega zadowolna, bo jeździło się nim jak tandemem w śniegu, po polu - wszędzie bez większych przeszkód. Namawiałam brata, żeby kupił ten sam ale on nowoczesny i wogóle musi być modny - Jedo 4 ds czy jakoś tak - skrętne koła - dwa przednie mniejsze itp i co ??? teraz mała nie może na spacer wyjść bo wózek nawet na zablokowanych kółkach nie ujedzie po śniegu - bratowa się męczy z nim i wkurza i stwierdziła, że woli małą w foteliku nosić jak wózkiem wyjechać - A MÓWIŁAM ... :)
POZDRAWIAM !

no jestem, wstałam właśnie...znaczy mąż mnie obudził, bo miał dziś tylko dwie lekcje ;) zdążył wrócić z pracy a ja dalej leżałam, no ale czas wstać. musze jakąś piosenke wyczaić na dziś na rytmike ;)
co do wózka Larvunia boski, ja chce bardzo podobny, tez ze skrętnymi kołami, zaraz postaram sie znależć jakieś zdjęcie. i chyba też kupię uzywany. bo mają pokrowce do sciągania, mozna wyprać, a pozatym jest wielofunkcyjny, a to mi bardzo odpowiada.
co do imienia, to Tola mi sie bardzo podoba.
My wybraliśmy dopiero po USG jak sie okazało, że dziewczynka. miał być Leoś - Adam, albo Amelia-Helena, i już mamy...
piękna pogoda, kundle latają po całym domu, chyba chcą iść na dłuzej...ale w domku tak cieplutko...

"Idzie zima, Pani zima, nic jej chyba nie zatrzyma...
białym śniezkiem sypnie w koło, żeby byo nam wesoło.
hu hu ha....(...)"
w sam raz na dziś dla dzieciaków ;)

reklama
woz2.jpgwozek.jpgwoz3.jpgwoz1.jpg
mi sie te podobają, ale chyba nie te kolory. są inne,a le teraz akurat nie widzę na allegro.

Do góry