reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a ja sałatke vifon zrobiłam, bo sąsiedzi na wieczór przychodzą do nas na nasiadówkę;) hehe

Młoda tańczy z boogie besbies. K. spi a ja zaglądam co u Was.

Marzenka zdrówka dla Dawidzia;) Byś dala jakieś nowe zdjęcia, bo już zapomniałam jak Dawidek wygląda!!!

Ciacho ruszaj ruszaj....komu w drogę temu....KOPA!!!

Larvunia, ja tez byłam pewna ze bedzie chłopak na 100% a mam? IZKULKE:)

Madzia a co masz na obiad?

O kim zapomniałam? BuziakI!!

reklama
za pierwszym razem mnie intuicja nie mylila, wiec dlaczego teraz mialaby mnie zawiesc? :dry:
no ale nawet jak bedzie Leoś to bedzie super, bo te same ciuszki, te same zabawki i z sypialni nie bede musiala rezygnowac :-D

no ja tez czulam ze chlop bedzie:-)i jest
katgen oj ciezko mi sie zebrac do tych zdjec
a ja mam dzis buraczki ziemniaczki w sosie koperkowym z pulpecikami:-)jeszcze moze zrobie murzynka bo dawno nie jadlam:-)

Future nie wkrecaj sobie ;-):-)
a mowil ze na 100 % widzi cipke? a powiedz mi do kogo chodzisz?
...ja 27 sie doczekac nie moge.. bedzie polowkowe usg :-)

no i gdzie ta pr??

powiedzial ze na 200procent, no i na zdjeciu mi zanzaczyl "szparka" ale ja tam nic nie widze...
chodze do hipokratesa do rybskiego. zawsze do niego chodzilam i nie chcialam zmieniac, chociaz opinii na jego temat jest wiele.

ja w 1 ciazy tez chodzilam do hipokratesa ale do Maja... maja dobry sprzet wiec bedzie babeczka :tak: nie stresuj sie...
ja teraz chodze do kobitki... do Chrustowskiej, tylko dlatego ze tez jest w szpitalu a Maj nie.

tez na poczatku sie zastanawialam nad tym, ale pozniej pomyslalam, ze to ich praca, musza mi odebrac dziecko, ba sama sobie odbiore ;) a poza tym bede z Jackiem, wiec sie ni boje. Jego powinni si bać już w szpitalu. nie da mi krzywdy zrobić. chociaż szkoda, ze rybski nie bedzie w szpitalu, no ale trudno. Już bym chciała, zeby Helenka była z nami... jeszcze 3 miechy...

reklama
z pierszym dzieckiem tez sie doczekac nie moglam ale cieszylam sie kazda chwila ciazy... a teraz mi sie juz tak nie spieszy i aktualnie wyczekuje pierwszych ruchow ;-)

gdzie reszta mamusiek?

Do góry