reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

:-( ja chce juz miec jakies imie... dla chlopaka nie ma problemu na dzien dzisiejszy Leonek, albo poprostu Michalek... zobaczymy co nbedzie lepiej pasowac jak sie urodzi ;-) Jak bedzie wlochaty jak Marcelek to bedzie Leoś :-D
no ale z dziewczuszka to ja nie wiem... :dry: HELLP!

reklama
Hejka..
wpadam do was zobaczyc co slychac i tyle naklikalyscie ze nie wiem co komu napisac heh..
jakos wypadlam z rytmu..:tak::tak:..
my po kolacji,jutro tescie jada do domu uff...fajnie :-D:tak:

aneteczka znam to calkiem dobrze te ataki..mam to do dzisiaj :tak::tak:
moj jak sie cos uprze to koniec nie wazne czy to w sklepie czy na ulicy..mam przekichane zrobil sie taki nie dobry ze szkoda gadac :wściekła/y::wściekła/y:
takze wspolczuje wam tez dziewczyny :tak::tak:

widze ze juz koleda u co nie ktorych u mnie naszczescie koledy nie ma :-):tak:
nawet sie ciesze bo tez jakos nie przepadalam za tymi wizytami...:tak:

Katgen to ja tez kciuki trzymam,oby pomogly :tak:

ciacho co ty znow tam dobrego pieczesz??

marzenka i jak tam zamek w domu?? wyszlas ?? :crazy:

megi jak tam pilnowanie chlopczyka?? nie klocili sie z zuzka??

daffi hello gdzie jestes?? :rofl2:

future pochwal sie tu sukienusia...:tak:

no dobra rozpisalam sie takze pomalu zmykam ubierac dzieciaki w pizamy

dobranoc !!!
jestem jestem :)

Zobacz załącznik 314528Zobacz załącznik 314530Zobacz załącznik 314531

ti pierwsze to ja, jakby ktoś chiał popatrzec, sprzed 2 tygodni ;)
drugie, to dzisiejasza sukienusia i głowa Zary, bo ona wszystko musie wiedzieć
a trzecie to moje ostatnie nabytki, sprzed swiąt ;)

ooo jak milo cie zobaczyc na wiekszym zdj niz awatar:)
super wygladasz:D caza to magiczny czas za ktorym bardzo tesknie!
a sukienusie pierwsza klasa! CALKIEM W MOIKM GUSCIE:) Mopja córka tez rózowe kiecki nosi:D

no spoko jak kochasz roz to Twoja sprawa :tak:;-)
ta w krate swietna nawet z ta rozowa różą :-p;-):-)

tak wogole musze Frucia tak na wakacje sciac :-D
images

łoooo no niezle odwazna jestes. ja nie jestem za tym by dzieciom tak cudowac z wlosami. no ale kazdy ma inne poglady. Ja julce do 18tki nie zetne. a pozniej niech robi co chce. wszystko na swoja odpwoiedzialnosc. Ale dla chlopcow jestem za tym by latem skracac im te wsloki bo wiadomo goraco ale mozna spojrzec na to tez tak ze dziewczynki maja duzo dluzsze wloski i daja rade to czemu i chlopcy nie?:)
Fotka marcelka z czuprynka jest slicnza. przepiekne wloski ma :)
ten irokezik co pokazalas na zdj prezentuje sie ladnie ale dla 3 letniego dziecka mysle ze to nieodpowiednie:) ale to moje zdanie:)
ja wiem ze ty szalona mamuska jestes:)

Larvunia problem w tym ze co do zenskich imion ja tez bym miala dylemat wiec nie doradze...
jakos z meskimi łatwiej:)

hej daffi
larvunia to sa imiona ktore sa malo popularne i mi tez sie podobaja: blanka, felicja, gabriela, jagoda, kalina, klementyna, kornelia,łucja,maja,

Dzień dobry:-) ale dziś pospałam:szok: ale wstałam wypoczęta to plus:tak: wczoraj zasnęłam jak dziecko, nie przywykłam do wstawania o 5 rano:-D Dziś mam wolne i jutro też, w piątek mam chłopca od po 13 bo jego mama na 14 do pracy:-) Jest bardzo grzeczny jestem ogólnie zadowolona tylko Zuzia na dłuższą metę ma go dość bo nie przywykła dzielić się swoimi zabawkami, mam tylko nadzieję że z czasem się to zmieni:tak:
Future- wyprawka już czeka i jakie ilości:-D z pewnością dzidzia będzie wyglądała w tych ciuszkach ślicznie:tak:
Larvunia- ten wózeczek co masz odkupić od koleżanki bardzo mnie się podoba:tak: a i w tych gęstych włoskach Marcel fajnie wygląda:-)....co do imienia dla dziewczynki, nie podoba ci się imię Laura? takie nie często spotykane , mnie się podoba :tak:

hej megi,
nie wiem jak larvuni ale mi sie strasznie nie podoba Laura mam jakas awersie do tego imienia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień Dobry!

My z Izku o 9.30 wstałyśmy;) Ale fajnie! :)

Piękne słoneczko idziemy zaraz na spacerek :)

Miłego dnia!!!

reklama
hej katgen
no wlasnie piekne slonce, odstawie mloda do przedszkola i mam chwile na porzadki hehe

larvunia a imie klara, alina, antonina, jest jeszcze takie mialam kolezanke w licemu, Inez

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry