reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

zniklam bo bylam usmazyc mlodemu placka a to 2 dla ciebie :-) cukier i smietana we wlasnym zakresie :-D:-D

a co z twoja praca za brama?? jak jestes tutaj?? dalej na zwolnieniu bedziesz??

Załączniki

• zdjecie 001.jpg
    zdjecie 001.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 24
  • zdjecie 002.jpg
    zdjecie 002.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 23
reklama
ale mi smaka narobiłaś:-):-):-):-)śmietanę mam, cukru nie lubie:-):-):-) drzwi obok, zobaczysz reklamę taką żółtą ze strzałką:-):-)
to ja też zmykam coś na obiadek wymodzić, bo to już 12:szok::szok::szok:
a narazie tak, będę na zwolnieniu;-):-)
tymczasem
buzia:-)

ale mi smaka narobiłaś:-):-):-):-)śmietanę mam, cukru nie lubie:-):-):-) drzwi obok, zobaczysz reklamę taką żółtą ze strzałką:-):-)
to ja też zmykam coś na obiadek wymodzić, bo to już 12:szok::szok::szok:
a narazie tak, będę na zwolnieniu;-):-)
tymczasem
buzia:-)

oki,to milego pichcenia :-):-)
moj staruszek spi po nocce a mlody wgapiony z plackiem w bajke :-):-)
no to ja tez uciekam zaraz nasmaze tych plackow i bedziemy szamac
milego dzionka !!!!

Hejka
Jak milo tu wpasc i tyle jest do czytania:-D:-D:-D:-D:-D
Magada ale mi smaka narobilas u mnie nie ma kto ziemniaków zetrzec :-pa tak w ogóle to chyba nie mam ziemniaków bo my na ryzu jedziemy a ziemniaki to czasem mlodemu do zupy dorzuce i od swieta na obiad.
Beti swietnie ze masz jajo:-D:-DNo maz pod presja dzisiaj.
Owocnej nocy wiec zycze:-p:-D:-D:tak::tak::tak::tak:

oj kochane az milo ze tak duzo nastukalyscie:-)
dzis noc w porzadku byla,tylko ze musze go budzic nad ranem na karmienie,w nocy tylko przewaznie karmie go 2 razy czy to nie za malo?normaknie klocek sie z niego robi:-)
pokarm jest i to mozna powiedziez ze zajebisty :-)nie nadarzam z wymiana pieluch,bo jak karmie malego to z drugiej leci i kilka dobrych minut a pielucha cala mokra,
juz moje piersi sie skumaly i z obu dwoch mi tak leci he he,normalnie jak krowa do dojenia:-D
dawidka nakarmilam o 5 rano i tak mi spal do 10 to jak go polozylam dopiero po 6 to tak caly czas spal ale jakos tak niespokojnie,musialam go glaskac trzymac za raczke a najlepiej buzie do piersi przystawic,wogule nie plakal tylko jakby gaworzyl i sobie tak ziewal:-D i podsypial moze cos mu sie snilo bo nawet sie usmiechal:-D
andzia ty spod swiebodzina?a ja wlasnie w swiebodzinie mieszkam:-D
ja slyszalam o szpitalu w m-czu ze jest dobry moja siostra i przyjaciolka tam rodzily:-D
beti oby sie udalo :-D
noa moj wlasnie pojechaL do jw zawiesc akt urodzenia dobrze ze maly mi spi bo mam chwile skorzystac z neta bo przewaznie moj siedzi,a dzis po popoludniu musimy jechac na jakis czas do tesciowej bo beda w koncu montowac drzwi do pokoju a trzeba je skrocic wiec halas i wiercic beda,
ja w sumie czuje sie juz dobrze tylko jkaby caly czas glodna chodze,maly mi duzo pokarmu zabiera,i brzusio mi troche spadl:-):-):-):-)
z kroczem gorzej ale damy se rade,juz szwy mi puszczaja wiec jest dobrze:-)

no my zjedlismy juz :-)
Befatka jak to na ryzu tylko??...:szok: ja bez ziemniaka to glodna chodze ciagle :-D:-D

marzenka fotki i jeszcze raz fotki :-D:-D
super ze oki u was i ze masz nawal pokarmu :tak::tak:karm jak najdluzej :tak:...
ciesz sie ze je tylko 2 razy w nocy bo moj budzil sie co godzine to chodzilam nie przytomna :tak::tak:
to widze ze juz na spacerki wychodzicie a wozeczek juz macie???

milego dzionka!!!
my zaraz na spacerek idziemy :-)

no wlasnie wozeczka jeszcze nie mamy,czekamy na przyplyw gotoweczki,narazie tylko do fotelika samochodowego,ale juz sie doczekac nie moge kiedy wyjde z nim na pierwszy spacerek:-D
a ja wlasnie niewiem co mam na obiad zrobic,ja tez bez ziemniakow to glodna chodze:-D

reklama
Witam laseczki:-)
Beti życzę owocnej nocy:tak:
Marzenka to Ty zamiast dziecka masz malutkiego Aniołka w domu:-):-):-):-)
a do jakiego lekarza tam chodzisz?? bo ja ciągle chodzę do Polańskiego, i jakoś nie chcę go zmieniać, ale będę zmuszona, bo to trochę daleko. A jak sobi chwalisz porodówkę w Świebodzinie?
Miłego dnia życzę kobietki:tak::-)

Do góry