reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

andzia ja od samego poczatku ciazy chodzilam prywatnie do barskiej,bo dzieki niej mam teraz dawidka,duzo kasy poszlo na wizyty i czasem trudno bylo ale dalismy rade:-)jest droga ale i dobra:-D
do polanskiego tez chodzilam kilka razy no lekarz niczego sobie,nie mam zastrzezen:-)
co do naszego szpitala to tyle sie nasluchalam ze az sie odechcialo tam rodzic,niby nawet przescieradla nie zmieniaja jak kobieta krwawi po porodzie,no duzo sie slyszy zlego o tym szpitalu osttanio,zwlaszcza jak ktos inny go przejal ze szczecina,

reklama
Mrzenka-Jaki fajniusi ten ,,nasz'' skarbek.

Co do ziemniaków to kwestia przyzwyczajenia przestawilismy sie na ryz w ciagu tygodnia
i teraz nie specjalnie brakuje nam ziemniaków czasem skusze sie na frytki ale to nie czesciej niz raz na m-c.Czesto jemy tez np sam schabowy czy inne miecho z warzywami i tez sie najadam do syta.Kwestia przyzwyczajenia jak juz pisalam.
Niestety znów wrócilam do chleba,coli i crips'ów,bo jacek jednak jakies kanapki musi brac do pracy.Pieczywa tez dlugo nie jadlam i bylo git schudlam wtedy ladnie a teraz znów podrzeram wieczorami i jestem zla na siebie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::angry::angry::angry:
Nie jestem zadna fanatyczka diet ale jak ktos chce schudnac to wyeliminowanie ziemniaków oraz pieczywa daje rezultaty.No i nalezy zapomniec o podjadaniu po 19tej;-)

Ja mam dzis na obiad wlasnie schaboszczaka i brokuly z kalafiorem i marchewka na parze +kolba kukurydzy
A to moja mala wcinajaca kielbase krakowska:-D:-D

a tutaj eksmitowalismy ja do ogrodu hehe

Ostatnia edycja:
my po spacerku deszcz nas zlapal :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
marzenka super slicznosci masz :-):-) apowiedz skladaliscie juz wniosek o becikowe?? bo wiesz ze wam sie nalezy :tak::tak:zawsze to tysiac dodatkowo:tak:

befatka ale masz pysznosci a corunia sliczna,mala modelka :tak:a to podworko co widac to cale jest wasze?? takie dlugie?? super...
uciekam z meniem kawke pic papa

witam weekendowo :-)

jakie plany na weekend macie laseczki? Ja jutro jade do g-wa na mycie autka generalne...oddaje w poniedzialek samochod juz w inne rece :sorry: ...jeszcze tydzien jezdzenia bedzie a raczej przyuczania i bede WOLNA jak ptak :rofl2: hehehhe... z jednej strony juz sie doczekac nie moge... w koncu w domu bede z synkiem :-) ale z 2giej strony... to ja oszaleje w domu tak daleko od znajomych....ja nie umiem siedziec w domu calymi dniami.... ciakwe jak to bedzie u mnie :huh::unsure::oo:

jajk jaki maly berbec! SLICZNY :tak:

Magda tak caly nasz :-D:-DTo typowy angielski ogród waski i dlugi strasznie sie nim cieszymy bo w poprzedniej chacie mieszkalismy na pietrze a podwórko bylo betonowe:baffled: do spólki z 4 rodzinami
My tez bylysmy na spacero zakupach.U nas beznadziejna pogoda od wtorku wieje strasznie i przelotnie pada

nadrobiłam :-)
przepraszam, że nie odpisze osobno, ale dopiero wróciłam, ale się nasprzątałam przed jutrzejszym dniem,plecy mi padają :baffled:

ale powiem Wam,że mój małżonek dziś sprawił, że zaniemówiłam na całego, sprzątam sobie spokojnie, a ten do mnie dzwoni i mówi:kochanie zostałaś szczęśliwą posiadaczką autka:szok: zwariowałam, na co mój m, stwierdził, że właśnie kupił mi samochód :szok::szok:
ale jeszcze go nie widziałam :-):-)
to chyba po ostatniej wojnie kto zabiera samochód :-):-)

lece sie szorować, widze winko kupione,może chce mi sufit pokazać :-):-)

dobranoc kochane,do jutra :-):-):-)
buziole

reklama
Hejka
Jeju znowu pada oby za tydzien bylo cieplo bo sie zalamie.Robimy roczek malej i ma to byc gardenparty z BBQ itd :szok:jak bedzie brzydko to ja nie wiem gdzie ja pomieszcze 12 osób
Magda milego odpoczynku
milej soboty:-):-)

Do góry