reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
a ja sie dzisiaj obudzilam po 5 jak moj wychodzil do pracy i jakos zasnac nie moglam, wogole dzisiaj cala noc co chwile sie budzilam... a teraz jakos mi sie spac zachcialo;p
marzenka- wytrwalosci ci zycze;p bo wiem przez co przechodzisz....
dafi- co u was?
marzenka- wytrwalosci ci zycze;p bo wiem przez co przechodzisz....
dafi- co u was?
Ostatnia edycja:
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Cześć...
A my dziś w domku nigdzie nie wychodzimy, Zuzia znów od rana psika co chwila i smara się, mój ją zaraził
kurcze z nim też nienajlepiej, pewnie jutro do lekarza pójdzie bo kaszel go dusi jak nie wiem nawet bral syropy te co miała Zuza i nie pomogły mu jeszcze bardziej się męczy a jeszcze na służbę wszedł dzisiaj ciekawe jak wytrzyma do jutra
Czekam do środy to coś pokupuję do młodej i mojemu jeśli pójdzie do lekarza, jejku te chorubska
madziarena gratuluję Amelce chodzenia
teraz to się zacznie hehe
marzenka skąd ja znam takie zachowanie:-) moja do dziś tak ma i nie wiem kiedy jej przejdą te napady złości
A u nas nie ma śniegu tzn nie pada
A my dziś w domku nigdzie nie wychodzimy, Zuzia znów od rana psika co chwila i smara się, mój ją zaraził

Czekam do środy to coś pokupuję do młodej i mojemu jeśli pójdzie do lekarza, jejku te chorubska

madziarena gratuluję Amelce chodzenia

marzenka skąd ja znam takie zachowanie:-) moja do dziś tak ma i nie wiem kiedy jej przejdą te napady złości

A u nas nie ma śniegu tzn nie pada

Witam sie poniedzialkowo 
ja sie meczylam z bolem przez wekend nic nie pomagaly leki, dzisiaj mialam do lekarza jechac ale jak sie obudzilam to juz nie bolalo i do tej pory nic mi nie dolega. Nie mam pojecia co to bylo, ale mam nadzieje ze nie powroci bo tylko lezac mnie nie bolalo. Dobrze ze byl moj M to sie Marta zajmowal.
A tak to u nas wszystko ok. Ciesze sie bo w polowie grudnia M dostanie premie, akurat przed samymi swietami wiec bedzie mozna zaszalec
Chce na milkolaja zamowic taki nocnik, co myslicie o tym??
NOCNIK RÓŻOWY DLA KSIĘŻNICZKI FISHER-PRICE (1324287541) - Aukcje internetowe Allegro
madziarena- gratulacje dla Amelki
teraz to sie zacznie ganianie za nia ;-)
larvunia- wytrwalosci w leczeniu Marcelka niech szybko wraca do zdrowia, a o wymazie gardla to ja ci nie pomoge bo nie mam pojecia.
Megi- tobie tez zycze zdrowka dla meza i corci
ja sie meczylam z bolem przez wekend nic nie pomagaly leki, dzisiaj mialam do lekarza jechac ale jak sie obudzilam to juz nie bolalo i do tej pory nic mi nie dolega. Nie mam pojecia co to bylo, ale mam nadzieje ze nie powroci bo tylko lezac mnie nie bolalo. Dobrze ze byl moj M to sie Marta zajmowal.
A tak to u nas wszystko ok. Ciesze sie bo w polowie grudnia M dostanie premie, akurat przed samymi swietami wiec bedzie mozna zaszalec
NOCNIK RÓŻOWY DLA KSIĘŻNICZKI FISHER-PRICE (1324287541) - Aukcje internetowe Allegro
madziarena- gratulacje dla Amelki
larvunia- wytrwalosci w leczeniu Marcelka niech szybko wraca do zdrowia, a o wymazie gardla to ja ci nie pomoge bo nie mam pojecia.
Megi- tobie tez zycze zdrowka dla meza i corci
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
niuskaa nocniczek bardzo fajny
madziarena
Mamusia Amelki
Amelcia jeszcze na całego nie chodzi - ale 10 kroków sama zrobiła wczoraj
zawsze to coś. Mam pytanie - poszukuję sprawdzonego sposobu na SZYBKĄ I SKUTECZNĄ naukę! w niedzielę mam egzamin a nie mam jak się uczyć przy tym moim małym szkodniku
((
krysiaczek86
Fanka BB :)
a ja chciałam się przywitać
Jestem już od jakiegoś czasu na tym forum, ale dopiero dzisiaj znalazłam wątek z Gorzowa
Pozdrawiam wszystkie mamusie- te obecne i te przyszłe!
C
ciasteczko
Gość
hej dziewczyny
madziarena gratki dla mlodej zobaczysz codziennie bedzie coraz wiecej krokow robic
byl taki film " nielubie poniedzialku no do mnie pasuje dzisiaj jak ulal
starsza w sordku nocy wymiotowala wsumie nie wiadomo od czego, rano glowa ja bolala wiec juz do szkoly nie poszla,
z mloda pojechalam do larybgologa bo cos miala bialego gleboko w uchu i okazalo sie ze zapalenie kanalu sluchowego czyli po ludzku zapalenie skory, musze jej kwasem bornym czyscic ucho i jakas masc aplikowac,
dobrze ze ja nie mam dzisiaj jazdy tylko jutro ale wszystko sie znowu kumuluje
hej krysiaczek
madziarena gratki dla mlodej zobaczysz codziennie bedzie coraz wiecej krokow robic

byl taki film " nielubie poniedzialku no do mnie pasuje dzisiaj jak ulal

starsza w sordku nocy wymiotowala wsumie nie wiadomo od czego, rano glowa ja bolala wiec juz do szkoly nie poszla,
z mloda pojechalam do larybgologa bo cos miala bialego gleboko w uchu i okazalo sie ze zapalenie kanalu sluchowego czyli po ludzku zapalenie skory, musze jej kwasem bornym czyscic ucho i jakas masc aplikowac,
dobrze ze ja nie mam dzisiaj jazdy tylko jutro ale wszystko sie znowu kumuluje

hej krysiaczek
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
ammmmmmmmmmmmmmm napisalam sie i mi posta wcielo grrrr
megi, ciacho- zdrowka
madziarena- postaw na sciagi, to moj sprawdzony sposob, tylko tak zebys wiedziala co na ktorej jest;p a z czego masz zaliczenia i egzaminy??
a ja juz naszykowalam torbe do szpitala i ciuszki na odbior mlodego caly komplet staremu naszykowalam;p
wyprasowalam i ulozylam ciuszki w szafce, posciele wyprane wyprasowane w sumie juz prawie wszystko naszykowalam;p jeszcze musze pozyczyc od Asi rozek no i kupic pieluchy itd itp.
no i naszykowac ciuchy dla siebie bo ostanio to mi stary spodni nie przywiozl;p
wiem ze ze mnie wariatka ale jakies mam przeczucie ze do terminu nie dotrzymam;/ ale mam nadzieje ze jednak ta torba to dopiero na styczen bedzie potrzebna...
Annes, ciacho - jak sie nazywal ten plyn nar rany w sprayu co pisalyscie kiedys?
Krsysiaczek- witam;] skad jestes? napisz cos o sobie;]
megi, ciacho- zdrowka
madziarena- postaw na sciagi, to moj sprawdzony sposob, tylko tak zebys wiedziala co na ktorej jest;p a z czego masz zaliczenia i egzaminy??
a ja juz naszykowalam torbe do szpitala i ciuszki na odbior mlodego caly komplet staremu naszykowalam;p
wyprasowalam i ulozylam ciuszki w szafce, posciele wyprane wyprasowane w sumie juz prawie wszystko naszykowalam;p jeszcze musze pozyczyc od Asi rozek no i kupic pieluchy itd itp.
no i naszykowac ciuchy dla siebie bo ostanio to mi stary spodni nie przywiozl;p
wiem ze ze mnie wariatka ale jakies mam przeczucie ze do terminu nie dotrzymam;/ ale mam nadzieje ze jednak ta torba to dopiero na styczen bedzie potrzebna...
Annes, ciacho - jak sie nazywal ten plyn nar rany w sprayu co pisalyscie kiedys?
Krsysiaczek- witam;] skad jestes? napisz cos o sobie;]
Ostatnia edycja:
reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
AniaPR- lepiej być na wszelki wypadek na przód spakowanym, też jestem tego zdania
krysiaczek- witaj i napisz coś więcej
Madzia a wy już nie w domku???? jak było u teściowej??:-)
madziarena a nie ma kto ci małej popilnować byś mogła w spokoju się przygotować do zaliczeń??
ciasteczko oby małej szybko te ucho się wygoiło.
Zuzia trochę się przespała, kurka wodna męczy ją ten okropny katar
gotuje mi się pomidorowa dawno nie jadłam, odleję też rosołku żeby mój sobie jutro posmakował no i może moja niunia się skusi chociaż jej ciężko zupy wchodzą

krysiaczek- witaj i napisz coś więcej

Madzia a wy już nie w domku???? jak było u teściowej??:-)
madziarena a nie ma kto ci małej popilnować byś mogła w spokoju się przygotować do zaliczeń??
ciasteczko oby małej szybko te ucho się wygoiło.
Zuzia trochę się przespała, kurka wodna męczy ją ten okropny katar

Podziel się: