reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam:tak:
chcialabym sie przywitac;-)Nazywam sie Asia.mam 24 lata.mam 5.5 miesiecznego synka Rafalka.mieszkamy w Przytocznej u mojej mamy ale za niecale 2 miesiace przeprowadzamy sie do Gorzowa na swoje:-):-):-)koncze wlasnie studia w Warszawie(tzn jestem teraz na urlopie dziekanskim)zostalo mi pol roku i musze sie wziac do roboty:-(mam nadzieje ze pomozecie sie mi odnalezc w Gorzowie bo ja znam go tylko z wyjazdow rodzinnych do Tesco i Askany:-D
pozdrawiam wszystkie lubuszanki z maluchami i zycze Wesolych Swiat!

hej laski:-)
cześć Asiu:-) Witamy Cię cieplutko i mam nadzieję, że zostaniesz tu z nami:-)

jak tam po pierwszym świątecznym dniu i jak tam lany poniedziałek?:-):-):-)

Czesc Laseczki
Beti przyłapałas mnie nie na goracym uczynku myslałam ze nikt nie widzi:-D
:-Dpróbowałam wstawic ten cholerny obrazek:-Dza któryms razem dałam sobie spokój i wyszła totalna kupa.Dopiero na moich marcóweczkach udało mi sie osiagnac cel:-):-):-):-)

My wczoraj bylismy u mojego brata i jego laski na sniadaniu wygrzebalismy sie na 13,40:-D:-D:-D a sniadanie przeciagneło sie do 21,30;-);-):-):-)Troche zabalowalismy i musielismy zostawic samochód pod ich domem.Córcia pieknie sie spisała a nawet pospała sie ok 1,5h musiałam ja bronic bo mi ja zacałowali na smierc i oczywiscie terroryzowałam nie swoich gosci i wyganiałam z fajkami do ogrodu:tak::-D
Dzis bedzie nuda bo Jacol spi i idzie do pracy na nocke:-:)-:)-:)-:)confused2::confused2::confused2:A my znowu zostaniemy same.
Mokrego dyngusa..............

Dzien doberek
my wrocilismy z kosciolka teraz kawa i lody a pozniej na spacerek :tak::tak:

witam nowa kolezanke :-) fajna corcia jaka ma ciemna karnacje :tak::tak: .....
Befatka podaj reke moj tez dzis idzie na nocke wrr.....a tescie jutro jada do domu
milego dzionka zycze !!!

hihi to nie corcia to synek:-DRafalek.
a ciemna karnacja dlatego ze jest mulatkiem;-)
u mnie swieta w miare spokojnie bo same z mama i z Rafalkiem bylismy.w miare bo maly sie drze ostatnio ciagle...chyba zabki ida bo juz nie wiem co to moze byc innego.

:-):-Dwitajcie laseczki
witaj asiu :-D
my sie wlasnie teraz na spacerek wybieramy.wczoraj bylam z malym jeszcze tu na naszym osiedlu troche pozwiedzac i sie okazalo ze mam tu kilka ladnych miejsc do spacerowania :-)a co najwazniejsze cisz i spokoj halasu aut nie ma:-)
co do tego wozka to nie dali mi paragonu zakupu mam gwarancje ale paragonu brak i nie mam torby a bylo na allegro napisane ze plecak i torba do wozka,bede musiala zadzwonic no bo co innego
moja laktacja juz sie uregulowala,nie mam juz nawalu mleka:-)
ok mykam moze pozniej wpadne jak maly nie bedzie marudny:-)
buziaki kochaniutkie

Marzenka poprosze o fotki ze spacerku rodzinne :tak::tak: pokaz jak sie wozeczek prezentuje....:tak:
szkoda ze torby nie ma....

u nas byla mama z siostra i chlopakiem na kawce teraz poszli
a my leniu****emy :-):-)

Blondi no tak pisalas ze synek ale ze mnie gapa hihi :-):-)
znasz moze z przytocznej Monike Piotrowska?? i Magde Ostrowska??
chodzilam z nimi do szkoly co u nich slychac wiesz?? u magdy??

uciekam

my juz po spacerku,maly jeszcze spi wiec mam chwilke:-)
ale jestem wymeczona:-)
a jak tam u was lany poniedzialek bo mnie nikt nie oblal hehe:-)dzis mialam caly dzien pospac ale no nie da sie ciagle cos do roboty jest,:wściekła/y::wściekła/y:
trzymajcie sie dziewczynki:-)

reklama
Magdamir Monike Piotrowska znam z widzenia, ale tej Magdy nie znam:sorry:nawet ja teraz podgladalam na naszej klasie ale jakis nie kojarze...taka mala miejscowosc i sie wszystkich nie zna.
Marzenka to masz takie malenkie dziecko i jeszcze nadzieje na sen caly dzien?:rofl2:dobrze Ci...tez bym tak chciala.ale to chyba za dobrych pare latek jak mlody podrosnie bo teraz to lipa...
u mnie lany poniedzialek jakos suchy byl...chyba piwko sobie wypije zeby byl troche bardziej lany;-)
dziewczyny a skad Wy dokladnie jestescie?bo widze tu kogos z Miedzyrzecza.chodzilam tam do Liceum.jest moze jakas z Gorzowa bo szukam kogos do spacerkowania przy okazji jak sie przeprowadze:-p
mlody spi juz....hmmm ciekawe co w nocy bedzie robil jak teraz polegl:baffled:

Do góry