reklama
narazie sama, od 9-18 jestem, jakby co to wpadnijcie:-)jest duzo miejsca, mały może biegać:-):-)
jak bede przy okazji u Grendy placic za internet to zajde
a ty tam kolo niej masz te studio gdzies??
ale mi smaka narobiłaś:-):-):-):-)śmietanę mam, cukru nie lubie:-):-):-) drzwi obok, zobaczysz reklamę taką żółtą ze strzałką:-):-)
to ja też zmykam coś na obiadek wymodzić, bo to już 12
a narazie tak, będę na zwolnieniu;-):-)
tymczasem
buzia:-)
tymczasem
ale mi smaka narobiłaś:-):-):-):-)śmietanę mam, cukru nie lubie:-):-):-) drzwi obok, zobaczysz reklamę taką żółtą ze strzałką:-):-)
tymczasem
oki,to milego pichcenia :-):-)
moj staruszek spi po nocce a mlody wgapiony z plackiem w bajke :-):-)
no to ja tez uciekam zaraz nasmaze tych plackow i bedziemy szamac
milego dzionka !!!!
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Hejka
Jak milo tu wpasc i tyle jest do czytania
Magada ale mi smaka narobilas u mnie nie ma kto ziemniaków zetrzec a tak w ogóle to chyba nie mam ziemniaków bo my na ryzu jedziemy a ziemniaki to czasem mlodemu do zupy dorzuce i od swieta na obiad.
Beti swietnie ze masz jajoNo maz pod presja dzisiaj.
Owocnej nocy wiec zycze
Jak milo tu wpasc i tyle jest do czytania
Magada ale mi smaka narobilas u mnie nie ma kto ziemniaków zetrzec a tak w ogóle to chyba nie mam ziemniaków bo my na ryzu jedziemy a ziemniaki to czasem mlodemu do zupy dorzuce i od swieta na obiad.
Beti swietnie ze masz jajoNo maz pod presja dzisiaj.
Owocnej nocy wiec zycze
marzenka21
Fanka BB :)
oj kochane az milo ze tak duzo nastukalyscie:-)
dzis noc w porzadku byla,tylko ze musze go budzic nad ranem na karmienie,w nocy tylko przewaznie karmie go 2 razy czy to nie za malo?normaknie klocek sie z niego robi:-)
pokarm jest i to mozna powiedziez ze zajebisty :-)nie nadarzam z wymiana pieluch,bo jak karmie malego to z drugiej leci i kilka dobrych minut a pielucha cala mokra,
juz moje piersi sie skumaly i z obu dwoch mi tak leci he he,normalnie jak krowa do dojenia
dawidka nakarmilam o 5 rano i tak mi spal do 10 to jak go polozylam dopiero po 6 to tak caly czas spal ale jakos tak niespokojnie,musialam go glaskac trzymac za raczke a najlepiej buzie do piersi przystawic,wogule nie plakal tylko jakby gaworzyl i sobie tak ziewal i podsypial moze cos mu sie snilo bo nawet sie usmiechal
andzia ty spod swiebodzina?a ja wlasnie w swiebodzinie mieszkam
ja slyszalam o szpitalu w m-czu ze jest dobry moja siostra i przyjaciolka tam rodzily
beti oby sie udalo
noa moj wlasnie pojechaL do jw zawiesc akt urodzenia dobrze ze maly mi spi bo mam chwile skorzystac z neta bo przewaznie moj siedzi,a dzis po popoludniu musimy jechac na jakis czas do tesciowej bo beda w koncu montowac drzwi do pokoju a trzeba je skrocic wiec halas i wiercic beda,
ja w sumie czuje sie juz dobrze tylko jkaby caly czas glodna chodze,maly mi duzo pokarmu zabiera,i brzusio mi troche spadl:-):-):-):-)
z kroczem gorzej ale damy se rade,juz szwy mi puszczaja wiec jest dobrze:-)
dzis noc w porzadku byla,tylko ze musze go budzic nad ranem na karmienie,w nocy tylko przewaznie karmie go 2 razy czy to nie za malo?normaknie klocek sie z niego robi:-)
pokarm jest i to mozna powiedziez ze zajebisty :-)nie nadarzam z wymiana pieluch,bo jak karmie malego to z drugiej leci i kilka dobrych minut a pielucha cala mokra,
juz moje piersi sie skumaly i z obu dwoch mi tak leci he he,normalnie jak krowa do dojenia
dawidka nakarmilam o 5 rano i tak mi spal do 10 to jak go polozylam dopiero po 6 to tak caly czas spal ale jakos tak niespokojnie,musialam go glaskac trzymac za raczke a najlepiej buzie do piersi przystawic,wogule nie plakal tylko jakby gaworzyl i sobie tak ziewal i podsypial moze cos mu sie snilo bo nawet sie usmiechal
andzia ty spod swiebodzina?a ja wlasnie w swiebodzinie mieszkam
ja slyszalam o szpitalu w m-czu ze jest dobry moja siostra i przyjaciolka tam rodzily
beti oby sie udalo
noa moj wlasnie pojechaL do jw zawiesc akt urodzenia dobrze ze maly mi spi bo mam chwile skorzystac z neta bo przewaznie moj siedzi,a dzis po popoludniu musimy jechac na jakis czas do tesciowej bo beda w koncu montowac drzwi do pokoju a trzeba je skrocic wiec halas i wiercic beda,
ja w sumie czuje sie juz dobrze tylko jkaby caly czas glodna chodze,maly mi duzo pokarmu zabiera,i brzusio mi troche spadl:-):-):-):-)
z kroczem gorzej ale damy se rade,juz szwy mi puszczaja wiec jest dobrze:-)
no my zjedlismy juz :-)
Befatka jak to na ryzu tylko??... ja bez ziemniaka to glodna chodze ciagle
marzenka fotki i jeszcze raz fotki
super ze oki u was i ze masz nawal pokarmu karm jak najdluzej ...
ciesz sie ze je tylko 2 razy w nocy bo moj budzil sie co godzine to chodzilam nie przytomna
to widze ze juz na spacerki wychodzicie a wozeczek juz macie???
milego dzionka!!!
my zaraz na spacerek idziemy :-)
Befatka jak to na ryzu tylko??... ja bez ziemniaka to glodna chodze ciagle
marzenka fotki i jeszcze raz fotki
super ze oki u was i ze masz nawal pokarmu karm jak najdluzej ...
ciesz sie ze je tylko 2 razy w nocy bo moj budzil sie co godzine to chodzilam nie przytomna
to widze ze juz na spacerki wychodzicie a wozeczek juz macie???
milego dzionka!!!
my zaraz na spacerek idziemy :-)
marzenka21
no wlasnie wozeczka jeszcze nie mamy,czekamy na przyplyw gotoweczki,narazie tylko do fotelika samochodowego,ale juz sie doczekac nie moge kiedy wyjde z nim na pierwszy spacerek
a ja wlasnie niewiem co mam na obiad zrobic,ja tez bez ziemniakow to glodna chodze
a ja wlasnie niewiem co mam na obiad zrobic,ja tez bez ziemniakow to glodna chodze
marzenka21
reklama
andziunia131
Początkująca w BB
Witam laseczki:-)
Beti życzę owocnej nocy
Marzenka to Ty zamiast dziecka masz malutkiego Aniołka w domu:-):-):-):-)
a do jakiego lekarza tam chodzisz?? bo ja ciągle chodzę do Polańskiego, i jakoś nie chcę go zmieniać, ale będę zmuszona, bo to trochę daleko. A jak sobi chwalisz porodówkę w Świebodzinie?
Miłego dnia życzę kobietki:-)
Beti życzę owocnej nocy
Marzenka to Ty zamiast dziecka masz malutkiego Aniołka w domu:-):-):-):-)
a do jakiego lekarza tam chodzisz?? bo ja ciągle chodzę do Polańskiego, i jakoś nie chcę go zmieniać, ale będę zmuszona, bo to trochę daleko. A jak sobi chwalisz porodówkę w Świebodzinie?
Miłego dnia życzę kobietki:-)
Podziel się: