reklama
marzenka21
Fanka BB :)
witam
dawidek dzis spalod 2-30 do 7-30no masakraale potem taki glodomorek byl ze wypil 130mlz butelki i do tego jeszcze z cyca
polozna kazala goklepac jak najwiecej po tylku,reka czasem boli ale widze ze pomaga
larvunia mam nadzieje ze interes wypali
ok mykam
milego dzionka zycze
ps.sliczna pogoda
dawidek dzis spalod 2-30 do 7-30no masakraale potem taki glodomorek byl ze wypil 130mlz butelki i do tego jeszcze z cyca
polozna kazala goklepac jak najwiecej po tylku,reka czasem boli ale widze ze pomaga
larvunia mam nadzieje ze interes wypali
ok mykam
milego dzionka zycze
ps.sliczna pogoda
andziunia131
Początkująca w BB
cześć:-)
ale pustki dzisiaj wypoczełam sobie to fakt, a moja mama wariuje i to juz solidnie, bo to jej pierwsza wnusia:-):-):-) a jak na razie także pierwszy wnuk. Siostra ciągle marudziła co fajnego widziała dla małej (a już nie mam gdzie chować rzeczy Julci) najwyraźniej przejeła się rolą matki chrzestnej.
Jutro do lekarza, a mam jakieś dziwne przeczucie, że jest coś nie tak, ale mam nadzieję że to tylko przeczucie i wszystko będzie ok:-):-)
dobrej nocki cioteczki
ale pustki dzisiaj wypoczełam sobie to fakt, a moja mama wariuje i to juz solidnie, bo to jej pierwsza wnusia:-):-):-) a jak na razie także pierwszy wnuk. Siostra ciągle marudziła co fajnego widziała dla małej (a już nie mam gdzie chować rzeczy Julci) najwyraźniej przejeła się rolą matki chrzestnej.
Jutro do lekarza, a mam jakieś dziwne przeczucie, że jest coś nie tak, ale mam nadzieję że to tylko przeczucie i wszystko będzie ok:-):-)
dobrej nocki cioteczki
marzenka21
wpadlam sie tylko przywitac
witam
bede pozniej
witam
bede pozniej
witam i ja sie witam
my po spacerku juz mlody zasnal nam w aucie jak bylismy na zakupach i spi jeszcze juz ponad godzine
mezus pojechal wymienic opony na letnie
a ja kupilam dzis mlodej taka sukienke i spodniczke ....i to w ciuszku nie wiem jak wy ale ja odwiedzam takie sklepiki
dla maluchow mozna sliczne i markowe ciuszki dostac za grosze..
no uciekam bo nie ma nikogo
zycze milego dnia super pogoda nie..w koncu...
Beti zyjesz tam??....
pozdrowionka
my po spacerku juz mlody zasnal nam w aucie jak bylismy na zakupach i spi jeszcze juz ponad godzine
mezus pojechal wymienic opony na letnie
a ja kupilam dzis mlodej taka sukienke i spodniczke ....i to w ciuszku nie wiem jak wy ale ja odwiedzam takie sklepiki
dla maluchow mozna sliczne i markowe ciuszki dostac za grosze..
no uciekam bo nie ma nikogo
zycze milego dnia super pogoda nie..w koncu...
Beti zyjesz tam??....
pozdrowionka
Załączniki
marzenka21
witam wieczornie
my dzis na miescie bylismy przez pol dnia
padam zaraz ide spac....w koncu
madzia ja tez chodze pociucholandiach,juz nie raz sie przekonalamze mozna dostac cos fajnegoi to za pare groszy
tylko ostatnio brak czasu zeby sobie pochodzic i pogrzebac,a w okresie ciazy to bylam kilka razy tylko bo tlum nisamowity i pchaja sie jeden na drugiego isie tylko wkurzalam...
beti no gdzie ciebie wywialo?malo cos tu bywasz ostatnio
larvunia widze dobry humorek masz czyzby interes sie rozkecal na dobre
ok mykam nyny
dobranoc
my dzis na miescie bylismy przez pol dnia
padam zaraz ide spac....w koncu
madzia ja tez chodze pociucholandiach,juz nie raz sie przekonalamze mozna dostac cos fajnegoi to za pare groszy
tylko ostatnio brak czasu zeby sobie pochodzic i pogrzebac,a w okresie ciazy to bylam kilka razy tylko bo tlum nisamowity i pchaja sie jeden na drugiego isie tylko wkurzalam...
beti no gdzie ciebie wywialo?malo cos tu bywasz ostatnio
larvunia widze dobry humorek masz czyzby interes sie rozkecal na dobre
ok mykam nyny
dobranoc
reklama
Podziel się: