reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam wieczornie,
pustki weekendowe hehe
Asienka super z ciebie laska hehe, udanej rodzinnej imprezki zycze

a to dla starszej na 11 urodziny, jeszcze niedokonczony
to jest jak cos z bajki "marta mowi"

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej kobiety;-)My dziś imprezkę urodzinową mieliśmy, moja Ola 3 świeczki zdmuchnęła:-).Ale jak wszyscy jej po tym "Sto lat" śpiewali, to w trakcie robiła skrzywioną minę, a potem do mnie na głos powiedziała, że nie podobało jej sie to śpiewanie, bo się bardzo zawstydziła i było jej źle:-D:-D:-D:sorry2::sorry2:
Niuskaa no i jak tam, już lepiej się czujesz bidulko???
A co do przechodzenia ciąż, to ja też nienajlepiej je znosiłam, większość czasu czułam się jak wywirowana w pralce, do tego różne atrakcje w stylu mdłości, wymioty, ciemno przed oczami, itp itd... Ale pomijając to, to bardzo ceniłam i uwielbiałam ten wyjątkowy czas, kiedy pod moim sercem rozwija się nowe życie:tak::-)

Larvunia wytrwałości Kochana!!!:-):-):-)
A Ty Ania PR oszczędzaj się teraz ile wlezie, to bardzo ważne żeby Maleństwo urodziło się w terminie, więc warto dmuchać na zimne:tak:

Witam sie. Wczoraj bylismy u brata na spacerze w lesie:) fotki wrzuce później:) wczoraj tez przywalilam kolanem w szafke w sama kość i mnie tak boli ze w nocy nie mogłam do kibelka dojść:( lili już sie oszczedzam, bo sama sie nastraszylam i chyba pójdę w tygodniu na wizytę i na razie dałam mojemu zakaz na przytulanie, dopoki mi do końca nie przejdzie albo tylko z gumka potem, bo przeciez sperma moze przyspieszyc poród...

Ania PR ja Ci powiem szczerze, że pierwszy raz słyszę o tym że sperma może przyspieszyć poród:blink:. Ja każdą ciążę miałam zagrożoną, i lekarz zakazywał współżycia z różnych względów, ale nie przez spermę... no nie wiem, może jestem niedoinformowana, hmmm?:sorry2:;-) Uważaj na siebie:tak: i jak masz jakieś niepokoje to może faktycznie lepiej udać się na wizytę dla "spokojności":tak:
Ciacho no i jak tam imprezka??? Wszystkiego co najlepsze dla córci!!!:-)

Lili- wyczytalam gdzieś ze rozpulchnia szyjkę i moze spowodować jej rozwieranie. A ja wyszłam bez czapki i teraz mnie wszystkie zatoki bolą:( alaaaa a i sto lat dla wszystkich jubilatow:)

hej mi tez po imprezce i dzieki z zyczenia w imieniu cory:-)
asienka ty nie przesadzaj bo laska z ciebie:tak: bardzo sie ciesze ze tort smakowal i ze sie podobal a zdjecia sa?
ja dodam jakies 1 moze 2 na tajny bo za duzo nie zrobilismy zdjec, starsza nie lubi jak sie jej zdjecia robi:dry: ale ma to po mnie

Lili- wyczytalam gdzieś ze rozpulchnia szyjkę i moze spowodować jej rozwieranie. A ja wyszłam bez czapki i teraz mnie wszystkie zatoki bolą:( alaaaa a i sto lat dla wszystkich jubilatow:)
Ja też slyszalam, ze sperma moze przyspieszyc porod. Sperma zawiera prostaglandymy, ktore powoduja dojrzewanie szyjki macicy i wywoluja skurcze. Jednak podobno jakies najnowsze badania udowadniaja, ze sperma nie przyspiesza porodu. Ciezko wiec powiedziec. Mysle,ze u niektorych kobiet tak,ale nie u wszystkich, ktore tej metody probowaly. To tak jak z myciem podlog, wieszaniem firanek, wchodzeniem po schodach- dziala ale nie na wszystkie kobiety.
A co do sexu, to ponoc nawet nie sperma, ale pobudzanie stref erogennych i orgazm u kobiety moze przyspieszyc porod:)))
hej mi tez po imprezce i dzieki z zyczenia w imieniu cory:-)
asienka ty nie przesadzaj bo laska z ciebie:tak: bardzo sie ciesze ze tort smakowal i ze sie podobal a zdjecia sa?
ja dodam jakies 1 moze 2 na tajny bo za duzo nie zrobilismy zdjec, starsza nie lubi jak sie jej zdjecia robi:dry: ale ma to po mnie
jak zdąze to wrzuce dzis a jak nie to w tygodniu

reklama
Do góry