reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej megi
a no tak bywa jak dzieciaki maja urodziny prawie ze Andrzejkowo hehe

a ja ide jutro kupic sobie farbe o wlosow, mialam nie farbowac ale nie moge patrzec na te moje siwe no i jak zobaczylam zdjecie sprzed 2 lata jak mialam ciemne takie fajne wlosy to znowu zrobie sobie na ciemny braz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej

OOOO urodzinki były........:-)

Do nas wczoraj przyszli znajomi, posiedzieli do 2, faceci się porządnie zaprawili, ja tylko w sumie 2 piwka wypiłam, bo na wodkę to już od dawien dawna nie mam ochoty, nawet w drinku. Fajnie było, na szczeście Misiek poszedł spać o 19, więc potem mogliśmy zacząć imprezkę.Tylko, że wstał o 5:30 a my położyliśmy się o 3:crazy:więc najpierw m z nim posiedział a ja dospałam 2 godzinki, a potem zamiana i on poszedł spać.

Kurcze byliśmy dziś na spacerze, nawet nie wiedziałam że tak zimno:szok:dobrze ze malego w kompinezon ubrałam, nakryłam kocykiem i śpiworkiem, biedak nawet łapek nie chciał wyciągnąć, wogóle się w wózku nie ruszał:-Dpołaziliśmy z 15 min i wróciliśmy do domu, bo sensu nie było. Jutro ma być z rana ponoć bardzo zimno i mają być zamiecie, aż się boję.

Ja tez słyszałam o tej spermie, że ponoć przyspiesza, ja np jak przechodziłam termin to położna powiedziała żebyśmy się sexili, ale niestety u mnie nie zadziałało i i tak musiałam mieć poród wywoływany, a potem cc.

Lili- a jak twoja córcia ze złamaną nogą sobie radzi???chce leżeć???

Ostatnia edycja:
A no widzicie, to jednak ja niedoinformowana jestem...:zawstydzona/y::sorry2::-D
Asienka najlepsze życzonka i dla Twojej córci! :-)
Coś widzę że dużo naszych dzieci w listopadzie się urodziło!:-D
Aneteczka moja Ola bardzo dobrze radzi sobie z tą złamaną nogą, w sumie to aż za dobrze, bo potrafi sie dostać wszędzie tam gdzie chce, "raczkuje" po całym domu, nawet na krzesło sama wchodzi:szok: i na kanape też. Więc oczy muszę mieć teraz dookoła głowy. W łóżku ją niestety trudno utrzymać, ale pilnujemy żeby przynajmniej nie stawała na tą nogę i więcej siedziała niż raczkowała...:sorry2:

eee ja wstaje codziennie ok 6.00 mlodemu antybiotyk daje :sorry:
ale dzis sie czuje chyba ok ;-) Choc ciagnie mnie w strone lozka jeszcze hehehe :-)

wie ktoras czy na wymaz gardelka dziecko musi byc juz zdrowe czy w czasie choroby tez mozna?? On mi chyrla ciagle i chyba szybciej pojde na kontrole... kurde z tymi chorobami :-(

reklama
czesc
a ja mam nerwa od rana,dawid o 6 rano zrobil awanture i pol godz mi ryczal,wszytsko bylo na nie w koncu zeby mu nie wlac wyszlam z pokoju i tak se wrzeszczal az sam przyszed i ciagnal do kuchni ze chce platkil,u nas juz chyba bunt dwulatka sie zaczyna........ bo inaczej tego nie da sie tlumaczyc.w wozku to juz wogule nie chce mi siedziec:angry::angry::angry::angry:
chyba dzis zimno co?taki jakis wiatr jest:eek::eek:
madziarena super ze amelka juz chodzi,oj teraz to dopiero bedziecie musieli miec oko na nia:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry