reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ania niefajnie to malo powiedziane, ja w nocy czyscilam podloge, szafke drabinke, caly kibelek,:eek:
a wiesz dlaczego sie boje ze cos z dywanem sie zrobi bo jego nie wolno moczyc i jak nieraz dziewczyny cos na niego wylaly i trzeba bylo wytrzec to ten skret na nim prostowal sie i robil sie taki placek z tych wlosow, musze go sama piana umyc moze cos to da zeby chociaz nie smierdzial bleee

reklama
naszlo mnie wiec Wam pokaze ;p

CCF20101129_00001.jpg

witam:-)
moj maly jeszcze spi a ja zajadam sniadanko i kawke popijam:-)
dzis rano to az sie zdziwilam bo wypil 120ml mleka z kaszka i sie wkurzyl ze sie skonczylo:szok:to zrobilam mu jeszcze raz to samo:szok::szok::szok::szok:zjadl:szok::szok::szok::szok::szok::szok:chyba cos mu sie odmienilo:szok::szok::-Dbo mleka juz wogule nie chcial mi pic
larvunia a jak samopoczucie?jeszcze masz mdlosci:-Ddzidzia sliczna,ahh kiedy to bylo:eek::tak:
ehh bede musiala jechac do skwierzyny po swoj akt urodzenia:wściekła/y:bo niem am do cywilnego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::dry:

dzien dobry
ja juz naszykowana a mlody jeszcze spi
zal mi go budzic bo znowu bedzie plakal...
frown.gif

tymbardziej ze 3 dni opuscil...
ale isc musi...
u nas sniegu malo,praktycznie wcale
ale mrozno...
wroce z przedszkola to jedziemy odrazu po ta paczke
bo byla przesylka i dhl nie zostawl nam tylko zabral do swojej firmy 20 km stad..
i trzeba jechac odebrac ech..zawsze zostawiali sasiada...

larvunia fajna malutka fasoleczka :-):-)

witaj krysiaczek :tak::tak:milo cie poznac :-):-)

widze ze ciazowo zrobilo nam sie na watku hehe :tak::-)

milego dnia ide budzic spiocha !!!:tak:

O marzenka jest
razem pisalysmy hehe to maly ma apetycik to dobrze..
a powiedz data slubu juz jest ustalona ??

dobra ja zmykam.........

hej hej mrozno dzisiaj
larvunia fasolka rosnie
madzia a o ktorej szymek chodzi spac ze on nie moze rano wstac? z tego co pamietam to chyba przed 21 to nie tak pozno
ale u nas mloda jak usnie cos kolo 21 to rano o 7 jest problem zeby wstala bo zaspana ale jak slysze ze do przedszkola to wyskakuje bo tak lubi chodzic

reklama
hehe madzia w tym samym czasie :)
nie ma jeszcze ustalonej daty :)to sie dopiero okaze jak pojdziemy do usc:)
ale moge sie pochwalic ze sukienke juz mam :)

Do góry