reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witajcie sloneczka
ja dopiero teraz bo normalnie mam mlyn roboty duzo i sie wyrobic nie moge po wczorajszych drzwiach co robili,no i sie okazalo ze niewiadomo co teraz z tymi drzwiami bo oscieza sa nie za bardzo,jakies niewymiarowe ale beda cos kombinowac ,narazie mam tylko drzwi w sypialni,od lazienki sa stare jeszcze po poprzednich wlascicielach no ale trezba to zmienic,
moj slodziak wlasnie spi,mleko sie leje ze mnie,sciagnelam sobie pierwszy raz laktatorem wlozylam do lodowki i czekam az maly sie obudzi to mu dam,oczywiscie podgrzane,juz mnie to denerwuje bo niewyrabiam z pieluchami leci mi jak z krowy:-D
beti i jak tam nocka?no to mezulek niezla ci niespodzianke zrobil:-D
madzia o becikowe bede sie starac tylko ze najpierw musze sie wymeldowac z domu i przymeldowac tu,ale to w nastepnym tygodniu pojedziemy to sie zalatwi,
beti wiesz ile sie czeka na kase z ubezpieczenia za urodzenie dziecka z jw?wiesz cos na ten temat?
larvunia a co ty jednak zwolnilas sie z pracy?chyba troche nie wtemacie jestem:-D
befatka tylko sie cieszyc z takiego ogrodka,tyle miejsca ze szok hehe:-)
wiecie jak sie wczoraj wkurzylam bo pojechalismy do tesco wieczorem trezba bylo wykorzystac to ze maly jeszcze spal ale pod tesco sie obudzil i polecialam sama na zakupy,kurde czekalam w kolejce 20min tyle wiary a tylko 2 kasjerki rany myslalam ze oszaleje wiedzac ze mi dziecko placze bo jest glodne
i obiecalam sobie ze nigdy wiecej do tesco o tej godz i nie w weekend,oj nie
po powrocie do domu maly wciaz plakal ale to przez ta ze kupke mu sie chcialo i niemogl sobie poradzic,ale wystarczy go troszke polulac czy pomasowac i jest ok,
moglabym mu pomoc czopkiem ale jaki sens skoro tak czy siak nas to nie ominie,i tak bedzie musial sie sam nauczyc wiec lepiej teraz niz pozniej choc sie serce kraja jak widze ze sie meczy.
kurde dzwonie do tej poloznej i sie dodzwonic nie moge chcialam sie umowic na wizyte,
ok mykam poki co.
buziaczki

reklama
Czesc my wlasnie wrocilismy,pogoda super jak narazie !!
maluchy wybawily sie na dworze choc maly jak tylko znikne z oczu to zaraz ryczy i mnie szuka i z nikim na dwor na podworek nie wyjdzie beze mnie szok normalnie troche sie umeczylam u babci przez niego !!!

a co tak tu pusto??? gdzie jestescie??

a to kilka fotek z wypadu na wies :-):-):-)

Załączniki

• szymon w aucie sam.jpg
    szymon w aucie sam.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 22
  • pysia robi babki.jpg
    pysia robi babki.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 21
  • szymon robi babki.jpg
    szymon robi babki.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 21
Witajcie !!! gdzie sie podziewcie??
my zjedlismy obiadek rosolek...umylam 2 okna i zaraz mykam na spacer :-):-):-)

Larvunia fajny interes ale tak da sie wyzyc z tego??
ile takich torebek musisz sprzedac zeby dobrze na tym wyjsc??

Beti pochwal sie jaka masz fure?? :tak::tak:

uciekam papatki :-):-)

witam w ten cieply dzionek !!!
my po spacerku bylismy na placu zabaw a teraz dziecie mi zasnelo i to na dywanie :szok:
bedzie buszowal do pozna wieczorem wrr...

wiecie co kolo mojego bloku otwieraja maly bar z kebabami :tak::-D ale bede miala wyzerke hihi....

Beto to masz niezla fure !! przejazdzka probna juz byla?
a jak tam nocka byla owocna?? zdzialal cos mezus??:-D:-D:-D

Marzenka jak tam u was??
jak dziecie?? pewnie spacerujecie juz co??

pozdrawiam !!!:-):-)

Załączniki

• na dywanie spie.jpg
    na dywanie spie.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 27
  • a wlazlem na plac.jpg
    a wlazlem na plac.jpg
    47,6 KB · Wyświetleń: 29
  • plac zabaw 2.jpg
    plac zabaw 2.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 23
  • ganiam sobie.jpg
    ganiam sobie.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 26
witajcie kochane
bylam tu rano ale cos net mi szwankowal a tyle napisalam ....
beti niezla fura:-)
madzia bylismy dzis w lasku,wozka nadal nie mamy wiec w foteliku narazie,ale najwazniejsze by mial swierze powietrze:-)
wczoraj moj malutki nie chcial spac,nawet nie plakal tylko tak sobie lezal do 24,moj sciagnal dla niego muzyczke i az sama przy niej usypialam hehe
larvunia fajny pomysl ztym sklepem internetowym,fajne torebeczki wcale nie drogie a fajne
byla dzis u na spolozna i maly ma lekka zoltaczke kazala go klasc jak najwiecej na sloncu wiec dzis sobie tak spal na sloneczku az mu ciezko bylo sie dobudzic,dobrze ze akurat mmay sypialnie zduzym oknem i slonecznym
malemu skora schodzi z prawie calego cialka i to przez oliwke,wiec idzie w odstawke
dobra mykam
tryzmajcie sie dziewuchy
a gdzie befatke podzialo?andzia ty gdzie ucieklas ?jak znosisz ciaze?

reklama
Czesc dziewuszki
Marzenka dzieci sie łuszcza tak w ok 1-2tyg zycia.Mojej tez schodził naskórek z calego ciałka-to normalne wiec jesli nie ma krost ani plam to nie musisz.Jak dla mnie to najlepsza jest zwykla oliwa z oliwek my uzywalysmy po kapieli.Wózkiem sie nie przejmuj jeszcze sie dorobisz : ).Najwazniejsze ze mlody jest na sloneczku i org. wytwarza wtedy wit D3.
Madzia ale Ci młody poległ :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Beti no to sie mąż spisał z fura:\) a za kilka dni dowiemy sie czy w 2kwestii tez:-D:-D:-D
Larvunia-3mam kciuki zeby na chleb dalo sie zarobic;-);-);-)Powiem Ci ze odwazna jetes ja chyba musialabym jeszcze pracowac przez jakis czas zeby czuc sie pewnie.No ale do odwaznych swiat nalezy.Powodzenie nie dziekuj:-):-)
Widzialyscie mój suwaczek.Matko to juz rok ale ten czas leci

Do góry