reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
witam:-D
dawidek dzis spalod 2-30 do 7-30no masakra:-Dale potem taki glodomorek byl ze wypil 130mlz butelki i do tego jeszcze z cyca:-D
polozna kazala goklepac jak najwiecej po tylku,reka czasem boli ale widze ze pomaga:-D
larvunia mam nadzieje ze interes wypali:-D
ok mykam:-D
milego dzionka zycze
ps.sliczna pogoda:-D

dzien doberek
ja robie obiadek a pozniej na plac zabaw wyruszam :-):-)
trzeba korzystac z pogody ile sie da..
Marzenka widze suwaczek jeszcze fotke dodaj bedzie git
pozdrawiamy !!!

cześć:-)
ale pustki dzisiaj:tak: wypoczełam sobie to fakt, a moja mama wariuje i to juz solidnie, bo to jej pierwsza wnusia:-):-):-) a jak na razie także pierwszy wnuk. Siostra ciągle marudziła co fajnego widziała dla małej (a już nie mam gdzie chować rzeczy Julci:no:) najwyraźniej przejeła się rolą matki chrzestnej.
Jutro do lekarza, a mam jakieś dziwne przeczucie, że jest coś nie tak, ale mam nadzieję że to tylko przeczucie i wszystko będzie ok:-):-)
dobrej nocki cioteczki

witam i ja sie witam :-D:-D
my po spacerku juz mlody zasnal nam w aucie jak bylismy na zakupach i spi jeszcze juz ponad godzine :tak::tak:
mezus pojechal wymienic opony na letnie :tak:
a ja kupilam dzis mlodej taka sukienke i spodniczke :tak:....i to w ciuszku nie wiem jak wy ale ja odwiedzam takie sklepiki :tak:
dla maluchow mozna sliczne i markowe ciuszki dostac za grosze..
no uciekam bo nie ma nikogo
zycze milego dnia super pogoda nie..w koncu...

Beti zyjesz tam??....

pozdrowionka :tak:

Załączniki

• 849b8de68b4586b6.jpg
    849b8de68b4586b6.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 23
  • zdjecie 007.jpg
    zdjecie 007.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 28
  • zdjecie 008.jpg
    zdjecie 008.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 34
o czesc larvunia w koncu ktos tu zajrzal...takie tu pustki hoho :szok::szok:
co u was??...pewnie na dworze duzo siedzicie co??....

witam wieczornie:-D
my dzis na miescie bylismy przez pol dnia
padam zaraz ide spac....w koncu:-D
madzia ja tez chodze pociucholandiach,juz nie raz sie przekonalamze mozna dostac cos fajnegoi to za pare groszy:-D
tylko ostatnio brak czasu zeby sobie pochodzic i pogrzebac,a w okresie ciazy to bylam kilka razy tylko bo tlum nisamowity i pchaja sie jeden na drugiego isie tylko wkurzalam...
beti no gdzie ciebie wywialo?malo cos tu bywasz ostatnio:-D
larvunia widze dobry humorek masz :-Dczyzby interes sie rozkecal na dobre:happy:
ok mykam nyny
dobranoc

reklama
ok,to ja tez spadam nyny...
dzis sama bo maz ma nocke wrr...nie lubie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a jutro spadamy do slubic i wracamy w poniedzialek :-)

dobranoc kobity !!!

Do góry